Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 18.04.2017.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Onnistunut peli siinä mielessä TuTolta, että jatkoon edettiin. Tehtiin se mitä vaadittiin ja nähtäväksi jäi olisiko TuTolta löytynyt vielä lisävaihdetta peliin, jos Haukat olisi karannut isompaan johtoon? Pelillisesti jäi varmasti paljon parannettavaa ja lienee selvää, että seuraavalla kierroksella ei tällä esityksellä enään jatkoon päästä TuTon osalta. Tuossa vielä Haukkojen sivuilta näkemys ottelusta:

  Suomen Cup Haukat - TUTO Hockey 2-3 (1-1, 1-1, 0-1) - Jääurheiluseura Hawks ry

  Seuraavaksi TuTolla riittää pelattavaa ja varmasti näyttöpaikkoja tulee lisää. 1.9 klo 18:30 Suomen Cup peli K-Vantaata vastaan ja 2.9 klo 13 alkaen Nokia Pyry-turnaus. Sama tilanne taitaa olla KeuPalla ja Peliitoillakin, jotka osallistuvat Nokian turnauksen peleihin. Nokian Pyrylle tarjoutunee hyvät saumat omassa turnauksessaan.
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2017
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään TUTO lähtee peliin 4 ketjulla. Saa nähdä mitä Näppi, Arkiomaa, Keinänen ketju saa aikaan. Aittola meinasi, että tämä kolmikko tekisi sarjassa tehoja kunnolla. K-Vantaa tulee olemaan kova vastus varmaan runkosarjassakin, joten tässä on paikka jo hieman nähdä missä mennään.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Suomen Cupissa K-Vantaa kaatui eilen puhtaasti 0-3 ja TuTo maksoi hieman kalavelkoja. Näppi iski avausmaalinsa TuTo paidassa ja Kuru myös jatkoi hyviä otteitaan iskemällä ottelun voittomaalin. Illan tehopelaaja oli kuitenkin puolustuksen Virkki 1+1 pistesaldollaan. Pohjanoksa pelasi myös TuTo maalissa erinomaisesti. Tuloksena 34 torjuntaa ja nollapeli. Nyt ollaan Cupissa jo 8 parhaan joukossa. 3 voittoa enää matkaa Cup pyttyyn. Tänään onkin sitten oikein TuTo päivä. Nokia Cupissa edustus pelaa pari peliä ja A-nuoret hakevat avausvoittoaan Vaasasta.
   
 4. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Nokialla ollaan. Moisio ei pelannut Peliitoilla (Pyry muuten voitti 3-1), mutta Kristian Tikka merkattu KeuPan ykköskenttään. Vieläkö on tryoutilla?

  Aika sekava kokoonpano TUTOlla, mutta niin taitaa olla muillakin Mestis-joukkueilla. Pyry varmasti ainoa joka pelaa ykkösillään.
   
 5. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Pyryltä vaikutti Peliitat-ottelussa puuttuvan myös kentällisen verran kärkiäijiä. Silti komea voitto.
  TUTO näytti kärsineen Keupalle 0-1-tappion, siinä pelissä en ollu paikan päällä. Näin ollen TUTO kohtaa Peliitat pronssiottelussa.
   
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Kiitos tarkennuksesta. En Pyryn pelaajia tiedä, joten mutulla menin.

  KeuPa-ottelun kohokohta oli, kun yleisöstä huudettiin Mikke Levolle "Tuu meille niin pääset pelaamaan". Tämän jälkeen Elomo kääntyi penkillä ja huusi takaisin "Pääsee se meilläki".

  Tämä pronssipeli on TUTOn osalta yhtä kuraa. 20min jälkeen 0-5 Peliitoille.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Nokia Cupista taisi tulla TuTon osalta oppimatkana. Sinänsä hyviä aihioita oli, mutta 0 tehdyn maalin pelejä et vaan voi voittaa. Molemmissa peleissä TuTo laukoi vastustajaa enemmän ja sai ylivoimia hyvin, mutta tehot jäivät täysin piippuun. 4 erää pelattiin, joista 3 hävittiin eikä sillä tämän enempää ansaitse. Isoa roolia tarjottiin usealle uudemmalle pelurille, mutta tänään ei eväitä tarpeeksi vielä löytynyt ja paljon jäi parannettavaa. Näistä voi ottaa vain opiksi.
   
