Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 18.04.2017 klo 10.19.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Elomo taisi ennakossa sanoa, että Kaarlehdolla on nyt armeijat ja autokoulut ohi ja päätettiin laittaa äijä askiin.
   
 2. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jokaisen maalivahdin tilanne on hieman huono, jos kenttäpelaajat eivät auta pätkän vertaa. Ei Kaarlehdolla paras päivä ollut, mutta eilisen perusteella kaikki näyttivät olleen armeijassa ja autokoulussa viime ajat.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No niin, nyt siis päivitetty loukkaantumistilanne:
  Pelaaja
  Poissaolon pituus (arvio)

  Timi Lahtinen 4 kk
  Juho Mäkelä 4 viikkoa
  Manu Honkanen 1-2 viikkoa
  Että näin....

  Kopioinnin jälkeen jotain häikkää... Kiitos korjaustiedosta
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2017 klo 15.30
 4. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Lahtinen 4 kuukautta
   
 5. Tarasov Jäsen

  Kaarlehdon olisi pitänyt käydä armeija kirjekurssina niin kuin Mikko Koivukin aikoinaan. Koivulla oli ilmeisesti paremmat suhteet puolustusvoimiin.
   
 6. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Lukko, Toverit, VG-62, KaaPo
  Lainaus:
  Ei ole mahdollista enään. Juurihan tuossa vuosi/kaksi takaperin ammattiurheilijoilta poistettiin runsaasti erityisoikeuksia/vapauksia.
   
 7. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Jahas Lucenius TuTo paitaan kuukauden sopimuksella. Mikä lienee miehen pelikunto? Näistä pätkälainoista on harvoin apua joukkueelle. Mestis on senverran kova sarja, että miten mahtaa Lucenius pärjätä kun ei ole pelannut vähän aikaan sarjapelejä? No toivotaan, että herrasta olisi apua.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Oman kasvatin paluu Kupittaalle. Mielenkiintoista nähdä Niclas Luceniuksen pelaavan huomenna. Pätkätyöläiselle tuli tarve Manu Honkasen ja Timi Lahtisen loukkaannuttua.
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Loukkaantumisia näyttää olevan aika paljon jo näin kauden alussa. Toivottavasti ei mihinkään kierteeseen jouduta ja ehkä valmennuksen kannattaisi miettiä keinoja pienentää loukkaantumisriskejä. Lucenius on mielenkiintoinen pelaaja. Välillä pelannut todella hyvin, mutta välillä ilmeisen näkymätön. Vaikuttaa jonkunlaiselta taiteilijalta, jolla pelintaso voi heilahdella paljonkin. Pelaamattomuus ja kunto voivat myös näkyä alussa, mutta toisaalta hänellä on jo 28 vuotiaana kokemusta sen verran, että tietänee miten pelinsä saa sujumaan, ellei kunto ole täysin kateissa. Nelisen vuotta sitten Luce iski LeKissä 5 ottelussa tehot 4+10 ja ketjussa oli mukana mm. Sami Venäläinen. Viime kaudella Lucen tehot LeKissä 7 ottelussa olivat 1+2. Ketjun roolien toimiessa ja kunnon löytyessä voi Luce tehdä kovaakin jälkeä, mutta toisaalta häneltä voi ehkä odottaa myös pelillisiä ailahteluja.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Hassua nähdä kilpailevan LeKin osaomistaja Tuton nutussa.
   
 11. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tämä oli sinänsä erinomainen ja tasa-arvoinen päätös. Ei mustan kumilätkän hakkaaminen mailalla oikeuta ketään suorittamaan täysin näennäistä asevelvollisuutta jossa nukutaan yksi tai kaksi yötä kasarmilla ja homma on suurin piirtein sillä selvä samalla kun ikätoverit rehkivät hiki päässä täyden ajan. Se on sitten eri asia, onko nykyisenlainen asevelvollisuus se paras malli, mutta niin kauan kuin se on voimassa niin urheilumaailman ihmepojat saavat minun puolestani hoitaa velvollisuutensa siinä missä muutkin.

  Pelaajia pitäisi hakea vankilan uhalla myös NHL-jäiltä armeijaan tai sivariin jos ei asevelvollisuus ole kunnossa. Ei taida Patrik Laineellakaan olla asevelvollisuutta suoritettuna? Jossain vaiheessa sitten vain välivuosi NHL:stä ja inttiin, ellei sitten tule jotain mystistä ollijokis-manööveriä jossa "polvivamma" estää armeijan mutta ei estä vuosikausien kuluttavaa pelaamista ammattilaisjäillä.

  Tämä meni vähän offtopiciksi, mutta hyvä jos Kaarlehto on nyt intin (ja autokoulun) käynyt alta pois.
   
 12. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lussari on varmastikin oiva apu TuTo:lle - vaikka ei ole tunnettu minään himoharjoittelijana ja orjallisena pelikirjan noudattajana. Kokonaan toinen juttu sitten on pidemmässä juoksussa, mistä TuTo repisi rahat Lussarin palkkapyyntöön. Ei ole mitään syytä olettaa että kyseessä olisi joku hinnat alkaen -pelimanni. Ennemmin olisin katsellut jonkun ulkomaan avun perään. Jostain Virosta tai Liettuasta löytyy varmasti juuri Mestikseen sopivia, eteenpäin pyrkiviä kavereita ja joille Mestis olisi askel eteenpäin uralla.
   
 13. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Luce lienee vain ottamassa vauhtia Tovereista tullakseen dominoimaan Tepsiin vielä tämän kauden aikana. Meillä onkin sentterivaje, joten tämä elämäntaiteilija tulisi kuin tilauksesta rosteriin. Jos olisi oikeasti halunnut menestyä, pelaisi NHL:ssä. Se kertonee taidoista.
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilen illalla piti hieraista silmiä ja tarkistaa että ei ole mikään hassuttelupäivä. Luce on niitä, joita toivoin aikoinaan sini-puna-valkoiseen paitaan.
  Kun kolme kaveria (yksi laina) on poissa riveistä, niin ihan hyvä on hakea korvaajia. Hieman nyt tietysti tuo pelaamattomuus voi näkyä.
  Tuo palkkapyyntö kysymys oli mielestäni jo tiedotettu, eli jatko katsotaan ja edellyttää yhteistyökumppaneita. Jos ihan ihmeitä tekee, niin jatko voi olla silloin jo ihan muualla. Näyttöjä on antamassa.
  Ihan kivoja ulkomaanpelaajatkin on, mutta odotus niiden kohdalla on aina hieman kovempi. Ja kyllä TUTO paidassa pelaa nyt jo niitä, joilta odotetaan ja joiden toivotaan saavan itselleen kehittymistä.
  Mielenkiintoinen päivä tänään taas. A-nuoret klo 12 ja edustus 18:30.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2017 klo 08.03
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lucenius näyttäisi pelaavan tänään TuTon neloskentässä Elfvengrenin ja Hyvärisen kanssa, kun IPK asettuu vastaan. Varmasti Luce tuo uusia ulottuvuuksia tämän ketjun peliin. Kakkoskentässä jatkaa Aleksi Halme, joka toivottavasti hiljalleen alkaa päästä sisälle Mestiksen tempoon. KeuPaa vastaan nuorukaisella oli hieman vaikeaa kamppailuissa, mutta kyllä tältä kaverilta taitoa ja käsiä löytyy. Ykköskenttä ja kolmoskenttä näyttävät aika tutuilta ja maalissa näyttäisi olevan hyvin pelannut Pohjanoksa. Pinnoja TuTo nyt tarvitsisi ja olisi mukava saada 3 pinnan voittotili auki.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo onnistui avaamaan 3 pinnan voittotilinsä tänään. IPK taisteli hyvin eikä ollut mitenkään helppo vastus.TuTolla oli pelin hallinta, mutta tekopaikoille pääseminen ja viimeistely tuottivat vaikeuksia. Vierailla oli hyvin tiiviin tuntuinen puolustus, missä on kokoa ja vääntövoimaa. Mielestäni tätä puolustusta TuTon hyökkääjien olisi pitänyt enemmän haastaa nopeissa hyökkäyksissä ja 1vs1 tilanteissa. Kultakypärä Lehtonen haastoi kyllä ahkerasti, mutta ei hänelläkään tänään viimeistely aivan toiminut, vaikka tekopaikkoja avautui. Aleksi Halme paransi mielestäni viime pelistä. Hänellä on yllättävänkin nopeat jalat ja luisteluvoimaa löytyy. Kamppailuissa ja ketjun sisäisessä syöttöpelissä oli vielä hakemista, mutta oikeaan suuntaan hänkin on menossa ja pystynee jo pelaamaan hyvin Mestis tasolla.

  Illan isoimpia ratkaisijoita TuTon riveissä olivat Juusela tehoin 2+0, sekä Arkiomaa tehoin 1+2. TuTo onnistui tekemään useita maaleja suoraan syötöstä laukauksilla ja ne olivat tänään yksi parhaista aseista TuTolla. Luceniuskin väläytteli osaamistaan ja onnistui iskemään yhden maalin ja kerran taisi toilppiakin kolisutella. Luceniuksella on myös erinomainen kuti, mitä voisi enemmänkin hyödyntää. TuTo maalissa Pohjanoksa voitti mielestäni veskarien taistelun ja oli vieraiden Tolosta varmenpi, joskaan ei hänenkään iltansa helppo ollut. Pohjanoksan eduksi on myös sanottava, että hän ei paljoa antanut ribareja, mikä helpotti pakiston työtä.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Tänään TuTolla on Turussa kahden pelin ilta. Mestis-joukkue kohtaa Hermeksen Kupittaalla ja A-nuoret Tepsin Artukaisissa. Harmillinen juttu kun pelit ovat samana iltana.

