Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Heikon yv:n osalta pakko mainita kyllä, että aika sekavin fiiliksin sitä kakkosyyveen edesottamuksia kattelee kun Eller ja Chiasson pyörittää. Leveyttä piisaa.
   
 2. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Heikohkolla esityksellä voittoputki katki, kuten oottaa saattoi.

  Onko kellään tietoa missä Oshie mahtaa piilotella, ei ole kaverista paljoa näköhavaintoja muutaman kierroksen jälkeen..
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Joo, eihän tuosta hirveästi jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Grubaueriin ei kaatunut missään nimessä, vaan mies pelasi hyvin maalilla ja harvemmin yhdellä tehdyllä voittaa pelejä.

  Oshie&Backs kaksikolta odotan tason nostoa, vaikka kumpikaan ei mitenkään järisyttävän huonosti ole pelannut, mutta tehoja vaaditaan. Molemmat pystyy parempaan ja luotetaan siihen, että pian alkaa häkki heilumaan myös tuolla ketjulla.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Mietin josko 19 pelaa loukkaantuneena. Sehän oli yhden pelin poissa ja sen jälkeen ei ole ollut tasollaan.
  Kohta alkaa kuitenkin porukkaa ilmeisesti palaamaan sairastuvalta mikäli Lockeriin ja Beninatiin on luottaminen. Tulee tarpeeseen.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Sieltä hyviä uutisia sairastuvalta, kun herrat Graovac, Connolly ja Niskanen siirretty day-to-day statukseen. Kaikki edellä mainitut ilmeisesti ollut treeneissä, joten saas nähdä koska palaavat kokoonpanoon.
   
 6. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Bäckströmillä siis uran pisin kuiva kausi eli kuusi peliä ilman tehomerkintöjä. Sitä edeltäviin yheksään peliin tuli 12 pistettä ja näistä kuudesta pisteettömästä joukkue on kuitenkin voittanut neljä. Joukkue edellä mennään tietysti, mutta Bäckströmin tasoisen pelaajan näin pitkä pisteetön putki ei pitäisi olla edes mahdollista. Miksi?

  Bäckström on imo peliälyn ja kiekollisten taitojen perusteella samalla tasolla Crosbyn ja McDavidin kanssa. Sit kun vähän tarkemmin syvennytään niin ei tuu kyllä syöttötaidoiltaan Bäckströmiä parempaa pelaajaa mieleen. Isoin ongelma nyt alkukaudella on ollut yv pelaaminen. Ykköskenttä siihen eli 92-19-77-8-74 on koko liigan top-3 matskua. Nyt on 17 peliä takana niin kyl voi jo pikkuisen ihmetellä tehoja jotka ovat siis 18% luokkaa ja liigassa keskikastia. Katsoin kotipelin Coyotesia vastaan ja se oli kaukana siitä mihin noilla pelaajilla pitäis pystyä. Oshien slotille siihen keskelle ei pelattu ollenkaan kiekkoa ja Carlsonin viivapelaaminen oli vain pehmeää siirtelyä. Oville pitää pelata aina kun se on auki, mut se ei ole näin läheskään aina. Muistan kun pari kautta sitten pleijareiden avauskierroksella Carlson tyyliin laukoi viivalta joka kerta kun sai kiekon ja tais tehdä siinä sarjassa Flyersiä vastaan jotain kymmenen pojoa. Kyseisessä pelissä Arizonaa vastaan oli siis vastassa sillä hetkellä liigan toisiksi huonoin av ja tehot 1/8.

  Lisää ongelmia Bäckströmille tuottaa uudet ketjukoostumukset ja peluutus. Trotz peluuttaa Bäckströmiä vihun parhaita vastaan ja ihan syystä. Edellä mainittu McDavid jäi muutama kierros sitten nalkkiin kun Edmontonista tuli 5-2 voitto. Seuraavana vastassa Crosby ja se oliskin mukava biitata ja miksei myös niitata!

  Vrana tais toimia ihan ok tasolla Ovin ja Kuzyn kanssa. Loukkaantumisten takia Smith-Pelly nostettiin Vranan tilalle. Se on toiminut ihan jees ykköselle, mutta Vranan tuominen Bäckströmin ja Oshien kanssa ei natsaa. Siinä ei kemiat toimi ollenkaan varsinkaan Backyn ja Vranan välillä. Tilalle tulee nyt Stephenson joka ei ole pysyvä ratkaisu ja sairastuvalta kohta palaava Connolly ei ole oman arvion mukaan sen parempi kuin Vrana. Kokeilisin Burakovskyä siihen vielä uudestaan, kunhan palaa kehiin. Bäckströmin vaimo Liza vois kokata pojille vähän köttbullar och muus, jos se yhteinen sävel siitä sitten. Bura on kuitenkin osoittanut että lätyn leipominen yläpeltiin onnistuu ihan yhtä hyvin jäällä kuin nuuskapurkin äärellä.
   