 8. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Ensi viikolla saadaankiin sitten vähän enemmän herkkua Kupittaalle. Keskiviikkona A-nuoret kohtaa HPK:n ja perjantaina Suomen Cupissa vastaan luistelee vanha kunnon LeKi.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO pelasi ihan kohtalaisesti tänään Espoo United harjoitusottelut. Hieman vielä on parannettavaa, mutta se on normaalia tässä vaiheessa.
  Kaarlehto sai hyvän pelin alle. Veistolan maali oli harmittava ja toinen maali oli hieno harhautus. Sitä edelsi tilanne, missä TUTO pelaaja kaatui /kaadettiin ja sekoitti siten hieman peliä. Perjantaita ajatellen tämä oli hyvä treeni.
  Mikähän tämän try-out maalivaahdin tilanne mahtaa olla. Harjoitusottelut alkavat vähetä eikä ole ollut kokoonpanossa. Pohjanoksan esitykset ovat olleet hyvät ja Kaarlehto sai hyvän pelin nyt alle. Olisi edes Nokialla päässyt pelaamaan. On siis aikamoinen kysymysmerkki, jos eka esiintyminen tulee myöhemmin.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hyvä tosiaan tässä vaiheessa saada jo joukkueen kärkipelureita kunnolla kiinni pelituntumaan ja voittojakin alle. Suomen Cupin ratkaisut lähenevät jo hiljalleen ja siinäkin menestymiseen tarvittaisiin joukkueen iskussa olevaa terävintä kärkeä. Perjantaina vastaan tuleva LeKi voi olla aika yllättävä joukkue ja heidän kokoonpanonsa voi elää paljonkin. Mukava kuitenkin vihdoin päästä näkemään Cup pelejä kupittaalle ja uusia pelaajia.

  Tryout veskari Runolan tilanne tosiaan hieman auki ja toivottavasti hänen kanssaan löydetään hyvä ratkaisu. Täytyy itsekin myöntää, että olisi hän kyllä näyttöpaikan ansainnut.
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Suomen Cupissa TuTon pelit jatkuvat. Selkeä 6-2 voitto LeKistä ja päästiin jo 4 sakkiin. TuTon ykköskenttässä oli todella tekemisen meininki päällä ja se oli ajoittain vastustajalle hyvin vaikean tuntuinen pideltävä. Kentässä paljon tulivoimaa, taitoa ja nopeutta, mutta mikä ehkä hieman yllättää niin siinä on vääntövoimaakin. Eetu-Ville Arkiomaalla on kykyä lukea peliä ja tehdä tilaa tulivoimaisille laitureille. Hän on yllättävän monipuolinen pelaaja. Aki Keinäsellä ja Niklas Näpillä on molemmilla tulivoimaa, mutta he pystyvät myös hyödyntämään kokoaan ja ovat vaikeita pideltäviä. Erittäin positiivinen kuva jäi tästä ketjusta.

  TuTon kakkoskentästä löytyi illan tehopeluri. Erinomaisesti pelannut Matias Lehtonen iski tänään tehot 2+1 ja oli pelin positiivisin yllätys. Mihin asti Lehtonen tällä kaudella mahtaa vielä päästäkkään, jos jo nyt tällaista jälkeä tulee? Kapteeni Hannu Kuru tuntuu parantaneen taas viime kaudesta ja hänen arvonsa joukkueelle on vain nousussa. Ketjua täydentää loistavasti Manu Honkanen, jolla on niitä eväitä nostaa ketjun peliä vielä täysin uudelle tasolle. Kolmoskentästä löytyy myös ratkaisuvoimaa ja monipuolisuutta. Ketjussa on ehkä TuTon nopein keskushyökkääjä Juho Virtanen, yksi joukkueen liukkaimmista laitureista Tomi Wilenius ja joukkueen ehkä paras voimahyökkääjä Aki Juusela. Tässä ketjussa kun pelaajat löytävät vahvuutensa alkaa tulosta tulla. Nelosketässä tuntui todella energiaa riittävän Mika Hyvärisen johdolla ja Juho Mäkelä, sekä Johan Elfgrenkin esiintyivät edukseen.

