Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ville Koho – SaiPa-legenda jo eläessään

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ted Raikas, 02.02.2012 klo 14.07.

 1. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 2. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Toivottavasti saataisiin kapu pian kentälle pörräämään ja tuomaan johtajuutta. Pelillisesti varmasti nyt ei ole parhaassa iskussa ja odotankin, että olisi jämäkkää puolustuspelaamista. Pisteet on plussaa, mutta ei pakollinen. Kunhan toisi jotain henkistä jämäkkyyttä hommaan.

  Onkohan mitään uutta tietoa, että onko Koho mukana jo lähiviikkoina?
   
 3. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Tuskinpa sitä kellään oikein on, paitsi jengillä, lekurilla ja läheisillä. Kyllä kaivattaisiin kasia kentälle, etenkin nyt kun pisteitä on jaossa rutkasti. Toki ei ole realistista, sen enempää kuin reiluakaan odottaa, että kaikki palaset loksahtaisivat paikoilleen Kohon paluun myötä, mutta kuten Ted tuossa esille toikin, niin johtajuutta.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 5. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Hieno homma. Toivotaan, että El Capitano antaa henkisen piristysruiskeen keltamustaan suoneen.
   
 6. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Rakas kapteenimme johtaa esimerkillä! Koho jos joku saa tuon joukkueen vielä syttymään.
   
 7. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Oli kyllä nättiä, kun toisessa erässä kello pysähtyi ajassa 08:00 ja meidän rakas kapteenimme Koho teki maalin. Olisiko ollut paras fiilis Kisapuistossa tällä kaudella juuri sillä hetkellä
   
 8. KovaT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Syöttäjät vielä #80 ja #88. Oispa ollu vielä peli 8-0!
   
 9. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hienoa Koho, että olet jälleen mukana. Ainoa asia varmaan miksi jatkossa loppukaudella tulee vielä seurattua.
   
 10. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
 11. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa