Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Tuomarityöskentely KHL:ssä

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana erku, 05.09.2014 klo 15.07.

 1. arghprkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän tuo varmaan ihan oikeasti oli vahinko, mutta tämän päiväisen ottelun 1-3 maalissa linjuri teki luistelullaan aika kivan taklauksen. Sillä hän otti kaksi SKA:n pelaajaa pois pelistä ja päästi CSKA:n kahdella yhtä vastaan tekemään tyhjiin.
  Jossain muussa tilanteessa varmaan voisi ajatella, että puujalka ei ehtinyt alta pois. Mutta nykyisten suosimissyytösten ollessa vallalla ei voi kuin ajatella, että sattuipas "sopivasti."
   
 2. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mihinkään tahallisuuteen en usko, mutta kyllähän TissiSKA tuosta selkeän edun sai. Ja eikös SKA pitänyt olla se ketä suositaan?
   
 3. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hahhah, tuo TsSKA:n saama vitonen taas. Jäikö sekunti ennen sitä viheltämättä kamppi SKA:lle? Pahempaa puuhastelua kuin Liigassa!
   
 4. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Huonosta kulmasta striimin kautta näytti kyllä aiheelliselta femmalta. Osuma näytti tulevan (kelatkaa nyt joku kuitenkin frame by frame...) sen verran pahasti polven seutuville, että ei pitäisi olla epäselvyyttä. Olettaen ettei mun silmissä heitä ja SKA:n kaveri vetänyt huikealla tilannetajulla filmiä, niin femma oli selvä tuomio.

  Ei siinä, jotenkin erilaisten värilasien läpi katsoen tuolla tuntuu olevan vähän kuin kaksi linjaa. Ensimmäisen linjan mukaisesti vihelletään vain ruumiit jos rikkova taho on sininen. Jälkimmäisen linjan mukaan vedetään nollatolella jos paita on valkoinen. Tämä siis tosiaan värilasit päässä, eli eiköhän todellisuus ole jossain neutraalin ja kotituomaroinnin väliltä.
   
 5. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tuosta kulmasta osuma näyttää tulevan hieman alemmas. Anyways, jäähyn paikkahan tuo oli silti. Se kuitenkin vituttaa, että säännöt suorastaan huutavat noita vitun kuolevia joutsenia. Jos tuollaisen talutuksen jälkeen joutuisi esimerkiksi pakolliseen röntgeniin ja vähintään loppumatsin ajaksi tarkkailuun, niin luulisi kivun olevan "oikeammalla" tasolla. Ja jos noista suoraan jaettaisiin jotain 5+ matsin pelikieltoja sakkoineen, niin aika suureen arvoon viiden minuutin YV:n pistäisi. Vittu, jätkähän näytti siltä, että vähintään täytyy polven alapuolelta koko saatanan jalka amputoida. Ei sen jälkeen voi olla pelikuntoinen noin nopealla varoitusajalla.

  Kun "sairaskertomus" on nähty pelikyvyn muodossa, niin vituttaa tuo toiminta. Tosin sen verran tuomaria haluaisin tuossa tilanteessa puolustella, että ZSKAn pelaaja kieltämättä antoi syyn jäähylle. Osuma tuli ja dumari ei kristallipallosta voinut tarkistaa sitä, että kyseisen saatanan savijalkajätin jalka kestää sittenkin.
   
 7. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Näin se olisi hyvä. Mikäli pelaaja kuolee jäälle niin varotoimenpiteenä hänen pelaaminen voitaisiin estää kyseisessä ottelussa. Kyllä vähentyisi kuolemien määrä merkittävästi. Itseasiassa kuoleminen alkoi KHL:ssä vasta poffeissa joten kai sitä aika epäurheilijamaisena pidetään ihan yleisestikin. Poffeissa sitten kaikki keinot sallittu.
   
 8. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sekuntia ennen rikettä tämä rikottu pelaaja kaatoi Radulovin. Kysynpähän vaan, miksei käsi noussut?
   
 9. faro Jäsen

  Lainaus:
  Koska aina tuomarit eivät huomaa/vihellä kaikkea, mikä katsojien mielestä oikeuttaa jäähyyn.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2015 klo 22.57
 10. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Jos en väärin ole ymmärtänyt, niin tiettyjä aivotärähdyksen oireita seurataan NHL:ssa siten, että pelaajan matsi on sitten siinä. Vaihtoaition ja jään sijaan tarjolla on pimeää huonetta, lekuria ja ties miten noi nyt tutkivatkaan. Tämä siis riippumatta pelaajan omasta halusta. Jos oireita on, ne tutkitaan ennen kuin lupa irtoaa.

