Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Tyhmien kysymysten ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana wild wild west, 04.07.2008 klo 21.25.

 1. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Mikä ihme tuohon P-P Peteliukseen on iskenyt?
  Äijällä on aikakautensa parhaimpia komediahahmoja ja sittemmin siirtyi aikuismaisesti luontopuolelle joka tuntui kiinnostavan, mutta nyt on tehnyt jonkun täyskäännöksen ja Possessa ja nyt sen ihme Perälän kanssa ohjelmassaan heittää jotain myötähäpeä-alapäävitsiä ja yrittää väkisin esittää jotain pilailevaa duudson-nuorta? Vaikka toi Perälä on uskomattoman dorkan oloinen, niin enemmän ihmetytti PPP siinä kymmenessä minuutissa, jonka ohjelmaa viitsin katsoa. Tulee mieleen Tapio Suominen pahimpina "stand up-aikoinaan".
   
 2. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Lainaus:
  Paskalehdet vihjailevat PPP:n kierrättävän nuorempia neitoja tätä nykyä. Ilmeisesti on myös itse säätänyt henkisen ikänsä vastaamaan nuorten bimbojen vaatimuksia, eli PPP on nykyään taas 27-vuotias. Ja villi!
   
 3. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Onko hyvä idea vetää tänään kännit ja aloittaa huomenna taas antabus-kuuri?

  Onko paha hinta 288 euroa kolmen yön kylpylälomasta?
   
 4. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina
  Lainaus:
  Ei ja on, paitsi jos kyse on kaikkine kuluineen esim Landromantik Wellnesshotel Oswald - Bayerischer Wald - sitten ei ja ei. Jätä se känni kuitenkin väliin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017 klo 19.52
 5. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Mikä on juntin ja hipsterin ero? Näin taannoin kaupungilla jonkun tyypin, jolla oli karvahattu "läpät auki" päässä ja paksusankaiset rillit. Ensin tuli mieleen, että junttihan se siinä, mutta sitten muistin nähneeni joskus jossain hipsterien suosiossa olevien bändien keikalla samankaltaisen tyypin. Varmaan ne erottaa vaan siitä, että toinen honottaa silleen ironisesti ässiä suhautellen ylisanoja Li Anderssonista 15 euron luomulatten äärellä ja toinen kiroilee silleen ärsyttävästi ärriä päräytellen ylisanoja Teuvo Hakkaraisesta 1,5 euron Kulta-Katriinan äärellä.

  Saako 15 eurolla edes uskottavaa luomulattea?
   
 6. heavylutaa18 Jäsen

  "yhteys ei ole suojattu" nykyään kirjautuessa jatkoaikaan. Mozilla käytössä. Onko minun vai jatkoajan päässä vika ja onko vaarallista
   
 7. mikse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Johtunee siitä, ettei yhteys ole https eli suojattu vaan "normaali" http. En samantien muista foorumia, jolla olisi https käytössä. Eli vikaa ei ole ja kai tuolla hieman helpompi olisi tunnus-salasana -kombo saada selville, jos jotain se oikeasti kiinnostaisi. Mä en kirjautumista tämän takia aio vähentää.
   
 8. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Ensimmäisenä mieleen tulee Tappara.co joka on HTTPS-suojattu Let's Encryptin avulla. Isoista foorumeista ainakin Suomi24 näyttää olevan myös HTTPS ja Xenforo-palstoista ainakin io-tech.fi on. Ehkä @Ylläpito voisi asiaa harkita.
   
 9. Ylläpito Administrator

  Moi.
  HTTPS suojaus on työn alla ja on siis tulossa. Samalla suoritetaan pyritään parantamaan palvelun tasoa muutenkin.

  T. Ylläpito
   
 10. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Syökö Petri Matikainen nyhtöpaskaa?
   
 11. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Onko joku pelaaja paskantanut housuun kesken matsin?
   
 12. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  MM-kisat ja vuosi 2003, puolivälierä Suomi-Ruotsi. Suomen pelaajat paskoivat niin paljon housuun, että siinä oli yllin kyllin Petri Matikaisellekin syötävää.
   
 13. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Lainaus:
  Jani Hurme tiämmä paskoi ihan oikeastikin jos ei housuun, niin pöntön täyteen mitä märintä kakkaa jo aamulla. Ara kuitenkin sanoi Hurmeelle: "Pelaa Jani sä, vaikka sulla on hirveä ripuli".
   
 14. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  https://www.youtube.com/watch?v=aT-q65Qjy1M

  Sonta on kovettunut farkkujen takasaumaan. Aurinko ei ole noussut. Rullakaihdin on vieläkin alhaalla. Olen yhä täällä sängyn alla. Väittävät varmasti seuraavaksi, että Suomi saa naispresidentin?
  Linkki osoittaa paikkaan nimeltään Youtube ja erääseen surulliseen jalkapallo-otteluun.
  Mitähän ne ajattelevat meistä ulkomailla?
   
 15. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Mutta kukaan ei vastannut siihen kuka nyhtää paskan valmiiksi syötäväksi Matikaiselle?
   
 16. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Mä veikkaan, että nykyaikaisensa miehenä paskansyöjän lempiruoka on muodikas kasvisversio "paskis". Lidlin vastaava on nimeltään Pena - paskaproteiinivalmiste.
   
 17. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Risteilyä oon tässä varaamassa, mutta @godspeed saako sellaisen tehdä jos juo kaljaa? Se kun kuitenkin menee ulkomaille. Vai miten se juttu menikään.

  Joo sori, heh.
   
 18. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Jos Britannian kansanäänestyksen tulos EU:sta eroamisesta olisi kääntynyt toisinpäin, niin puhuttaisiinko nyt tai silloin siis britinistä?
   
 19. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Eikö se olisi Bremain?
   
 20. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kukahan saa kunnian olla miljoonas lukija ärsyttävien sanojen ketjussa?
   
 21. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jos taas Jorma Piisinen elikkäs Remontti-Reiska saisi järjestettyä Suomen ulos EU:sta, niin kutsuttaisiinko häntä yleisesti Euroopassa nimellä Mr. Fixit?
   
 22. Radiopää Jäsen

  Jos JYP voittaa suomenmestaruuden, neutralisoiko se Jyväskylän vihreiden vaalivoiton?
   
 23. pancor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, New Orleans Saints
  Kännykän Facebook-sovelluksesta on näemmä kadonnut mahdollisuus järjestää uutiset uusimmasta lähtien. Vielä pari päivää sitten tämä onnistui, kun meni oikeassa laidassa olevaan valikkoon ja painoi sieltä uusimmat mutta nyt ei sitä vaihtoehtoa enään ole. Onko tämä taas uusi luku Facebookin tavoitteessa tehdä sovelluksesta mahdollisimman paska vai enkö vaan osaa?
   
 24. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, Jack Eikkeli
  Oulu on tunnetusti monikulttuurinen kaupunki?!!?
   
 25. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Kuinkahan monella paikkakunnalla Aku Ankan äänisaalis olisi riittänyt valtuustopaikkaan tai tainakin varasijaan? Riippuu tietysti siitäkin, minkä puolueen listoille Aku kuuluisi. Ehkä demari?