Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ensi kerralla poistutaessa hissistä saat potkaista em. persoonia kunnolla perseelle. (Lue: siihen kipeään paikkaan häntäluun alapuolella)
  Jos he ihmettelevät, niin kerro, että sinulla on minun lähes kirjallinen lupa.
  Kiekkoa seurataan tai sitten sitä ei seurata.
   
 2. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Näin on! Koko raskas ja päin vittua menevä kausi alusta loppuun. Ei se määränpää, vaan matka.
   
 3. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Juuri nyt vituttaa Ylen Pressiklubi ja studiossa isänmaan vihaajat Ruben Stiller, Jari Tervo ja Kaarina Hazard.
   
 4. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Nyt vittu paloi käämit Adawaren (virussofta) asiakas"palvelun" kanssa. Kohta kuukauden koittanut selittää sinänsä omaa mokaani liiallisesta maksamisesta yhden vuoden lisenssistä, mutta joko siellä on täysiä idiootteja asiakaspalvelussa tai sitten vaan yrittävät leikkiä tyhmää saadakseen pitää ne ylimääräiset eurot. Vastauksena tullut jotain latteita mainospuheita ja sama tarjous, mitä tulee sen softan vitun popupista harva se päivä pidentää lisenssiä entisestään, vaikka olen käytännössä maksanut 1 vuoden lisenssin sijaan väh. 2 vuoden hinnan.
   
 5. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä. Eräällä tuttavalla on nyt HPK:n "leima" profiikuvassaan, muistan talviset piilovittuilut kyseiseltä henkilöltä, kun minua kiinnosti "Liigahöntsä". Ai vittu että rassaa tuollainen kaksinaismoralismi.

  Joukkueen mukana mennään aina.
   
 6. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Aivan uskomattoman vaikeaa. Taas uusi viesti sieltä ja asia ei etene mihinkään, eivätkä edelleenkään ymmärrä edes pointtia. Ei ole kyllä koskaan ollut kenellekään näin vaikeaa selittää jotain asiaa. Ei viitsisi liian tylyksi heittäytyä, kun epäilen että "asiakaspalvelijoiden" englantilaisten nimien taakse kätkeytyy jotain viittä vaille kielitaidottomia riisipalkalla työskenteleviä hikipajalaisia.

  Seuraavaksi koitan piirtää vuokaavion tapahtumien kulusta.
   
 7. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Helpottiko? Nimim. Tänään on varpusparvi lentänyt. Ei tässä muuta mutta lomareissulla ja menee aika ihan hukkaa sängyssä maatessa kun mitään voi tehdä eikä kyllä jaksakkaan.
   
 8. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Minäkin näin sen verran vaivaa, että deaktivoin ovikellon jo eilen illalla, joten sielläpä sitten soittelevat ovikelloa - mitään ei kuulu.

  Ärsyttävä perinne koko virpominen, varsinkin jos ison lähiön tuikituntemattomat lapset käyvät kerjuureissuillaan esim. oman talon lapsioletettujen sijasta. En kuitenkaan halua virpomistouhusta sen isompaa numeroa tehdä. Kunhan olen tapani mukaan avaamatta ovea kenellekään ulkopuoliselle ovikellon soittelijalle, ja helpoiten kotirauha säilyy kun ei ovikello ole toiminnassa. Näin välttyy myös kaupustelijoilta, kerjäläisiltä, jehovilta ja muilta saatanoilta.

  Pääsiäismunia on talossa tasan yksi Mignon-muna, jonka syön minä ja vain minä. Kellekään en sitä anna enkä sitä kenenkään kanssa jaa. Siinä sitä perinnettä.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kurkkukipua, nenä vuotaa, aina kun aivastan niin tuntuu siltä kuin keuhkot repeäisivät, kaikkialle sattuu ja hikka. Ei vituta juuri yhtään.
   
 10. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Lainaus:
  No se on sun asiasi. Eikä se oikeastaan multa ole pois.
   
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Ei ole todellista. Eilen oli vaalit, ja työpaikan lounaspöydässä puhutaan jostain vitun 80-luvun toimintaelokuvista. Jokaisessa aikaisemmassa työpaikassani on vaalien jälkeen puhuttu vain vaaleista. Ei tämä nykyinen työni poikkea kovin paljon edellisistä, mutta tuntuu, että suuri osa jengistä elää kyllä ihan toisessa maailmassa. No, lähden toki heti vetämään, kun saan paremman duunin.
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Minkä ihmeen takia joku käy ryhmälounailla? Vitutus vähenee huomattavasti, kun syö yksinään nettiä selaillen.
   
 13. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lainaus:
  Nykyisen työpaikkani kulttuuriin kuuluu, että yhdessä mennään suunnilleen paskallekin. Kaikki pitää tehdä yhdessä, koska tiimi. Mitään järkeähän siinä ei ole, mutta minkäs teet. Nykyinen työelämä ei suosi introvertteja. Itsekin käyn yksin syömässä hyvin valikoivasti, sillä joku saattaa pahastua siitä.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Riippuu tietysti vähän mitä tekee, mutta minulla on se hyvä tilanne, että aina on joku homma muka kesken ja juuri nyt ei ehdi. Ne lopettavat äkkiä kyselemisen.
   
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikö ne huomaa kuinka selaat Jatkoaikaa?
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Paha sanoa, ehkä välillä.
   
 17. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Käytännössä yhtään Sebastian Ahoakaan koskevaa juttua ei voi tehdä ilman mainintaa "Patrik Laineen varjosta". Vittu että vituttaa toi ylihypetetty teini-idoli.
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Ja sitten Suomikiekon syöpä ihmiskyrpä-Tapolan johdolla laskettelee läpsyttimien viuhtoessa finaaliin. Voi vitun Mouhijärvi. Onneks alkaa NHL-pudotuspelit.
   
 19. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Vituttaa tuttavan kommentit "Menee mielenkiinto taas tähän koko liigaan, Tappara 5 kertaa putkeen finaalissa, kunnon dynastiapelleilyä, pthyi."

  Mitä vittua, olisiko siellä esim. Jukureiden ja KooKoon pitänyt vääntää finaalissa, että saisi mukavaa pikku vaihtelua herralle? (Tuokin skenaario saisi itseasiassa samalta ihmiseltä soraääniä esim. paskasta tasosta, tai siitä, ettei finaalijoukkueet kiinnosta)

  Sama kaveri itki samaa "dynastiaa" Kärpistä viime vuonna, miten kävi nyt? Niinpä niin. Jos joku sarja itseasiassa on tasainen, niin mielestäni se on juuri kotoinen liiga. Nämä ovat jo melko kliseitä, mutta esim. SaiPa voi voittaa ihan hyvin "ison pahan" HIFK:in, vaikka budjetit ovat täysin ääripäätä ja mikäs sen hienompaa, urheilua parhaimmillaan. Outoa muutenkin itkeä jonkun tietyn seuran menestyksestä, jos siellä tosiaan hoidetaan hommat niin hyvin, että menestys on ansaittua. Niin tyypillistä perisuomalaista turhaa vinkunaa asiasta, missä ei ole oikeasti mitään korjattavaa, että vituttaa. Onneksi tämä on ohimenevää.
   
 20. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Ei menny pääsiäisvapaat kuten Strömsössä. Ke-to yönä tyttö oksenti yön läpi ja tänä aamuna oli meikäläisen vuoro aloittaa. En olisi halunnut vapaalla tehdäkkään mitään.
   
 21. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  No periaatteessa senkin ymmärtää jos pudotuspeleissä herää enemmän mielenkiinto joukkuetta kohtaan, ja muuten on sellainen "satunnaisseuraaja" joka ei pahemmin jaksa kommentoida joukkueen tekemisiä, meni miten meni. Mutta juurikin sellainen "liigahöntsästä" vittuilu runkosarjan aikana niille ketkä enemmän seuraa on ärsyttävää.
   