  Tuon jos saisi laajennettuna mukaan, niin hyvä olisi. Jos oireita esimerkiksi jalkavammasta ilmenee vaikka nyt taklauksen jälkeisenä kantamattomuutena, niin johan se on jo pelaajan itsensä kannalta hyvä tsekata tilanne kunnolla. Pieni shokkitila ja adrenaliinipiikki saattaa sen verran tehokkaasti "kätkeä" vaivan, että paskaksi menneelläkin jalalla voi tehdä hieman ihmeitä. Mistä me nyt esimerkiksi tiedetään se, että tänään kuollut joutsen ei oikeasti rikkonut itseään ja pelannut esimerkiksi anabolisten asteroidien ja roheiinin voimalla jalka katkenneena? Ei muuta kuin mies röntgeniin ja fyssarien tutkittavaksi jos jalka menee niin pahasti, että osuman jälkeen ei yhtään kestä painoa. Saattaisi kipu saada hieman toisia ilmaisumuotoja jos omakin peli olisi siinä.
   
 11. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Satakunnan Kansa uutisoi Antti Bomanin siirtyvän tuomariksi KHL:ään (kyseinen uutinen). Nähtäneenköhän Bomania Areenalla tai Jokereiden otteluissa ensi kaudella. Rönnhän ei missään vaiheessa viheltänyt yhtään Jokereiden ottelua.
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Oisko Boman samoilla linjoilla Helsingin osalta kuin Rönn, joka kertoi viime kauden alkaessa seuraavaa:

  "Olen käynyt asiasta keskusteluja KHL-pomojen kanssa. He ovat sitä mieltä, että tuskin tulen viheltämään Helsingissä ainakaan runkosarjassa. Siihen liittyvät Suomen verolait – jos haluaa maksaa veroja vain Venäjälle, niin silloin ei kannata täällä paljoa vihellellä, tuumi Rönn.
  Samasta syystä vierailut kotiin ovat hyvin rajattuja.
  – Käyn niiden päivien sisällä, mitä Suomen verolait sallivat. Kauden aikana pystyn olemaan Suomessa 35-40 päivää."

  Tässä linkissä YLE:n artikkeli KHL-konkari Jyri Rönniä tuskin nähdään Helsingissä | Yle Urheilu | yle.fi
   
  Viimeksi muokattu: 10.08.2015 klo 14.28
 13. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Tuo ei tosin selitä sitä miksei Rönn vihellellyt Jokereiden pelejä Venäjällä..
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Koska pelkäävät kansalaisuuden vaikuttavan tuomioihin. Suomalaisen tuomarin kohdalla tämä on ongelma, venäläisen kohdalla taas ei, kun Jokerit pelaa.

  Tosin on sanottava, että edellisellä kaudella ei jäänyt runkosarjasta hampaankoloon, valtaosa matseista oli hyvin vihellettyjä. Ero liigaan oli selvä. Playoffeista jäi sanomista, piip.
   
 15. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Venäläisiä tuomareita venäläisten joukkueiden matsiessa ei voi välttää, mutta suomalaiset tuomarit suomalaisen joukkueen ottelussa voi. Onpahan mahdollisten virheiden sattuessa vähemmän seliteltävää.

  Ja kaipaisiko kukaan muka Bomania Jokereiden otteluihin?
   
 16. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
 17. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Siitä olen samaa mieltä, että eilinen peli oli tuomareilta huono. Ja taitaa samat herrat olla kunnostautuneet aiemminkin. Mutta tuon kympin uskon kyllä tulleen aiheesta. Aika harvoin noita on vihelletty ja tuskin Marko ihan noin nätisti on sanonut. Pari kirosanaa ja piikkiä tuomarille tuohon mukaan, niin ansaittu kymppi. Toki, jos on oikeasti käyttänyt vain noita sanoja, niin sitten oli herkässä.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ei ne seeprat huonoja olleet. Ne osasi viheltää herkästi narreille ja vinosilmille pakolliset. Tarkoituksella epätasapuolista. Tuolla esityksellä saavat lisää pelejä vihellettäväksi ja bonukset pankkitilille.