Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Unitedin tulevaisuuden näkymät

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Lystikäs, 01.04.2017 klo 16.42.

 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues loppuun asti
  Eikös Jussi ole kovaan ääneen puhunut tavoitteestaan yhdistää Espoo Unitedin avulla? Silloin Unitedin pitää myös pyrkiä tällaiseen ja kai sitä silloin myös seurataan, että miten on onnistunut. Toki jokainen voi miettiä itse päässään, että miten realistinen tavoite tuo on, mutta kun kerran tällaista maalaillaan mediassa, niin on siihen nyt ainakin jonkinasteinen pyrkimys Unitedin toimistolla..
   
 2. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
 3. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
 4. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Päätykatsomon kausari oli viime vuonna huomattavasti halvempi. En muista enää hintaa mutta arvataanko puolet tuosta nykyisestä.
   
 5. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Onhan tuo hiukan kai noussut, mutta viimevuoden polkuhinnoiksi jo silloin arvelin syyksi sen että on uusi seura ja liput myytiin tappiolla jotta saataisiin edes joku halliin. Kuitenkin 10e per peli on mielestäni edullinen varsinkin kun panoksia lisätään ja tavoitteena on voittaa mestis.

  Ps. Ja ainakin normi alakatsomo hintoihon verrattuna vielä lähes 1/4 liiga hinnoista
   
 6. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Ainoa mikä särähti mun korvassa oli Jussin toteamus: Minä ideoin ja muut toteuttavat

  Toivon että yhteistyössä palkattujen ammattilaisten (esim Aro, Paka) kanssa asioista ideoidaan, muutenhan tuosta yhteisöstä ei saada parasta irti.
   
 7. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Ne piirtää, jolla on liitua. Hyvä tiivistys Jussin käsityksestä yhteisöllisyydestä ja yhdessä tekemisestä.
  Kuka voisikaan olla lähtemättä mukaan?
   
 8. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  No me ei tiedetä miten Unitedin johdossa toimitaan ja onko kuitenkaan menetelmillä tai tavoilla merkitystä kunhan tekeminen ja lopputulos on sellaista joka menee yleisöön ja tuo tulosta.
  Ei mua aikoinaan kiinnostanut esim miten Nokian johtokunta toimii vaan se lopputulos joka oli hyvä matkapuhelin.
   
 9. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Ja tuon lausahduksen voi myös tulkita niin, että jättää hommat osaavimmille käsille eikä päsmäröi. Tuskimpa tarkoitti, että ideointiin vain hänellä on oikeus. Toki kaiken voi tulkita myös negatiivisesti.

  Edit: korjattu kirjoitusvirhe mies => myös
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 10.59
 10. Tuula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Espoo United, BFC
  Päätykatsomon kausari oli viime kaudelle 200, tulevalle 240. 102 kulmaan myytiin viime kaudelle seisomakausaria huomattavasti halvemmalla, tosin ei siellä kukaan seissyt.
   
 11. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Mä luin tuon samalla tavalla. Jussi on mukana lähinnä isommassa visiossa - ideoi monilajiseuraa yms. ja jättää konkreettisen suunnittelun ja toteuttamisen ammattilaisille. Monilajiseura sisältää jo neljä edustustason joukkuetta, ja haaveissa on tuoda vielä jalkapallo ja salibandy mukaan, joka tekee kokonaisuudeksi kahdeksan joukkuetta ja neljä eri lajia. Siihen vielä päälle Jussit muut bisnekset, niin en oikein usko, että Jussilla on halua ja aikaa olla keskiössä piirtelemässä jokaiselle joukkueelle suuntakuvioita - tai edes yksin ideoimassa niitä.
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Noin mäkin sen luin ja kelailin vielä lukiessani, että hienoa että sen verran on oppia tullut Blegin toimarivuosista, ettei itse enää halua osallistua operatiiviseen toimintaan. Mahdollistaja on hieno rooli.
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Ehkä vähän irrelevanttia, mutta Jokereiden halvin KHL-kausari eteläpäätyyn on edullisempi kuin Unitedin kausari, lisäksi vielä esim opiskelijoille ja eläkeläisille on tarjolla ihan naurettavan halpoja kausareita. Siihen peilattuna Unitedin kausikortti on kallis. Tosin kalleimmilla paikoilla United on taas selkeästi edullisempi, kun on vain yksi hinnoittelu.

  Mutta eipä tämä elämääni hetkauta, kun en kumpaakaan ole kuitenkaan ostamassa, vaikka kyllähän se erikoista on, että KHL:n seuraaminen on halvempaa kuin Mestiksen.
   
 14. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Lainaus:
  Kertoo ehkä jotain KHL:n kiinnostavuudesta...
   
 15. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Siitä huolimatta ei oo tullu tällä kaudella käytyä Hartwallilla kertaakaan. Oikeastaan vaan SKA ja CSKA pelit kiinnostaa, mutta niissä liput oli 40-50 euroa jos en väärin muista.

  Edit: Eiköhän nuo Jokerien lippujenhinnat ole aika tappiollisia seuralle, jos kerran alle 10 euroon pääsee? Ja Espoohan pyrkii rakentamaan myös taloudellisesti kannattavaa seuraa ja täällä ei ole oligarkkien tai kiinalaisten rahoitusta maksamassa kaikesta.
   
