Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei yhtään yllätä. Munsta toi nälviminen on Mäkisen valtapeliä ja paikan osoittamista alemmille roduille eli kommentaattoreille.
   
 2. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olisi toisaalta mielenkiintoista kuulla, kun Vallin tai A-J heittäisi Mäkiselle kuittia ja vertaisi vaikka Mertarantaan, että "montakos MM-finaalia olet päässyt selostamaan." Tai ampuisivat ylipäätään jotenkin vastapalloon. Ottaisikohan hyvällä.

  No joo. Vähän harmittaa se, että täällä nyt nimimerkkien takana jengillä hyökätään yhtä selostajaa vastaan. Mielestäni kyseessä on silti edelleen yksi maan parhaista selostajista. Mutta ehkä juuri siksi sitä kritiikkiä pitääkin antaa. Koska tyytyväisyys tappaa kehityksen jne.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin, ja millä helvetin meriiteillä Mäkinen ylipäätään heittää noita kuitteja AJ:lle ja Vallinille? Molemmat ovat pelanneet todella hienot ja kunnioitettavat urat, kun Mäkinen on tainnut jossain tamperelaisjengissä pelata A-junnuihin asti.

  Toivottavasti jätkät joskus tosiaan iskisivät takaisin, Mäkinen vaikuttaa niin narsistiselta mulkulta, että jäätyisi todennäköisesti täysin.
   
 4. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Alkanu vituttaa koko tiimi. Ainoastaan massi-Esa vaikuttaa olevan tehtäviensä tasalla. Vallin seisoo tyhjänpanttina kaukalon laidalla eikä se edes paljon raportoi mitä siellä edes tapahtuu. Mua kiinnosta vittujakaan mitä se syö erätauolla. Mäkinen on hyvä selostaja kun vain keskittyisi niihin hommiin. Taitaa vain huomionhaku olla tärkeämpää.
   
 5. Lievers#22 Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Niinkuin tuossa äsken nimimerkki @DonTirri mainitsikin, niin on sitä suoraakin palautetta Mäkiselle annettu. Itse tähän A-J+Vallin-hassutteluun en ole Mäkiselle twiittaillut, mutta aiemmin olen omalla nimelläni Twitterissä Mäkiselle kesken ottelulähetysten kriittistä palautetta antanut useamman kerran milloin mistäkin, mutta ei hän niihin juurikaan ole vastaillut.

  Ainoa kerta kun on minulle vastannut, oli kun KHL:n pudotuspeleissä 2015 CSKA johti ottelusarjaa SKA:ta vastaan 3-0 ja Mäkinen mylvi ettei yksikään jääkiekkojoukkue maailmassa tule voittamaan Moskovan CSKAA neljää kertaa putkeen. Twiittasin tuolloin ettei yksikään ihminen voi noin väittää absoluuttisena faktana, niin kauan kun on olemassa teoreettinenkin mahdollisuus. Noh niin siinä vain kävi että SKA voitti neljästi putkeen ja marssi lopulta mestariksi. Lähetyksessä Mäkinen otti twiittini esiin ja alkoi selittelemään todennäköisyyksillä ja sillä, ettei kukaan olisi tällaista uskonut jne jne. Ei kuitenkaan millään tavoin osoittanut että olisi ollut väärässä tai toiminut väärin. Pointti kun ei ikävä kyllä ole todennäköisyyksissä vaan siinä, ettei kukaan voi omaa henkilökohtaista mielipidettään esittää absoluuttisena faktana. Varsinkaan jos olet urheilutapahtuman selostaja ja sinun tulisi omalla ulosannillasi luoda jännitystä ja urheiluhenkeä. Mäkinen tekee näin usein ja kokee sen ilmeisesti oikeudekseen, jolloin häntä ja hänen käytöstään on oikeus ja aihettakin kritisoida.

  Ylipäätään lähetyksissä Mäkinen ottaa aika vähän esille saamaansa kriittistä palautetta, yleensä poimii twiiteistä yleensä kysymyksiä joihin osaa vastata tai muuta vastaavaa. Sitten kuitenkin ottaa oikeudekseen vaikkapa luetella 80-luvun listahittejä pelin selostuksen sijaan jos kuvanlaatu ei miellytä. Huokuuko tällainen käytös ammattitaitoa tai kykyä asettua katsojan asemaan?

  Hyvänä ja lajitietoisena selostajana minäkin häntä pidän, minkä takia onkin todella harmi, että suuri osa hänen työajastaan erityisesti KHL-selostuksissa kuluu epäolennaisuuksiin. Mutta Mäkiselle on olemassa tuolla omakin ketjunsa ja minun puolestani keskustelua hänestä voidaan jatkaa vaikkapa siellä.
   
 6. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jäi häiritsemään.., miksei AJ ollut mukana Sochissa kun Harjula, Vallin ja Mäkinen oli Jokrujen mukana siellä?
   
 7. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Äkkiseltään heittäisin, että kommentaattorin homma on AJ:lla yksi homma muiden (opiskelujen ym.) joukossa, eikä yksinkertasesti kalenteri antanut periksi monen päivän reissua.