Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Valioliigapörssi

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Roo, 07.08.2014.

 1. Roo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
  Pörssipelien kesäiseen vajaukseen on tullut helpotusta Valioliigapörssin muodossa. Valioliigan joukkueista valitaan pelaajat, jotka keräävät pinnoja samanlaisesti kuin jalkapallojen MM-kisoissa järjestetyssä Futispörssissä peliesitystensä perusteella. Eli kaikille tutun Liigapörssin kaltainen valmentajapeli. Olettaisin, että ensimmäiselle jaksolle saadaan suhteellisen hyvin sakkia mukaan, mutta lätkäkauden alettua tarvitsee jatkon kannattavuutta miettiä tosissaan.

  Porukkaan valitaan kymmenen kenttäpelaajaa ja maalivahti. Kullekin pelipaikalle, eli hyökkääjä, keskikenttä tai puolustaja, voi valita pelaajia useassa eri muodostelmassa. Valioliigan ensimmäiset ottelut alkavat reilun viikon kuluttua ja pistän kimpan rahapanoksella pystyyn nyt. Olen aiemmin pitänyt kimppoja Leijonapörssissä sekä Futispörssissä tähän asti ongelmitta ja tarkoitus olisi järjestää kimppaa ensi kaudella ainakin Liigapörssissä, Hockey GM:ssä ja Leijonapörssissä.

  Otetaan panokseksi 15 euroa, joka on aiemminkin ollut sopiva. Lisävaihtojen tilaaminen on kiellettyä ylimääräisten kulujen minimoimiseksi ja vain yhdellä joukkueella saa osallistua kimppaan. Ilmoittautumiset kimppaan tämän viestiketjun jatkoksi, jolloin lähetän takaisin yksityisviestillä tilinumeron, kimpan nimen ja salasanan. Tilisiirron yhteydessä kirjoita jatkoajan nimimerkkisi ja joukkueesi nimi viestikenttään. Osallistumismaksu tulee maksaa ennen pelien alkamista.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2014
 2. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 3. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tällä hetkellä Mika Harjulla kaikki 12 joukkuettaan 17 parhaan joukossa. Erikoista. Tuo kolmen vuoden takainen 170 joukkuetta yhdelle jaksolle oli kyllä myös melko erikoista.
   
 4. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Mika on selvästi kehittynyt, kun enää ei tarvitse vääntää kolminumeroista määrää jengiä. Hyvä Mika!
   
 5. Slobo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
  Ihan hyvät rahat Mika tekee, jos käyttänyt normivaihtoihin 510e. Näillä tuloksilla Mika olis sijoilla 2.-4., mikä tuottais 1500e. Toki pelkästään voitolla sais jo 1500e.