Ilmoitukset

Nimimerkki Pori67s on pelikiellossa seuraavat kaksi viikkoa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkit Sako ja Vellihousu huilaavat viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkin KH-29 kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

TUTO Hockey A-nuoret 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 19.04.2017 klo 23.40.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO Hockey:n A-nuoret siis nousivat SM-sarjaan. Useampi edelliskauden pelaajista tuli yli-ikäiseksi ja korvaajia siis tarvitaan. Tavoitteista ei tiedä, mutta sarjapaikan säilyttäminen on vähin ja ehkä tärkein tavoite ensin. Ennakkoon ilmoitettu että sarjassa pelaa 18 joukkuetta kaksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen 10 jatkaa ylemmässä osassa ja 8 muuta Mestiksen 2 parhaan kanssa alemassa osiossa. Alemmasta sarjasta sitten 2 jatkaa seuraavana vuonna A-nuorten Mestiksessä.

  Nuorten joukkuetta on alettu kasata ja pari pelaaja on ilmoitettu. Jere Heino tulee KOOVEE:n puolelta ja pakki. Tilastojen perusteella jäähyjä odotettavissa. Fyysinen siis kai.
  Toinen on Blues-Akatemiasta tuleva Verneri Jalonen. Oli viimekaudella joukkueen kolmanneksi tehokkain ja on kolmena peräkkäisenä vuotena eri sarjoissa muutenkin onnistunut.

  13-16.4 oli try-out jakso ja nämä pelaajat siis ilmoitettiin 14.4. Oliko muut sitten kaukana toivotutusta vai vieläkö tuolta löytyisi myöhemmässä vaiheessa lisää?

  Täytyy toivoa että TUTO vierailee Niiralan montussa sellaisen päivänä, että olen kotona enkä reissussa.
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorten viime kauden mestaruusjoukkueesta jatkoa toivoisi ainakin Roope Kalliolle, Valtteri Virtaselle ja Aleksi Lammelle. Monta muutakin potentiaalista peluria vielä viime kauden mestareista voisi löytää, joskin heidän otteensa herättävät varmasti kiinnostusta muuallakin. TuTon B-nuoristakin jotkut voivat hypätä A-nuorten mukaan, mutta kieltämättä hyppy on pitkä B-nuorten Mestiksestä A-nuorten Liigaan. Kyllä tässä pitää kaikki lähiseudun joukkueet kartoittaa ja varmasti paljon muutakin, että saadaan hyvä joukkue A-nuoriin.

  Turussa on kuitenkin nyt "vain" kaksi A-nuorten liigajoukkuetta. B-nuorten ikäluokasta löytyy lähiseudulta mm. TuTo:n, TPS:n, TPS-Akatemian, Kiekko-67:n, VG-62;n, RNK:n, KaKiPo:n joukkueet. Monen pelurin tie on varmasti tyssänyt sopivan joukkueen löytymiseen sopivalta etäisyydeltä, mutta nyt siis tuplasti paremmat mahdollisuudet paikallisilla pelaajilla näyttää kykyjään A-nuorten Liigatasolla.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorten kasaaminen taitaa olla monella vaiheessa eikä TUTO myöskään ole toistaiseksi esittänyt kuin 2 pelaajaa. Onkohan niin, että ääntä ei pidetä vai että vasta myöhemmin on tapana julkaista näistäkin jotain. Voi tietysti olla, että tässäkin opiskelupaikkoja haetaan ja sen mukaan sitten mennään. Haastetta joukkueen kasaamisessa varmasti on, kun lähialueella on toinen. Sarjajärjestelmään tuli taas se kiintiöjuttu, joten pitää löytyä jumalattoman kova porukka jotta karsinnat voitaisiin välttää. Uskotaan kuitenkin että yhden kauden visiitti tämä ei ole.