  Pakistossakin tuntuu olevan uutta positiivista ilmettä. Tony Vidgrenin otteet jäivät pelistä parhaiten mieleen, mutta myös Mikke Levo ja Matias Haarainen osoittivat olevansa hyviä vahvistuksia. Kiekkoa saatiin hyvin liikkeelle ja vääntövoimaa löytyy, sekä hyökkäykseenkin on tarjolla apuja. Maalissa Pohjanoksa teki tarvittavan ja joutui antautumaan vain vastustajan ylivoimilla kahteen otteeseen. Seuraavaksi TuTo kohtaakin Espoo Unitedin kupittaalla Suomen Cupissa. Panoksena on finaalipaikka ja mahdollisuus nostaa Cup pokaali ilmaan heti kauden alkuun.
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilinen peli tuloksellisesti hyvä ja sitä kyllä edesauttoi LeKi. Tietysti kun vastustaja on puolivaloilla liikkeellä, niin on hyvä että siihen ei ihan kokonaan mennä mukaan vaan hoidetaan ottelu loppuun asti. Vielä tuossa on viimeistelyä vielä. Syötöt eivät ihan kohdilleen mene vielä. EU tuleekin tällä kertaa tutuksi, kun kolmas kohtaaminen edessä. Tämä tuleva ottelu onkin varmaan jo kovempi. Voitolla pääsisi finaaliin ja sillon jo saisi pienen taloudellisen palkinnon. Se on vastustajalle ehkä tarpeellisempi. Toisaalta tämä olisi kyllä hyvä paikka myös TUTO:lle harjoitella sitä viimeistä pyristystä. Jospa siitä olisi jotain henkistä apua kevään vaan ratkaisuvaiheisiin.
   
 13. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilinen esitys oli kyllä vallan mainio. TUTO oli kuskin paikalla läpi ottelun, ja loppunumerot mairittelevat enemmän LeKi:a. TUTO:n kaikki ketjut loivat paikkoja, eikä puolustuksessakaan ollut suuremmin moittimista. Hyvin tasapainoinen esitys koko joukkueelta, ajankohtaan nähden pelin tasapaino oli hyvin balanssissa.

  TUTO on voittanut kaikki ne harjoitusottelut, joihin on lähdetty edustuksen parhaalla tai lähes parhaalla kokoonpanolla. Joukkueen ykkösketju Keinänen - Arkiomaa - Näppi tulee olemaan Mestiksen eliittiä, ja taustallakin on monta lupaavan tehokasta pelaajaa. Erikseen nostan Aki Juuselan, joka näyttää olevan kovassa iskussa jo kauden tässä vaiheessa.

  TUTO kohtaa seuraavaksi EU:n cupin välierissä, Kupittaalla ensi perjantaina. Se on taas eri vaativuusluokan testi kuin LeKi. Mikäli ottelu voitetaan, on finaalissa vastassa todennäköisesti SaPKo, joka olisikin hyvä testi ennen sarjakauden alkua.
   
 14. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Eilen kahdessa ensimmäisessä erässä TuTolla oli erittäin hyvä liike, syötöt menivät kohdalleen ja hyviä maalitilanteita syntyi. Eräässä vaihdossa toisessa erässä oli kaksikin tolppalaukausta.

  Arkiomaa ja Näppi ovat kovia vahvistuksia joukkueeseen ja Lehtonen oli eilen suuri positiivinen yllättäjä. Tiedossa mielenkiintoinen peli ensi perjantaina Espoota vastaan. Hyvä kun arpaonni suosi TuToa ja saatiin peli Kupittaalle.
   