 16. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  En minäkään käynyt Hartwallilla kertaakaan, en oikeasti ole edes koskaan käynyt KHL-Jokerien peliä katsomassa. Tässä nyt kuitenkin puhuttiin kausikorteista ja siitä, onko Unitedin kausikortit kalliita vai halpoja suhteessa muihin toimijoihin, mielestäni on ihan relevanttia verrata naapurikaupungin tarjontaan Euroopan kovimmassa kiekkosarjassa. Ja Jokereilla Eteläpääty 229,-, opiskelijat 110,- ja junnut/seniorit 89,-... irtoliput on taas eri kuvio kokonaan.

  En tiedä, miten lippujen tappiollisuus voidaan määritellä, mutta eihän noilla hinnoilla kateta toiminnan muita kuluja, vaan luodaan sitä yhteisöllisyyttä ja tunnelmaa areenalle, se on ihan selvä. Mutta ei kyllä lipunmyynnissä kateta kuluja Espoossakaan, ei edes lähelle. Unitedin lipputulot viime kaudella nettona oli kärjistetysti varmaan aika lähellä Hirson palkkaa (tosin en tiedä, kuinka paljon siitä United maksoi, kun Hirso oli telakalla melkein koko kauden). Jännä kuitenkin nähdä, miten lähelle nollatulosta United tulee koskaan pääsemään tällä rakentamallaan kuluverkostolla - peruskuvio ei kuitenkaan poikkea vielä moneen vuoteen Jokereista paljoa, koska täällä on kuitenkin Jussin rahoitus toistaiseksi maksamassa kaikesta, johon rahaa halutaan käyttää.
   
 17. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Jos nyt jostain vois noissa hinnoissa ränkyttää, niin minusta tuo jaottelu Unitedin kaikki jääkiekko-ottelut (275/175), Miesten Mestis (240/14) on aivan turha. Olettaisin että tuo "kaikki ottelut" sisältää Mestispelien lisäksi harjoitusmatsit ja junnujen pelit, naisten pelithän on muutenkin maksuttomia. Ihan turhaa byrokratiaa tuollainen korkeampi maksuluokka, helpompaa olis kun vaan samalla Mestiskausarilla pääsisi kaikkiin peleihin.

  Ymmärrän myös hyvin sen että nykyisellä tasolla on turha hinnoitella eri paikkoja eri kalleusluokkiin. Ihmiset kuitenkin ostavat halvimman lipun ja menevät istumaan minne haluavat. OIkeastaan niin kauan kuin pelataan Mestiksessa pitäisi luopua kokonaan numeroitujen paikkojen myynnistä. Ne aiheuttavat vain turhaa säätämistä. Naurettavaa katsella kun jengi ohjaa toisia pois itselleen myydyltä paikalta kun kuitenkin 80% hallin paikoista on tyhjänä.
   
 18. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Kyllähän siellä on naisten kausikortti 50€. Itse ymmärrän, että toi kaikki pelit sisältää juuri miesten ja naisten pelit.
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Aika turhaa tosiaan verrata lippujen hintoja seuraan joka on tehnyt Venäjän liigassa 14-16 miljoonaa euroa tappiota joka kausi (!). Jos tarkoitus olisi pyörittää EU:takin tappiolla tästä hamaan saakka niin sittenhän hinnat voisi laskea, mutta käsittääkseni ainakin Espoossa on yritystä saada homma pyörimään omillaan. Jokereissa siihen ei ole edes yritystä, seura on pelkkä maskotti jonka rooli on osallistua, ei voittaa tai olla kannattava.
   
 20. lucas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tartun nyt erityisesti tuohon viimeiseen lauseeseen, josta olen eri mieltä. Mulla on pari kausaria paikoilta, joilta oikeasti haluan katsoa peliä kun paikalla olen. Kyllä se ärsyttää, että lähes joka erätauolta tullessa saa ystävällisesti pyytää ihmisiä poistumaan omilta paikoilta. Musta siinä ei ole mitään naurettavaa eikä naurattavaa. Erityisesti kausarin omistajille numeroimattomuus ei vaan oikein toimi.
   
 21. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Samaa mieltä ja vielä enemmän siitä on ongelmia kun alakatsomot alkaa täyttymään ja itsekin seuraa pelejä usein jopa 4-5 hengen porukoissa, jolloin kun katsojia on päälle 2000 niin joutuisi etsimällä etsimään istumapaikkoja (hajapaikkoja tuolloin löytyy mutta isompaa määrää vierekkäisiä ei oikein löydy helposti) ja sama juttu vielä joka erätauolla uusiksi. Kausarin idea on mielestäni juurikin se, että saa "omat" paikat jotka tietää missä on ja saa vielä valita mistä haluaa, siitä palvelusta mielellään maksaa.
   
 22. KukkoMiikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä, vaikka EU:n peleihin olen toistaiseksi ainoastaan irtolippuja ostanut. Yritän aina saada päätettyä matsiin lähtemisestä vähintään 3pv ennen ottelua, niin saan paikat juuri haluamastani kohtaa katsomoa ja mielestäni parhaalta riviltä. Miksi sitten pitäisi siirtyä vaikka 3 riviä alemmaksi erätauolla siksi, että jonkun muunkin mielestä paikat ovat hyvät?

  Toisaalta EU:n tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta jos täytyy jo toukokuussa riidellä nettipalstoilla istumapaikoista.
   
 23. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Unitedin tulevaisuuden näkymiinhän tämäkin kyssäri liittyy. Onko kukaan kuullut huhuja/ tietoa mahdollisesta jalkapalloseurasta josta tulisi united?.
   
 24. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 25. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut