Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Unitedin tulevaisuuden näkymät

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Lystikäs, 01.04.2017 klo 16.42.

 1. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Vaan kuka? Kenellä muulla on pienintäkään motiivia astua espoolaisen kiekkokansan uudeksi sylkykupiksi?

  Salonoja saattaa olla hankala luonne, visioida liian suuria ja yrittää mennä perse edellä puuhun - ja tehdä muutenkin asioita väärin, mutta ainakin se yrittää yhdistää tätä repaleista ja kinastelevaa kiekkokarttaa. Muitakaan rahamiehiä ei tyrkyllä ole ollut. Samalla se saa jatkuvasti monien besserwisserien vihaa niskaan. Miksi ihmeessä? Se tarjosi viime kaudellakin espoolaisille viihdettä (kaukalossa ja sen ulkopuolella) omalla riskillään.

  Lainaus:
  Mitä jos aloitettaisiin siitä, että yritetään saada kinastelevat fanit puhaltamaan yhteen hiileen? Siinä jokainen meistä voi olla messias. EU ei ole kaikkien juttu, mutta se on parhaillaan ainoa juttu - etenkin Erkki espoolaiselle, joka haluaa vaan seurata edustustason kiekkoa. Vähintä mitä espoolainen jääkiekon seuraaja voi tehdä, on antaa työrauhaa sille pienelle faniporukalle, joka yrittää tukea tätä vaikealta näyttävää visiota.

  Parhaillaan EU on monelle jotain minkä kanssa eivät halua olla missään tekemisissä. Mutta siitä on kuitenkin mahdollista kasvaa aikanaan jotain hyvää, kun se alkaa versoilla pois Salonojan hyppysistä useampien vaikuttajien projektiksi. Vaihtoehtona on tyhjyys.
   
 2. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:

  Miten se voi vieläkin olla joillekin niin vaikea ymmärtää että muita rahamiehiä ei ole tulossa niin kauan kun Salonoja pyörii tuolla säätämässä. Salonoja on kaiken kehityksen tulppa. Hallin omistajan roolin kautta Salonoja on saanut monopolin edustuskiekon pyörittämiseen ja pyörittää nyt sitä kohti täystuhoa.
  Miten tuollainen itsestään selvyys on niin vaikea nähdä?


  Täällä saa edelleenkin lukea näitä naurettavia puolustuspuheita Salonojan hienoista panostuksista joista miestä pitäisi kunnioittaa ja kiittää. Ja paskat.

  Nuo Salonojan panostukset ovat olleet investointeja joidenka tarkoituksena on ollut tuottaa rahaa. Piste. Mutta koska asiantuntemus on nollatasoa ja kyky kuunnella/tehdä yhteistyötä myös nollatasoa niin tulos on, ja on jatkossakin, tätä luokkaa. Koko EU-projekti, alusta ja väistämättömään loppuun asti, puhuu selkeää kieltään siitä missä se todellinen ongelma on.

  Espoolaisen kiekon ainoa mahdollisuus on sataprosenttinen Salonojattomuus.
   
 3. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Niin kauan kuin areena on Jussin omistuksessa - eikä vaihtoehtoisia toimintaympäristöjä ole - kenelläkään ei ole mahdollisuutta lähteä vetämään kiekkojoukkuetta, jonka tavoitteet on olla espoolainen ja jossain muualla kuin mutasarjoissa. Jos Matinkylään valmistuu 1500-katsomopaikkainen kaukalo, vaihtoehtoiset olosuhteet voisi olla Mestikseen saakka. Ja mahdollisesti siinä vaiheessa Areenakin on hyvässä omistajaohjauksessa ja aktiivisten työntekijöiden operoimana elinvoimainen ja houkutteleva kotiluola.

  Jussi ei myöskään tee yhtään mitään yhdistääkseen tätä repaleista kiekkokarttaa. Repii vaan koko ajan enemmän, välit esimerkiksi BJR:n kanssa on varmaan aika hyvät ja yhtenäiset tällä hetkellä. Eikä varmaan EPS ja EKS kumpikaan ole kovin tyytyväinen siihen yhdistämisurakkaan, jota United on menestyksekkäästi vetänyt. Mitään rahamiehiä tässä ei tarvita, vaan työmiehiä - sellaisia, jotka oikeasti käärisi hihat ja tekisi sitä raakaa duunia, joka mahdollistaisi verkostoitumisen ja koko yhteisön rakentamisen.

  Vähin, mitä espoolaisen jääkiekon seuraaja voi tehdä, on antaa nyt tukensa Bluesin A-C-junioreille, jotka pelaavat tiukassa taloudellisessa tilanteessa valtakunnan huipputasolla. Jos edustusjoukkueen välinpitämättömyys ajaa junnut oikeasti ahdinkoon, tuhotaan hyvin nopeasti paljon enemmän espoolaista kiekkoa kuin oikeasti ihmiset ymmärtävät. Junnujen edustuksia ja sarjapaikkoja ei saa menettää, niiden rakentaminen uudelleen kestäisi liian pitkään, ja koko pohja toiminnalta katoaisi vuosikausiksi.

  Unitedin touhuun rahan kaataminen on taas yhtä fiksua kuin veden kantaminen pohjattomaan kaivoon. Jokainen voi tietysti tehdä ihan niin kuin haluaa, mutta työrauhan antaminen on ihan yksi hailee. Ja käsittääkseni aika hyvin sitä työrauhaa on annettu - en ainakaan tiedä kenenkään noiden postilaatikoiden paukuttelun ja asfaltin maalaamisen jälkeen häirinneen toimintaa millään tavalla. Ihan itse United hautansa kaivoi. En vaan oikein ymmärrä, että millaisessa itsepetoksessa Unitediin uskovat oikeasti elävät. Ehkä samanlaisessa kuin aikanaan Jääkiekko Espooseen uskoneet. Tosiasioiden myöntäminen on joskus vaikeaa, mutta se on vaan pakko tehdä.

  Vaihtoehto ei ole tyhjyys. Blues nousee vielä tuhkasta. Siihen menee vuosia, mutta Blues tulee kyllä uudelleen.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kuka ja millä tavoin on yrittänyt estää tai häiritä tämän porukan työrauhaa? Minä tiedän vastauksen, se on Jussi Salonoja. Kukaan muu ei ole aiheuttanut tällaista paskamyrskyä seuran ympärillä. Jos jossain somessa tai keskustelupalstalla heitetään toiminnasta läppää, se on aika kaukana työrauhan rikkomisesta.

  Lainaus:
  Mitä tulee tähän Elmerin kysymykseen, totean seuraavaa.

  Unelmieni espoolainen edustusjoukkue pelaisi SM-liigassa. Kotipaikkana olisi tietenkin Espoo. Sen toiminta olisi kaikinpuolin uskottavaa ja kannattavaa. Sen ei tarvitsisi missään nimessä olla sarjan rikkaimpia seuroja, mutta mestaruus ei saisi olla täysin utopistinen tavoite. Tärkein osa olisi kuitenkin talous. Toiminta tuottaisi pientä voittoa joka kausi, että kehitys olisi mahdollista ja tulevaisuus ei olisi uhattuna jatkuvasti. Joukkueessa pelaisi paljon nuoria oman kylän poikia muutamalla mielenkiintoisella ulkomaalaisella ja kokeneemmalla pelaajalla höystettynä. Yksi iso osa olisi se, että maailmalle lähteneet pelaajat olisivat aina tervetulleita takaisin ja he myös mielellään tulisivat auttamaan oman kaupungin jengiä, kun ulkomaan rundi olisi nähty.

  Unelmien espoolainen edustusjoukkue kuuntelisi kannattajiaan aidosti ennen tärkeiden ratkaisujen tekoa. Isoja muutoksia logossa, peliasussa, ja yleisilmeessä ei tulisi ollenkaan, tai ainakaan ilman selkeää perustelua. Kannattajat otettaisiin mukaan toiminnan pyörittämiseen (katsomotoiminta, hallimusat, sisustus jne), tästä löytyy ihan toimivia tai ainakin kehityskelpoisia esimerkkejä Jääkiekko Espoo Oyn vuosilta, vaikka toiminta oli talouden osalta täysin naurettavaa.

  Toiminnassa olisi pitkäjänteisyyttä ja selkeä, usean vuoden kestävä strategia, mitä toteutettaisiin kärsivällisesti ja osaavasti. Välitavoitteita asetettaisiin sopiviin rakoihin ja niiden toteutumista seurattaisiin aktiivisesti. Toimistolla olisi ahkeria työntekijöitä, joilla on vain yksi tavoite: olla maan paras omassa työssään.

  Nämä tulivat nyt äkkiseltään mieleen, En minä paljoa vaatisi :D
   
 5. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Mainitse edes yksi rahamies, joka olisi astumassa esiin jos Jussi ei olisi kuvioissa? Ei näitä astunut esiin Bluesin loppuhetkilläkään, vaikka yritys oli melkoista.

  Lainaus:
  Hmmm... Kuulostaa järkevältä, koska jääkiekko on Suomessa niin hyvä ja helppo bisnes. Varmasti se Jussin taloudellisen imperiumin kulmakivi, johon kannattaa panostaa.

  Lainaus:
  Tätähän te täällä saarnaatte, mutta onko mitään konkreettista visiota miten tämä tapahtuisi? Vai pelkkä sokea usko siihen, että rahamiehiä alkaa ilmestyä jos Jussi katoaa kuvioista? Tai olisiko edes tiedossa tahoa, joka haluaisi tuon monitoimihallin pyörittämisen itselleen? Ei taida olla mikään huippubisnes sekään.

  Lainaus:
  Tämä olisi hienoa. Blues on kuitenkin lähellä sydäntä. Mutta sitä odotellessa olisi kiva seurata espoolaista kiekkoa omien lasten kanssa, kun ovat juuri siinä iässä, että voisivat siitä isänsä kanssa nauttia.

  Lainaus:
  Toivossa (tai itsepetoksessa) on hyvä elää. Parhaillaan ei muutakaan ole, kun todellisuus on liian synkkä.

  Lainaus:
  Okei.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Tässä se totuus on. Koko ajatus jostain yhdestä herra isoherrasta, joka pelastaa sitä tai tota ja jonka pillin mukaan tanssitaan on jäänne jostain ysärin alusta jolloin apinoitiin NHL:ää kaikessa missä pystyttiin.

  Ainoa tapa, jolla Espoosta nousee vielä jonain päivänä kilpailukykyinen seura jääkiekkokartalle on _työ_. Siihen sisältyy niin yhteistyö kuin ihan tavallinen, raaka duuni jossa perse ruvella haalitaan nakkikioskeja kumppaneiksi ja roudataan kamoja Hiacen takatilassa. Talkootöillä, intohimolla ja tahdolla tuolla pellolla voi vielä joku päivä jokin kiinnostava seura pelata. Millä tasolla se pelaa, jää nähtäväksi, mutta ainakin se tekee sen omin ehdoin ja oikeanlaisin arvoin.

  EU:lla oli etsikkoaikansa ja se oli kesän alku. Ilman Jussi Salonojan jussisalonojamaista lyhytnäköisyyttä nyt valmistuttaisiin uuteen Mestis-kauteen mielenkiintoisen joukkueen kanssa ja pohdittaisiin josko liigaan voisi muutaman vuoden sisään nousta esim. Mestiksen mestaruuden kanssa. Junnut olisivat olleet EU:n alla ja homma olisi pikkuhiljaa mielikuvallisesti vakiintunut ihan oikeaksi seuraksi. Jussi Salonoja ei tätä halunnut vaan itkupotkuili itsensä naurunalaiseksi valehtelijaksi ja samalla veti koko seuranalun vessanpönttöön.

  Itseäni tämä ei nyt oikeastaan hirveästi enää haittaa. Harmittaa vähän kun olisi hienoa käydä pienten lasten kanssa jääkiekkomatseissa kuten itse kävin aikanaan faijan kanssa. Tuolloin käytiin tosin HIFKin peleissä kun Kiekko-Espootakaan ei ollut vielä olemassa, joten tavallaan tässä on menty vain täysi ympyrä.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sehän tässä on juuri ideana, että ei olisi vaan yhtä rahamiestä vaan monta, todella monta rahoittajatahoa. Silloin yhden kyllästyminen touhuun ei vaikuta juurikaan seuran tulevaisuuteen. Ja tietenkin ideana olisi, että seuran taustalla olevat ihmiset eivät joudu kaivamaan lompakkoaan joka kauden jälkeen vaan toiminta on sen verran osaavaa ja järkevää, että viivan alle jää aina vähintään pieni summa.

  Tuskin kellään tänne kirjoittavalla on mitään todella selkeää visiota siitä, miten tämä tapahtuisi ja tietoa yksittäisistä henkilöistä, jotka ovat täysin valmiita ottamaan toiminnan vetääkseen jos/kun Jussi siirtyy sivuun. Ihan samalla tavalla kun sinä uskot, että Jussi saa kurssin käännettyä vielä, vaikka mitään selkeitä merkkejä sen toteutumisesta ei olekaan, ainakin minä uskon että Jussin siirtyessä sivuun, jostain löytyy uudet henkilöt ja tahot nostamaan toiminta paremmalle tasolle.
   
 8. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Uskossa on hyvä elää, ja tähän minäkin haluaisin uskoa - vaikka se hankalaa onkin. Espoolainen kiekkoseura on asia josta haluaisin lasteni voivan nauttia. Aivan sama kuka/ketkä siellä peräsimessä on.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ei minullakaan ole mitään väliä, kuka omistajana tai toimarina on. Kunhan touhussa on järkeä. Nyt on jo aika selkeästi kuitenkin todistettu, että Jussi ei saa touhuun järkeä. Hänen uskottavuutensa seuran omistajana ja päättävänä tahona on mennyt.
   
 10. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ehkä puoli vitsi omalta osalta. Toki sitä toivoo, että espoolainen jääkiekko saa keräiltyä itsensä kasaan ja nousee jäästä. Jos tilanne on kuitenkin ajautunut jo niin tulehtuneeksi, ettei tilannetta voida enää paikallisin voimin korjata, niin toivoisin, että pääkaupunki pelastaisi espoolaisen tekemisen. Meinaa onhan se kuitenkin ollut hyvää tekemistä, ihan koko valtakunnan tasolla ja olisi sääli päästää kaikki romahtamaan vain sen takia, ettei jotkut espoolaiset kiekkopäättäjät mahdu samaan pöytään. Tietenkin pitkällä tähtäimellä voisi olla jopa parempi, että se olisi Helsingin Jokerit, koska silloin junioreilla voisi olla tie auki aina Gagarin cuppiin, mutta kun ilmalassa taidetaan olla taloudellisesti talutushihnassa, niin ehkä tässä tapauksessa HIFK voisi olla se vakautta tuova elementti. Ja onhan siinä sekin, että punaista taidetaan jossain määrin rakastaa myös Espoossakin.
   
 12. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Joo, kyllä punaisella on hyvä olla Espoossa. Itsekin olin Hifkin kannattaja ennen kuin Kiekko-Espoo tuli liigaan. Mutta Hifki ja pääkaupunkiseutu ei kaipaa parhaillaan akatemiajoukkuetta, vaan selkeän vastavoiman ja paikallisvastustajan, joka tuo mukanaan tunnetta ja tunnelmaa. Jonkun jonka kaataminen maistuu erityisen hyvältä. Akatemiajoukkueesta olisi tuskin tähän, koska se on vähän kuin omaa lastaan löisi. Joten sormet ristiin, että homma jollain ilveellä saataisiin pyörimään Espoossa.
   
 13. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Espoon kaupungin tulisi rakentaa jäähalli. Siis nimenomaan jäähalli, ei mitään kylpylä-ostoskeskus-tapahtumakeskusta, vaan jäähalli. Niin kauan kun kauniaisten kumipää omistaa areenan, ei koko hommassa ole mitään järkeä. Kuutisen tuhatta vetävä jäähalli & harjoitushalli vaan pystyyn. Siellä pelaava jengi olisi liigassa muutamassa vuodessa. Wannabe-enkeli voi sitten keskittyä ihan yksinään yhteisöllisyyteensä. Tai no, Lempisen kanssa tietty.
   
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Salonoja tuhahtaa Espoo Unitedin alasajo puheista (iltalehti). Jutussa vakuutetaan, että miesten koris ja kiekkojengi jatkaa toimintaansa. Jutussa kerrotaan myös, että jos hinnasta pääsee sopuun, niin halliki voisi olla kaupan, mutta "renkaan potkijoita" ei kuullema tarvita. Jutussa otetaan esille myös se, että Salonoja kaatoi aikoinaan yli 15 miljoonaa Bluesiin ja että brändiä rakennettiin 10 vuotta ja se sitten tuhottiin kahdessa vuodessa, muiden taholta. Eli voiko tässä kysyä, että vaikka junioritoiminta on toki ollut hienoa, valtakunnan mittakaavalla, niin onko se kiekko kuitenkaan elinkelpoinen Espoossa? Tai siis riittääkö Espoo elättämään nykyaikaista Liigajoukkuetta, ilman sokeri-isää? Ja jos näin on, niin pitäisikö seuraavasta joukkueesta pyrkiä tekemään jotenkin isomman alueen joukkue? Meinaa eikait Uusimaa United voi lähtökohtaisesti kauheasti muovisempi olla, kuin Espoo United..
   
