Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Valtteri Viljanen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 14.09.2014 klo 15.19.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Viljanen jatkaa 1v pahvien tekemistä. Agentti ei vissiin anna tehdä pidempiä sitoumuksia, pääsee helpommin rahastamaan jos vetää tykkikauden...
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olen aina tykännyt Viljasen tyylistä pelata, sekä ihannoinut noita taitavia käsiä. Kaikkea hyvää tälle taiturille, toivottavasti Kivi saa kaivettua esiin sen hyvän puolustuspään pelaamisenkin.
   
 3. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onnea ja menestystä Ilvekseen, kyllä Kiven koulussa kehittyy saletisti.
   
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Viljasella oli männä kaudella sellanen raikas ja ennakkoluuloton tekemisen meininki. Uskals ja kykeni nostamaan kiekkoa jalalla vauhdikkaasti ylös. Uskals, osas ja kykeni sulkemaan puolustussiniviivan/jopa keskialueen ajamalla oikein ajoitetusti runkoon kiinni. Näyttävä ja viihdyttävä pelaaja tovin aikaa. Hyvin harvat pakithan Ässissä/koko Liigassa ajelee enää vastaan. Sammal-Tapsa joskus, ehkä Lukka ja pari Brändin pakkia.

  No. Päättynyt kausi oli melko tukkosta. Johtuko sitten miehestä ittestään, itseluottamuksesta, pelitavasta, kaikesta? Varmasti hänestä on kaivettavissa vahvuuksia esiin. Ainakin Karrin koulussa.

  Jatkaispa Vuorisalo päätyyneen kauden kaltaista kehittymistä niin löytys leveyttä ja laatua omastakin takaa.
   
 5. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Käsiä on ja Kivi varmaan taas tekee ihmeitä ja ensi kaudella vituttaa, kun hakkaa muutaman maalin Ässien verkkoon. Mutta onnea ja menestystä, hieno pelaaja.