Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Urheilusanomat vastaan Tappara

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pascal Lemoix, 15.01.2015 klo 20.32.

 1. Veri Jäsen

  Oli huvittavaa, kun siinä luki "Iltalehti kirjoitti asiasta jo viime keväänä."

  Tarkoitat kai Santtu, että sinä kirjoitit asiasta viimeksi viime keväänä. Ja sitä ja sitä edelliselläkin kerralla se olit sinä joka asiasta kirjoitti. Eihän muut tuosta ole vinkunutkaan.
   
 2. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Oliko tämä Santtu sama joka silloin 2015 keväällä kirjoitteli että pelaajat yrittävät savustaa Tapolan ulos kun Lukko johti sarjaa 1-3 tai 1-2?
   
 3. Karvanoppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Kings
  Varma en asiasta ole, mutta mätsäisi kuvaukseen paremmin kuin hyvin.

  Santulta on muutama ihan hyväkin kirjoitus tullut koskien Tapparaa mm. Mikko Leinosesta koskeva juttu, mutta pääsääntöisesti pelkkää oksennusta sieltä ulos tulee.
   
 4. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ollut Santtu vaan Solmu Salminen.
   
 5. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ipa-mies myöskin?
   
 6. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Siitä ukosta ei ota erkkikään selvää. Voi olla iha kumpaa hyvänsä, molemmat joukkueet on suhtautunut Solmuun aika nihkeästi, jonka vuoksi miestä ei enää niin paljoa tuolla teknisillä alueilla Hakametsässä nähdä.
   
 7. Lainaus:
  On. Ja aivan suoraan tuon toisen SS:n kopio. Eli paskoja juttuja, huonoilla otsikoilla ja vielä kehnommilla sisällöillä. Eli ei mitään annettavaa.
   
 8. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuon mukaan Lukon päävalmentaja on muuten Ari Vuori. Saako nuo kaksi ääliötä muuten palstatilaa minkä takia? Joskus aamulehteä työmatkalla lukenut ja sellaista Tapparan mollaamista kummaltakin, vailla sisältöä tai lähteitä, vedotaan "lähteisiin joukkueen sisältä"
   
 9. Lainaus:
  Vaikea sanoa. Ilmeisesti ei ole tulijoita sen paremmin Ilta- kuin Aamulehteenkään. Salminen kirjoittaa molempiin, Silvennoinen vain iltaroskaan. On kyllä käsittämätöntä, millä eväillä tämä parivaljakko saa jatkaa. Varmaan jotain törkyä saaneet tietää päätoimittajista, jolla kiristävät. Muuta syytä en keksi. Mitään journalistista annettavaa heillä ei ole missään kohtaa ollutkaan. Jos vertaa vaikka Salmista Lauri Lehtiseen, joka hänen kanssaan täällä Jatkoajassa kirjoitteli juttuja, on Lehtisellä huomattavasti ammattimaisempi ote tekemiseen, vaikka hänkin samoihin medioihin kirjoittaa.