Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On tuo niin kamalan näköistä räpellystä. Toivottavasti ei koskaan enään tule tälläistä kautta.
   
 2. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän tämä kauden loppu on aikamoinen perseennäyttö tukijoille, kannattajille ja katsojille, ei pääse yli eikä ympäri. Viime kauden Blueskin taisteli loppuun asti ja voitti SaiPan tokavikassa matsissaan. Tässä täytyy pian ruveta miettimään tosissaan viiden vuosikymmenen kannatussuhteen jatkamista. Paljon riippuu tulevista viikoista ja kuukausista, palautuuko uskottavuus touhuun. Annan aikaa juhannukseen asti.
   
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ensi kaudella vituttaa vähemmän!
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ei tämä vituta, säälittää. Sääliksi käy poikia. Nämä jätkäthän tässä pahimpaan rakoon joutuvat, kun rahkeet ei vielä liigaan riitä ja kieltäytyäkään ei oikein voi.
   
 5. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Se on juuri näin.
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Niin, en näitä poikia mene syyttämään, vaan organisaation toiminta ottaa päähän. Miten voi kahden henkilön vaihtuminen suistaa koko systeemin raiteiltaan? Millä eväillä sputnikkeja oikein lennätetään? Paljon on kysymyksiä ilmassa, vastauksia voisi pian alkaa kuulua.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 21.33
 7. ralph cox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, AS Roma, Blues
  Tämän ketjun nimen olisi voinut jo hyvän aikaa sitten nostaa koko SaiPaa koskevan keskustelun pääotsikoksi. Toivottavasti koko liigakausi viimeistä finaalia myöten on pian ohi turhaa itsestään muistuttamasta.
   
 8. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Jatkoaikakin potkii maassa makaavaa sputnikkia.
  Hyvin menee, mut menköön.
   
 9. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:

  Tuossa on kuitenkin se ero, että Bluesin A-junnut selviytyivät viime kaudella finaaliin, kun taas SaiPan A-junnut eivät tällä kaudella olleet lähelläkään edes 12 joukkueen pudotuspelipaikkaa. Tästä huolimatta, vaikka Blues tosiaan voitti SaiPan viime kauden lopulla, se hävisi 15/17 viimeisistä liigaotteluistaan.

  Yksinkertaisesti ei voida olettaa, että heikko A-juniorijoukkue pystyisi haastamaan liiga-ammattilaisia muuten kuin todella satunnaisesti, vaikka kuinka taistelisivat.
   
 10. Sputnik64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Joo ei voi kummia oottaa, jos lähes sama kuin tämäniltainen nippu tiistaina kävi Kuopiossa ottamassa 7-2 pataan Kalpan A- nuorilta. Pojat taistelee mitä pystyy. Kyllähän se varmaan niin on, että niistä n. 15 lasarettilistalla olevista kokeneemmasta kaartista hyvinkin moni pystyis pelaamaan,mutta järkevää tietysti on pahempaa loukkaantumisriskiä vältellä. Onko se sitten maksavaa faniporukkaa ja yleisöä kohtaan oikein,on eri asia. Ja ei tää kovin hyvää kuvaa anna tästä nykyisestä sarjasysteemistä, kyllä liigan herrojen ois syytä pikaisesti jopa ensi kautta ajatellrn käydä miettimään syntyjä syviä sarjasysteemien osalta. Liigajoukkueitten määrää reilusti alas ja mestiksen arvostus taas kunniaan. Nyt ns liigaviihdettä tulee kaikista tuuteista ihan liikaa, porukka kyllästyy ja väki vähenee halleista.
   
 11. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Vitutuksen aihe: Miksi perkele kaikki pitää viedä tuonne facebookkiin, ei siellä kaikki ole, eikä halua mennä, vittu muuta enää puutu, kuin että pelitkin pelataan siellä.
  PITÄKÄÄ PASKANNE !!!!
   
 12. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Flyers
  Lainaus:
  No mikä olisi parempi paikka tuo järjestää? Varmasti saa enemmän seuraajia siellä kuin, jos jossain omilla sivuillaan näyttäisi. Eiköhän tuo sitten myöhemmin johonkin muuallekin(ehkä) laiteta.
   
 13. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Chicago
  Lainaus:
  Peace man... FBssä voi vaan lukea/seurata asioita, ei ole pakko postata mitään. Tällä periaatteella minä olen toiminut. Ei vastustuksesta ideologista kannata tehdä.
   
 14. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  1. Koska fb:ssä livelähetyksen tekeminen on pirun helppoa
  2. Koska kuka tahansa netin käyttäjä pääsee sinne helposti niin tietokoneella kuin älypuhelimella
  3. Jos sinulla on joku oma henkilökohtainen ongelma sen suhteen, miksi et Facebookiin halua menna, näkisin, että ongelma on sinun eikä SaiPan.
   
 15. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Ongelma syntyi, kun en saanut kuvaa näkymään, vaan aina pyysi kirjautumista. Voittehan te paremmin asian hallitsevat tulla opastamaan, kuinka homman saa toimimaan.