 22. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Vituttaa kovasti tämä kun tässä ympäri fuksivuotta on ollut kaikenlaisia kissanristiäisiä ja niissä onkin tullut koluttua ainakin muutamissa. Mutta perkele sentään kun en osaa käyttää alkoholia kohtuudella. Selvinpäin sitä ajattelee aina järjen äännellä ja vielä juhlailtanakin ekoja korkatessa on linjana se, että tänään homma pysyy käsissä. No eipä ole kovinkaan montaa kertaa pysynyt. Ei mua rahallinenkaan tappio tuota vitutusta, mutta se että ympäri kyliä heiluu aivan kännissä, niin onhan se noloa. Vaikka kaverit sanovat, että ilman seuraani olis monet naurut jääneet nauramatta, niin silti sitä on pakko opetella käyttämään kohtuudella sitä alkoholia. Tällä hetkellä tiedostan, että minulla on alkoholiongelma. Ei sen kaltainen, että kokoajan olisi pakko juoda, vaan kertamäärät ovat ihan järkyttävän suuria. Niiden kuriin saamista on harjoiteltu ennen opiskeluvuottakin jo useita kertoja, mutta en vaan tunnu oppivan millään. Pitääkö sitä oikeesti ihmiselle sattua jotan järkyttävää ennen kuin sitä opitaan?

  Se on pelottavaa kun tietää, että on kuuden kaljan nousussa ja sitä kuvittelee, että toiset kuusi tuplaa sen hyvän olon tunteen. Ja sitten siitä kuusi seuraavaa vielä tuplaa. Mutta ei se ihan niin mene. Jokainen kerta on ollut aidosti hauskaa n. 10 juoman kohdille saakka, jolloin tipahtaminen tapahtuu välittömän nopeasti ja kännipersoona ottaa homman haltuunsa. Eikä se koskaan opi yhtään mitään edellisestä kerrasta.
   
 23. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Lainaus:
  Huoli pois. Kyllä siihen dokaukseen kyllästyy siinä 30v korvilla ja se loppuu ihan itsekseen kun tajuaa miten kauheita krapulat ova, ja miten paljon muuta kivaa tekemistä on kuin krapuloida. Olin(olen) itsekin ollut samanlainen, että aina kaasupohjassa kun mennään. Nykyään olen vässykkä joka ei juo eikä nussi paitsi joskus,
   
 24. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tuntuu jo tässä iässä (21v), että krapulat ovat ihan järkyttäviä. Siitä hetkestä kun olin ympäripäissäni on aikaa jotain 40 tuntia ja perkele edelleen maha aivan kuravitulla ja nuhamattiaaltoset pyörii päässä. Iho kuiva kuin naisen pillu mun kosketuksen jälkeen sekä kusi niin tummaa, että sitä ei kuseksi enää kohta tunnista. Jos nämä tästä pahenee vielä paljonkin niin tosiaan taitaa ne juomiset jäädä. Yksittäiset hetket krapulassa ja morkkiksessa tuntuvat helvetiltä, viimeöiset pelon tunteet ja liskodiskot olivat kyllä vertaansa vailla. Lähellä oli, että joku mörkö olis tullut mut nappaamaan tästä elämästä pois. Ainakin mielessäni siis näin. Tiedän, että mulla ei oo tapana olla kännissä mitenkään ilkeä, vaan yksinkertaisesti saatanan tyhmä. Pelkään sitä, että joku kaunis (heh) päivä löydän itteni alasti keskeltä tanssilattiaa. Kombo hölmöilystä ja näistä oloista eivät ole sen huvin arvoisia. Kunnes taas Vappuna ajattelen toisin...... Se sinänsä helpottaa tuskaa, että en ole tämän(kään) ongelman kanssa yksin.
   
 25. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Mulla oli joskus muutama vuosi sitten samaa ongelmaa vähän lievempänä. Omaan käytökseen auttoi, kun rupesi pudottamaan sekä määrää että tahtia aloittelujuomien kanssa. Silloin vielä sen probleeman itse tiedostaa, joten ensimmäisen sixin voi siemailla sivistyneesti ja pikkuhiljaa. Tarpeeksi kun viivyttelee, niin loppuillasta ei enää kerkiä niitä kaatokännejä kiskomaan, varsinkin jos pyrkii pysymään ainoastaan miedoissa. Kirkkaista viinoista vieroittautumiseen auttaa muutamat huutoyrjöt bussiin, tanssilattialle tai kotipihan pusikkoon.

  Mulla auttoi myös se, että otan pienistäkin asioista ihan tajuttomia morkkiksia, jolloin selvinpäinkin oleminen tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta kuin kaasu pohjassa vetäminen. Monellakin tapaa piti ensin tehdä ne kaikki virheet, jotta niitä oppi sitten lopulta välttämään. Sama prosessi sullakin varmaan tässä on menossa.