  TuTo lähtee Hermestä vastaan samassa kokoonpanossa kuin viimeksi IPK:ta vastaan. Aleksi Halme korvaa kakkosketjussa loukkaantuneen Manu Honkasen. Halmetta tarvittaisiin tänään A-nuorissakin. Ja Lucenius jatkaa nelosessa Elfvengrenin ja Hyvärisen kanssa korvaten Juho Mäkelän. Lucenius pelasi IPK:ta vastaan hyvin. Erityisesti kuljetti kiekkoa ja laukoi hyvin. Maalissa aloittaa Pohjanoksa.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään onkin mielenkiintoinen päivä, kun edustus kohtaa Hermeksen ja samaan aikaan A-nuorten paikallisottelu. Etäkannattajana voi helposti molempia seurata. Tai no ei se helppoa ole, mutta voi ainakin kokeilla. Tämä saattaa paikallisesti vaikuttaa katsojamäärää, kun nuorten paikallisottelu kiinnostaa varmaan joitakin.

  Edustuksella vastaan tuleva Hermes ei vielä erikoista ole saanut aikaiseksi, mutta takki auki heitä vastaan ei voi lähteä. Hermeksen maalille hankittiin Kärpistä nuori kaveri. Uskon kyllä vakaasti, että kolme pistettä tästä saadaan, mutta millaisella pelillä? Virheitä pitäisi välttää ja onnistumisia saada muutamille.
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Todellakin harmillinen pelien päällekkäisyys. Itsekin olisin todella mieluusti nähnyt tuon nuorten pelin livenä ja täytynee etäseurata peliä edustuksen ottelussa. TPS-A ja TuTo-A menivät alkukaudesta hieman samaa tahtia, mutta viime peleissä TPS on nykäissyt eroa ja olisi mielenkiintoista nähdä missä se pelillinen ero näkyy, vai näkyykö? Naapurissa on hieman kohistu 16v Kaapo Kakosta, jota pidetään isona talenttina. TuTon nuorten talenteista Aleksi Halme hätyyttelee Mestis roolia, mutta kieltämättä kapea nuorten kärki kaipaisi myös hänen tapaistaan tehomiestä, joskin ainahan muille avautuu näyttöpaikkaa näissä tilanteissa.

  Edustuksen pelissä Hermestä vastaan riittää myös mielenkiintoa. TuTo kaipaisi taas lisää pinnoja ja sarjajumbo pitäisi hoitaa, mutta vieraat lienevät täysin toista mieltä ja voivat intoutua kovaankin taisteluun, jos peli pysyy tiukkana. Toistaalta jos TuTo saa hanat auki voi olla mahdollisuudet isompaankin voittoon. Joka ketjulla on eväitä parantaa. Ykkösvitjassa Näpillä on 4 pelistä vain 0+1, mutta tolppia hän lienee kolisutellut silti hyvin ahkerasti. Kakkoskentässä Halme hieman hakee paikkaansa vielä, mutta koko ajan päässee paremmin peliin kiinni ja voi hyödyntää nokkeluuttan ja nopeuttaan. Kolmoskenttä on pinnojen puolesta parhaiten tasapainossa, mutta hieman hakemista tässäkin on ollut vielä havaittavissa kaikilla. Nelosessa Lucenius voi avata kentään sen uuden oven tehoille, kun pääsee ketjun peliin paremmin kiinni.

  Pakistossakin on vielä hieman hakemista, joskin aika hyvin moni palanen tuntuu sopivan jo paikalleen. Haarasella on eväitä nousta joukkueen tehopakiksi, jos vain saa pelinsä tasapainoon ja uskaltaa hyödyntää hyvää pelisilmäänsä ja luisteluaan. Tämä vaatii kuitenkin viisikkopelissä hyvää pelinlukua, missä osataan antaa pakille tukea jos paikka nousuun avautuu. Tämä voisi olla myös yksi ase sekoittaa vastustajan tiivistä puolustamista.
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Loistopeli TuTolta Hermestä vastaan ja onnistumisia tuli laajasti. Erän verran vieraat sinnittelivät mukana, mutta toisessa erässä muutama karkeahko virhe avasi TuTolle paikat karkumatkalle ja siltä tieltä ei ollut enää vierailla paluuta. Wilenius iski toisessa erässä kahdesti ja Lehtonen kerran. Toisen erän lopussa TuTo onnistui lisäksi ylivoimalla näyttävästi, kun Lucenius onnistui sahaamaan vieraiden puolustuksen läpi syötön Keinäselle, joka ei erehtynyt avopaikasta. Kolmannessa erässä vieraat vielä sinnittelivät mukana, mutta turhautuivat ja jäähyilivät. TuTo sinetöi ottelun kolmannesa erässä Kurun, Näpin ja Keinäsen maaleilla. Pohjanoksalle maalissa vielä loistava nollapeli maalisyötön kera.