 7. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Voitto Pensistä maistuu aina ja pelikin oli varsin viihdyttävä. Holtbylta taas kova peli ja Oshiekin pitkästä aikaa maalin makuun.

  Kyllä viime pelit on näyttänyt siltä että kurssi on taas oikealla linjalla. Paniikki vähän helpottaa, mutta heikko alku takaa sen että ei pieni paniikki ei poistu ihan lyhyillä voittoputkillakaan.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tärkeä voitto ja suht hyvällä sekä rennolla pelillä tuli tämä voitto. Ylivoima oli hyvää ja onnistumisiakin saatiin, mikä on tuon aneemisen jakson jälkeen todella maistuvaa.

  Tästä on hyvä jatkaa Su-Ma yönä Edmontonin kimppuun kotona.
   
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Osittain hyvä peli ja osittain ei niin hyvä, mutta voitto tuli ja pisteet jäivät pääkaupunkiin. Holtby oli erinomainen maalilla ja todella varman oloiset olivat miehen otteet pelissä ja suurin yksittäinen syy, että voitto tuli. Peli oli hyvin hallinnassa ja Caps hallitsi peliä pitkälti siihen saakka, kunnes Edm iski ensimmäisen maalin, joka tosin hylättiin täysin ansaitusti. Tämän jälkeen pieni raivon kipinä ilmeisesti alkoi käymään vierailla ja näkyi, että oli halua voittaa. Aika ajoin päästiinkin pelaamaan hyökkäysalueelle myös ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, mutta Edm punnersi paremmin toisen puoliskon pelistä. Jatkoille mentiin ja sitä kautta aina rankkareille asti, josta voitto käytiin loppu viimein hakemassa.

  Yksittäisistä pelaajista sen verran, että Kuz oli todella hyvä jälleen kerran Edmontonia vastaan. Djoos omaa loistavan näkemyksen hyökkäysalueella, niin kuin monet ovat varmasti huomanneet ja väläytteli sitä myös tässä pelissä. Holtby oli erinomainen (vielä kertaalleen). Varsinaisia epäonnistujia ei nyt oikeastaan ollut, mutta edelleen odotan tason nostoa Ossilta ja Backsilta.
   
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Siinä ensiyön todennäköinen kokoonpano eli Niskanen palaa tutulle paikalleen Orlovin viereen. Mukava oli nähdä, että sivuun siirtyi Chorney eikä kumpikaan junnuista. Twitterissä joku mainitsikin että nyt on eka kerta kauden aikana kun jokainen pakki pääsee pelaamaan luontaisella pelipaikallaan kätisyyksien suhteen.

  Graovac pistettiin viikon mittaiselle kuntoutumislainalle Hersheyhyn.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Aikamoinen peli oli. Ekan erän Predators järkyttävän kova ja alku ihan yhtä päätä. Holtbyn huippuerän avulla "vain" 0-2 taululla erätauolle. Toisen alkuun Caps kovalla draivilla mukaan ja peli tasoihin, kunnes Holts sitten päätti että illan työt on tehty ja alko uppoomaan vähän kaikki. Kolmanteen erään ei paljoa pelattavaa jäänytkään ja kun muksukin heräs riekkumaan niin eipä paljoa tullut keskityttyä enää itsekään.

  Illan plussat: Niskanen palas kokoonpanoon.

  Eteenpäin. Viikonloppuna pari peliä lisää, To-Pe yö Avs vieraissa ja La-Su Wild kotona. Pinnoja tarttee kertyä.
   
 12. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Eipä tuohon ole oikeastaan yhtään lisättävää. Ensimmäinen erä oli Holtsilta lähes jumalainen ja piti peliä kasassa. Ensimmäisessä erässä oli Predsillä melkoinen hurmos päällä ja vyörytti kaikin voimin peliä Caps alueelle ja sai kuin saikin muutaman onnistumisen.

  Toiseen erään tosiaan Predsin hurmos ehti sammua jo hyvän aikaan, mutta näin siinä kävi, että samaan hengenvetoon se Holtbynkin hurmos katosi, eikä kiekot tarttuneet. Toki Predsin yksi maali oli kyseenalainen, jos oikein näin niin Carlsonin kuljettaessa kiekkoa niin miestä repäistiin puserosta ja kaatui, jonka jälkeen avopaikasta heilahti häkki. Yksi maaleista meni täysin Holtsin piikkiin, joka siis todellakin olisi pitänyt ottaa kiinni. Noh, turhaa jauhantaahan tämä on... Kaksi kovaa joukkuetta oli vastakkain ja peli oli sen mukaista, pieniin asioihin ratkeaa, vaikka se lopulta kääntyikin kolmen maalin eduksi Predsille.

