Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Valtteri Viljanen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 14.09.2014 klo 15.19.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Viljanen jatkaa 1v pahvien tekemistä. Agentti ei vissiin anna tehdä pidempiä sitoumuksia, pääsee helpommin rahastamaan jos vetää tykkikauden...
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olen aina tykännyt Viljasen tyylistä pelata, sekä ihannoinut noita taitavia käsiä. Kaikkea hyvää tälle taiturille, toivottavasti Kivi saa kaivettua esiin sen hyvän puolustuspään pelaamisenkin.
   
 3. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onnea ja menestystä Ilvekseen, kyllä Kiven koulussa kehittyy saletisti.
   
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Viljasella oli männä kaudella sellanen raikas ja ennakkoluuloton tekemisen meininki. Uskals ja kykeni nostamaan kiekkoa jalalla vauhdikkaasti ylös. Uskals, osas ja kykeni sulkemaan puolustussiniviivan/jopa keskialueen ajamalla oikein ajoitetusti runkoon kiinni. Näyttävä ja viihdyttävä pelaaja tovin aikaa. Hyvin harvat pakithan Ässissä/koko Liigassa ajelee enää vastaan. Sammal-Tapsa joskus, ehkä Lukka ja pari Brändin pakkia.

  No. Päättynyt kausi oli melko tukkosta. Johtuko sitten miehestä ittestään, itseluottamuksesta, pelitavasta, kaikesta? Varmasti hänestä on kaivettavissa vahvuuksia esiin. Ainakin Karrin koulussa.

  Jatkaispa Vuorisalo päätyyneen kauden kaltaista kehittymistä niin löytys leveyttä ja laatua omastakin takaa.
   
 5. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Käsiä on ja Kivi varmaan taas tekee ihmeitä ja ensi kaudella vituttaa, kun hakkaa muutaman maalin Ässien verkkoon. Mutta onnea ja menestystä, hieno pelaaja.