  Kaikesta hyvästä huolimatta oli pelissä TuTolla mielestäni vielä parannettavaakin. Pelin alussa oli hieman vaikeuksia saada konetta käyntiin ja siinä oli vieraiden parhaat paikat iskeä kapuloita rattaisiin. Maalinedustan pelissä on myös parannettavaa molemmissa päissä. Tänään Pohjanoksa esti muutaman tekopaikan pahan maalinedustan filipperi kiekon jälkeen. Toisaalta vastustajan maalinedessä tarvittaisiin enemmän vaarallisuutta. TuTolla on aika tulivoimainen joukkue, mikä ehkä ajaa peliä välillä liiaksi laukaisupaikkojen tilan hakemiseen syöttelyllä. Ilman hyvää maalinedustan peliä tila kuitenkin usein supistuu kentällä, jolloin tulee pitkiä syöttöketjuja, jotka monesti katkeavat lopulta.
   
 21. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  7-0 tulos on tässä vaiheessa hyvä ja muutama joka tarvitsi onnistumista sai sen. Hermes on ollut heikko tähän mennessä. Eka erä oli sekavaa ja siinä molemmilla oli paikka avata maalille. Nyt kuitenkin kävi niin, että Hermes lahjoitti kaksi ekaa maalia TUTO:lle. Itse jo siinä odotin, koska itse tehdään se maali. Siis tekemällä. No onnistui sekin sitten.
  Vielä on kuitenkin asioita, joissa parannettavaa on. Omassa päässä tuntuu välillä tulevan painetta ja ratkaisuja ei tahdo löytyä, mistä seuraa sitten niitä pitempiä ralleja. Samaa heikkoutta on vielä AV pelaamisessa.
  Mutta jospa nyt odotetaan hetki vielä ja katsotaan miten homma kehittyy. Tärkeätä on kuitenkin onnistumiset ja voitot niiden seurauksena. Helppoja vastuksia ei sarjassa kuitenkaan ole. Perjantaina vastaan tulee RoKi, joka voitti KeuPa:n vieraissa. Oliko KeuPa jo menettänyt osan pelaajista liigaan vai oliko RoKi saanut vahvistuksia.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään siis RoKi vastassa ja he saivat Mika Partasen lainaksi HIFK:ltä. Varmaan siksi, että kaveri on ollut loukkaantuneena ja hakee nyt sitten pelituntumansa.
  TUTO lähtee samalla kokoonpanolla mielestäni liikkeelle kuin edellisessä pelissä. Jos muistan oikein aiemmista kohtaamisista, niin oman maalin edessä on nyt syytä olla tarkkana. Nyt kun on kotipeliputki, niin voittoputki voisi myös jatkua. Tuskin RoKi ihan kotoa on lähtenyt? Keskiviikkona Keuruulla, niin varmaan pysytelleet myös nurkilla. Eli pirteästi lähtevät varmaan myös liikkeelle.
   
 23. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Lukko, Toverit, VG-62, KaaPo
  Tänään pääsee vihdoin avaamaan kauden omalta osaltani Marli Areenalla. Odotukset todella korkealla ottelutapahtuman ja itse ottelun puolesta, vaikka joukkueessa muutama itselle täysin vieras nimi oli kokoonpanon perusteella.
   
 24. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Rokin joukkueessa Partanen on mielenkiintoista nähdä samoin kuin Malo Ville. Hän yritti viime kaudella huonolla menetyksellä saada TuTosta peliaikaa ja tänään Ville pelaa RoKin ykkösesketjussa.

  TuTosta tarkkailun alla on erinomaisesti aloittanut Niclas Lucenius, jolla on TuTon kanssa kuukauden sopimus. Onko hän pelaamassa itselleen loppukauden sopimusta? Tosin Luceniuksen palkkaaminen edellyttäisi ulkopuolisen rahoituksen löytymistä.
   
 25. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tänään TuTo oli valmis pelamaan pisteistä heti alkuvihellyksestä alkaen. Laajalla rintamalla löytyy ratkaisijoita. Hyvvä ja rohkeaa hyökkäyspelaamista. Heikkoa lenkkiä on vaikea löytää joukkueesta. Pelin ainoa miinus oli ensimmäisen erän viiden viimeisen sekunnin heikko pelaaminen. Päästettiin vastustaja turhaan tekemään maali viimeisellä sekunnilla. No tämä maali oli laiha lohtu vastustajalle. Toisesta erästä alkaen kentällä oli yksi jääkiekko joukkue isolla J:llä!