  Peliin sen enempää puuttumatta toivoisin todella sitä, että Grubi saisi todellisen näytönpaikan jotain kovaa jengiä vastaa ilman, että on b2b ja Arizona vastassa...
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Vielä tuolla peli jatkuu, mutta olipas sitten taas semmonen ohipeli että moro. Ja niihin ei sarjataulukkoa kattelemalla todellakaan olis varaa.

  Hyökkäys on täyttä kuraa, omissa hyvä kun selvitään, Ovechkin on kylmä ku pakastin ja molaritkaan ei auta.

  Toinen peli putkeen kun ekaan vaihtoon tullaan silmät kiinni.
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Oli kyllä haluton esitys kaikinpuolin, eikä voitto kiinnostanut yhtään. Ymmärtäisin jotakuinkin tilanteen, jos oltaisiin pudotuspelipaikka varmistettu ja pelattaisiin viimeisiä runkosarja-matseja, mutta nyt on Marraskuu ja taulukossa keikutaan viivan tuntumassa. Noh, tästä ei voi kun parantaa ja toivoa täytyy, että se parannus aloitetaan heti seuraavassa pelissä.

  La-Su yönä Wildin vieraaksi.
   
 15. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  On kyllä melkoista tarpomista tällä hetkellä capseilla.. Tuntuu, että joka kolmannessa pelissä ollaan hereillä edes jotenkin ja sitten on näitä ohipelejä missä kaveri iskee sen 6 maalia. Niinä iltoina kun Grubauer pelaa ei näytä olevan mitään jakoja capseilla, vaikka eihän grubyä voi joka osumasta syyttää. Tiedä sitten olisiko valmentajan vaihdolla mitään merkitystä, kun hyviä ehdokkaita ei oikein markkinoilla ole.. Dan Bylsma????
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  ilmaispisteiden jakelu jatkuu. Flames ei häävi nippu ollut mutta ei siinä tarvinnut ku häkkärin ottaa pari ja sitten pyöritellä muutama maali Capsien tyhmistä jäähyistä. Aika huolella syö jäädä pisteittä tämmösestäkin pelistä.

  Alkaa omakin kelkka kääntymään siihen suuntaan että jotain täytyy tapahtua ja näin ei voida jatkaa. Ei oikeen usko että tohen porukkaan mitään ryhtiliikettä tyhjästä tulee.

  Vielä keikutaan näennäisesti viivan tuntumissa mutta pelejä on jonkun verrankin enemmän mitä monella muulla tossa porukassa, eli aika vaikeeta on. Etenkin tämmösten pelien jälkeen.
   
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Joo, alkuun tultiin hyvin vauhdikkaasti ja Vrana tekee loistavan esityön, josta Ellerillä helppo työ laittaa sisään. Jotenkin oli sellainen tunne, kun peli oli hyvää alussa, että tänään lyödään Calgary ja kunnolla. Pelikello kului ja hetken kuluttua Gaudreau pääsee laidasta hyvin irti ja mies viimeistelee. Hetki tämän jälkeen päästään ylivoimalle, joka oli erittäin hyvää ja kieltämättä johtoasema tuon ylivoiman jälkeen ei olisi todellakaan ollut vääryys, mutta ei se vain mennyt. Itse alettiin jäähyilemään ja oma peli alkoi menemään huonompaan suuntaan, eikä niinpäin, että Flames olisi parantanut.

  Ilmaiset pisteet varmasti maistui oikein hyvältä Flames leirissä, mutta suuri vitutus jäi ainakin päälimmäisenä itselle. Harmillisia tappioita tulee aika ajoin, jotka vaan olisi pitänyt voittaa, mutta sillehän ei voi enää mitään.

  Seuraavat viisi peliä ovat lähtökohtaisesti hyviä vastustajia, mutta jos nyt sitten niihin peleihin saataisiin veren maku suuhun ja sitä kautta pisteitä raavittua.
   
 18. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Edelleen olen sitä mieltä että Trotz on suurimmaksi osaksi syytön tämän kauden suhteellisen floppiin.
  Mutta jos ja kun johto ei uskalla tehdä isoa treidiä - tai sellaista ei kertakaikkiaan saada parsittua kokoon - niin silloin se on valmentaja joka lähtee.
  Eli olisiko aika Reirdenin astua pukkoihin? Eikö sitä ole siihen tehtävään valmisteltu ju pari vuotta?
  Sitä toki en tiedä onko sen systeemi ylipäätään sopiva tämän hetken rosterille mutta kai joku siellä tietää,