 15. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  LeKi oli kyllä aivan järkyttävä eilen. Enemmän pitkiä kiekkoja kuin laukauksia (en nyt sentään laskenut). TUTOlla on nyt kasassa neljä hyvältä näyttävää kentällistä. Uskon että Elfvengren saa sopimuksen vaikkei ole mitään erikoista näyttänyt. Hoitaa varmasti hommansa nelosessa. Kolmessa kentässä maalintekovoimaa, ja nelosessakin Hyvärinen tekee sen 15 pistettä kauteen jos ei joudu koirankoppiin taas. En ole näin luottavainen ollut vuosiin.
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Elfvengren ja Mäkelä saivat molemmat sopimuksen. Kolmas maalivaahti Runola jatkaa matkaansa. Tämä varmaan hänelle kuitenkin parempi juttu, kuin jäädä vain harjoituksiin pyörimään.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Hyviä sopimuksia. Varsinkin Elfvengren on pelannut välillä pirteästi.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Itse asiassa käsitin että Runolan ura on ohi. Jotain juttua loukkaantumisesta kuulinkin hallilla.
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  No niinpä siinä taisikin käydä ja TUTO:n sivullaan sen mainitsi. Harmittava juttu hänelle.
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Runolan tapauksessa ei kolmosveskarin rooli vähäisellä peliajalla tainnut olla riittävä. Ikää hänellä oli TuTon maalivahdeista eniten ja ehkä tuntui, että nuoremmat painaa jo ohi. Ikuiseksi arvoitukseksi taisi jäädä miten hyvin Runola olisi TuTossa pelannut, mutta lykkyä pyttyyn hänellekin uusille urille ja toivottavasti ei ole pahasti loukkaantunut.

  Elfvengren ja Mäkelä taitavat olla joukkueensa eteen todella taistelevia pelureita. He eivät ehkä näy pistetilastoissa kärkipaikoilla, mutta vastustajan kärki luultavasti heidät muistaa. LeKi pelissä Elfvengren-Mäkelä-Hyvärinen ketjusta löytyi energiaa, joka voi tehdä kupittaan valoista entistä kirkkaampia.

  Perjantaina TuTolla mahdollisuus lunastaa jo kauden ensimmäinen finaalipaikka, kun Espoo United saapuu vieraaksi. EU on taas vaihteen vuoksi ollut otsikoissa taloudellisten ja muidenkin ongelmien takia. Hieman tuntuu, että TuTon voitto EU:sta voisi katkaista jopa jonkunlaisen ongelmien "kamelinselän", mikä voisi johtaa jopa seuran alasajoon. TuTon vastusta ja saattaa siis pelata jopa olemassaolostaan perjantaina, kukapa näistä tietää? Toivottavasti EU saa vietyä kauden kuitenkin kunnolla läpi, mutta ei tässä TuTokaan mitään armopaloja voi alkaa jakamaan.

  Tätä nykyä TuTolla taitaa olla myös kaupungin ainoat "kauniimmat" kiekkojoukkueen kannustajat:
  TUTO Cheerleaders - TUTO Hockey
   
 21. Oadie Jäsen

  Timi Lahtinen palaa TUTOon! - TUTO Hockey

  Hieno uutinen. Tullee olemaan tärkeässä roolissa. Ainoa miinus, että voi joutua lähtemään "valmiista paketista" kesken kaiken jos palloseurassa tulee loukkaantumisia.
   
 22. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Tänään sitten selviää vieläkö TUTOa vaivaa välieräkammo. Nyt olisi hyvä kohta pyyhkäistä tuo termi historiaan.
   
 23. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kova on vahvistus. Viime kaudella teki 22 pelissä tehot 8+13. Sen jälkeen Lahtinen häipyi Tepsiin eikä pelannut kauden tärkeimmissä peleissä, joissa häntä olisi eniten tarvittu. Toivottavasti sama ei toistu.
   
 24. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Aki Keinänen ei tänään ole kokoonpanossa. Tietääkö joku miksi ei ole? Manu Honkanen on ottanut Keinäsen paikan ykkösketjussa ja pelaa siinä Eetu-Ville Arkiomaan ja Niklas Näpin kanssa. Timi Lahtinen on löytänyt paikkansa kakkosesta Hannu Kurun ja Matias Lehtosen seurassa. Aloittava maalivahti on Julius Pohjanoksa.
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Viimeksi taisi olla ensin myös pidempi laina, mutta otettiin takaisin. Oli kyllä silloin liian hyvä ja naapurilla oli iso tarve. Toivotaan, että ei kovin kriittisessä vaiheessa ainakaan poistu kokoonpanosta.

  Lainaus:
  Tämä olisi nyt se harjoituspaikka, millä ehkä saataisiin pienehkö tuntuma kevättä varten. Vastustaja on myös nyt sellainen, joka voi keväälläkin tulla vastaan ja nytkin heillä ehkä taloudellinen tarve myös kovempi. Jos siis yhtään pitää kaikki julkiset ja ei julkiset tiedot paikkansa.