 15. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  @Tshekki77 Ei Espoossa resursseista ole pulaa. Bluesin yleisökeskiarvo oli parhaimmillaan samoissa IFK:n kanssa. Ja kyllä, IFK olisi Föönin jäljiltä mennyt nurin ilman Leo Benskyn rahoja. Täällä lännessä on kaikkea muuta riittävästi paitsi järkeä. Mä kestin Salonojan ensimmäisen kauden, joka päättyi yhtä yllättäen kuin alkoikin. Mä kestin Petskun ja kumppaneiden kusetukset. Melkein. Mutta tämä Salonojan uusin "United -yhteisöllisyys" ja fudut junnuille ja naisille on jo jotain niin hapokasta, ettei pysty. Ja kai hallin ostaja miettisi tarkkaan investointinsa tuotto-odotuksia. Mitkä ovat näytöt? Miksi vitussa kukaan ostaisi tappiota tekevän, remontin tarpeessa olevan hallin? Toki metron tulo lisää potentiaalia, mutta tällä hetkellä hallin käyttöaste on surkea, eikä se ilman työtä ja investointeja muuksi muutu.
   
 16. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ai ei vai? Ketä tuollainen kiinnostaisi, itsesi lisäksi siis? Sähän olet sitä jo muutaman vuoden ehdotellut eikä vastakaikua ole tullut.

  Jos Espoossa ei ole mahdollista rakentaa elinkelpoista seuratoimintaa, sitten sitä ei kannata rakentaa. Ei siihen mitään sokerisetiä tarvita. Jos ei pysy omillaan pystyssä, kannattaa keskittyä johonkin muuhun.
   
 17. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Ottaen huomioon vallitseva tilanne kokonaisuudessaan, vahvaa yläpeukkua tälle. Samantyylinen tiivis jäähalli kuin Marli-Areena Kupittaalla, mutta katsomot 5-6 riviä korkeammat ja niin jyrkät kuin kehtaa rakentaa. Edullinen ja yksinkertainen, ja suunnittelu niin sanotusti "tunnelma edellä". Junnujen edustustoiminta neuvotteluissa jo ehdotetun Kiekko-Espoon alle (joka yhdistäisi junioripuolen) ja aikuisten edustusjoukkue vuoden-parin viiveellä ry-pohjalta villillä kortilla Suomi-Sarjaan. Ja sieltä sitten kipuamaan kohti isompia ympyröitä.

  Joukkueen runko voitaisiin alkuvaiheessa rakentaa paikallisten A-junnuista ylikasvavien pelimiesten varaan. Parhaathan näistä lähtisivät jatkossakin yliopistosarjoihin, liigaan ja mestikseen, mutta viidestä joukkueesta löytynee kuitenkin pelihaluisia ja taidoiltaan riittäviä pelimiehiä. Puhumattakaan niistä, jotka tulevat muualta Suomesta pk-seudulle opiskelemaan jne.

  Pahoittelut tosin siitä, että tämä taisi tulla väärään ketjuun - eihän Unitedilla tule nimittäin enää olemaan mitään tulevaisuutta. Siinä tärkeimmässä, sidosryhmien (tärkeysjärjestyksessä junnut + näiden perheet, fanit, satunaiset katsojat, yritystukijat) sitouttamisessa Jussi ei olisi voinut enää pahemmin epäonnistua, eikä viime kesän hölmöilyillä aiheutettuja tuhoja korjata enää mitenkään. Ei edes rahalla. Pitänee siis avata uusi ketju Espoon kiekkoilun tulevaisuudesta.
   
 18. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Kaupungin ongelma taitaa olla se, että ei ole rahaa edes homekoulujen peruskorjaukseen, kun yrityspuolen kaavoitus ja tukeminen esimerkiksi Kehän kunnostusten ja vastaavien projektien osalta on priorisoitu kaiken muun edelle... saatika Länsimetro-haasteet. Mutta olisihan tuo kaupungin omistama oikeasti kansallisen tason huipulle riittävä halli se unelma.

  @Piiskuri puhuu muuten kyllä asiaa. Blues (tai Kiekko-Espoo) nousisi kyllä, kunhan vain projekti olisi realistinen. Ja jo tuleva Matinkylä 1 antaa uskoa, että voisi olla saumaa. Se Liiga-tason areenan puute vaan on se ongelma.
   
 19. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Vaikka itse haluaisin nähdä tällaisen toteutuvan, en usko että kukaan lähtee enää nykypäivänä rakentamaan pelkästään jääkiekkoon tarkoitettua liigatason jäähallia.. Yhteyteen on pakko saada jotain muutakin, muuten rahoitus on todella vaikeaa hankkia. Jäätilanne on Espoossa aika huono, varsinkin kun pari isompaa hallia on remontissa/käyttökiellossa. Jo se, että näiden korjaaminen ja rakentaminen takkuilee ainakin jossain määrin, kertoo ettei kaupunki ole oikea taho rakentamaan yhtään mitään jääkiekkoväelle tällä hetkellä. Jos yhtään kenellekään... Mutta toki, olisihan se hienoa, jos tällainen onnistuisi. Se ei vaan ole realistinen toive millään mittapuulla.
   
 20. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Oikeastaan kaupungilta varmaan riittäisi tontti riittävän fiksussa paikassa. Ja ehkä jo se tontin kaavoittaminen saisi Jussin myymään hallinsa...,
   
 21. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Päivä päivältä näyttää enemmän siltä, että Jussi Salonoja on kusettanut kesällä kertoessaan, että on löytänyt uuden merkittävän yhteistyökumppanin. Silloin ihmetytti, miksi kumppanin nimeä ei voinut paljastaa. Tuolloin Jussi sanoi, että se kerrotaan elokuussa. Elokuukin meni, eikä mitään ole paljastettu. Jos yhteistyökumppani olisi, olisi kumppaninkin etu saada näkyvyyttä ja saada logot kaukaloon ja paitoihin. Nyt mitään ei ole kerrottu, eikä uusia logoja ole tullut, joten ainoa realistinen teoria taitaa olla se, että Jussi valehteli saadakseen vähän painetta pois niskastaan.
   
 22. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Eiköhän tähän asiaan saada selvyys parin viikon päästä kun kausi alkaa. Siinä vaiheessa luulisi kaikkien mainosten olevan paidassa ja kaukalossa. Siis kaikkien mitä on saatu myydyksi. Mukaanlukien se mysteeritapaus, jos sellainen on olemassa. Jussin muutaman päivän takaisten lehtipuheiden mukaan yhteistyökumppaneita on paremmin kuin viime kaudella. Sekin jää nähtäväksi. Miehellä ei ole ennenkään ollut tapana tiedottaa asioista juuri lainkaan ja lupaustenkin pitämisen kanssa on ollut vähän niin ja näin. Hän ei myöskään pidä suurta yleisöä juuri minään, joten lähes kaikki vaihtoehdot on mahdollisia. Parhaassa tapauksessa tuossa sarja-avauksen kynnyksellä esitellään näyttävästi kaikki yhteistyökumppanit ja huonoimmassa ensimmäinen peli pelataan blankkossa paidassa lähes tyhjille katsomoille. Itse pidän jälkimmäistä todennäköisempänä, mutta Jussi osaa kyllä yllättää, niin hyvässä kuin pahassa.
   
 23. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Tukea haetaan konkurssiin, velkaa yli 400 000e ja Jussi liiton kuultavana.

  Saas nähdä onko selkärankaa evätä mestispaikka. En luottaisi yhtään lauden läpi vientiin. Liigalisenssi ensi kaudelle taitaa olla utopiaa, kun koko Unitedin olemassa olo uhkaa loppua.

  Bluesin kompuroi sentään useamman vuoden, mutta Jussi veti Unitedin konkurssikypsäksi vuodessa. Toivottavasti muut yhtymän jengit säilyy kuivin jaloin. Naisten kiekko uhrattiin jo.
   
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Sieltähän se seuraava veto sitten tulikin. Eli Unitedin velka Juniorsille on siirretty yhdistykselle, jota nyt haetaan konkkaan. Saa nöhdö miten käy. Pitääkö oikeus yhdistystä ja oy:tä erillisinä. Minun oikeustajuni mukaan tässä yhdistystä käytetään vain oy:n velkojen dumppaamiseen. Näin se ei voi mennä.
   
 25. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  No se on ollut kyllä kaikille täysin selvää Salonojan kesäkuisten toimien jälkeen, että mitään yhteistyökumppania ei ole missään vaiheessa ollutkaan.

  Itse uskon EU:n menettävän lisenssin viimeistään kauden päätteeksi. Huumoriseura, joka vaan ei ole kovin hauska.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  JYP - HIFK
  • 1.96
  • 3.65
  • 3.30
  Kärpät - Ässät
  • 1.52
  • 4.40
  • 4.90
  TPS - SaiPa
  • 1.78
  • 3.90
  • 3.70
  Tappara - KalPa
  • 1.83
  • 3.65
  • 3.75
  Jokipojat - KeuPa HT
  • 2.35
  • 3.80
  • 2.45