Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Valtteri Viljanen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 14.09.2014 klo 15.19.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Viljanen jatkaa 1v pahvien tekemistä. Agentti ei vissiin anna tehdä pidempiä sitoumuksia, pääsee helpommin rahastamaan jos vetää tykkikauden...
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olen aina tykännyt Viljasen tyylistä pelata, sekä ihannoinut noita taitavia käsiä. Kaikkea hyvää tälle taiturille, toivottavasti Kivi saa kaivettua esiin sen hyvän puolustuspään pelaamisenkin.
   
 3. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onnea ja menestystä Ilvekseen, kyllä Kiven koulussa kehittyy saletisti.
   
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Viljasella oli männä kaudella sellanen raikas ja ennakkoluuloton tekemisen meininki. Uskals ja kykeni nostamaan kiekkoa jalalla vauhdikkaasti ylös. Uskals, osas ja kykeni sulkemaan puolustussiniviivan/jopa keskialueen ajamalla oikein ajoitetusti runkoon kiinni. Näyttävä ja viihdyttävä pelaaja tovin aikaa. Hyvin harvat pakithan Ässissä/koko Liigassa ajelee enää vastaan. Sammal-Tapsa joskus, ehkä Lukka ja pari Brändin pakkia.

  No. Päättynyt kausi oli melko tukkosta. Johtuko sitten miehestä ittestään, itseluottamuksesta, pelitavasta, kaikesta? Varmasti hänestä on kaivettavissa vahvuuksia esiin. Ainakin Karrin koulussa.

  Jatkaispa Vuorisalo päätyyneen kauden kaltaista kehittymistä niin löytys leveyttä ja laatua omastakin takaa.
   
 5. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Käsiä on ja Kivi varmaan taas tekee ihmeitä ja ensi kaudella vituttaa, kun hakkaa muutaman maalin Ässien verkkoon. Mutta onnea ja menestystä, hieno pelaaja.