Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

TUTO Hockey A-nuoret 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 19.04.2017 klo 23.40.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO Hockey:n A-nuoret siis nousivat SM-sarjaan. Useampi edelliskauden pelaajista tuli yli-ikäiseksi ja korvaajia siis tarvitaan. Tavoitteista ei tiedä, mutta sarjapaikan säilyttäminen on vähin ja ehkä tärkein tavoite ensin. Ennakkoon ilmoitettu että sarjassa pelaa 18 joukkuetta kaksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen 10 jatkaa ylemmässä osassa ja 8 muuta Mestiksen 2 parhaan kanssa alemassa osiossa. Alemmasta sarjasta sitten 2 jatkaa seuraavana vuonna A-nuorten Mestiksessä.

  Nuorten joukkuetta on alettu kasata ja pari pelaaja on ilmoitettu. Jere Heino tulee KOOVEE:n puolelta ja pakki. Tilastojen perusteella jäähyjä odotettavissa. Fyysinen siis kai.
  Toinen on Blues-Akatemiasta tuleva Verneri Jalonen. Oli viimekaudella joukkueen kolmanneksi tehokkain ja on kolmena peräkkäisenä vuotena eri sarjoissa muutenkin onnistunut.

  13-16.4 oli try-out jakso ja nämä pelaajat siis ilmoitettiin 14.4. Oliko muut sitten kaukana toivotutusta vai vieläkö tuolta löytyisi myöhemmässä vaiheessa lisää?

  Täytyy toivoa että TUTO vierailee Niiralan montussa sellaisen päivänä, että olen kotona enkä reissussa.
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorten viime kauden mestaruusjoukkueesta jatkoa toivoisi ainakin Roope Kalliolle, Valtteri Virtaselle ja Aleksi Lammelle. Monta muutakin potentiaalista peluria vielä viime kauden mestareista voisi löytää, joskin heidän otteensa herättävät varmasti kiinnostusta muuallakin. TuTon B-nuoristakin jotkut voivat hypätä A-nuorten mukaan, mutta kieltämättä hyppy on pitkä B-nuorten Mestiksestä A-nuorten Liigaan. Kyllä tässä pitää kaikki lähiseudun joukkueet kartoittaa ja varmasti paljon muutakin, että saadaan hyvä joukkue A-nuoriin.

  Turussa on kuitenkin nyt "vain" kaksi A-nuorten liigajoukkuetta. B-nuorten ikäluokasta löytyy lähiseudulta mm. TuTo:n, TPS:n, TPS-Akatemian, Kiekko-67:n, VG-62;n, RNK:n, KaKiPo:n joukkueet. Monen pelurin tie on varmasti tyssänyt sopivan joukkueen löytymiseen sopivalta etäisyydeltä, mutta nyt siis tuplasti paremmat mahdollisuudet paikallisilla pelaajilla näyttää kykyjään A-nuorten Liigatasolla.
   
 • Päivän pelit

  • KalPa
  • VS
  • Tappara
  • 12.40
  • X3.50
  • 22.60