Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  @LOFIN tuon tuossa nyt kertoikin mikä on tilanne. Kyllähän GMGM yrittää rimpuilla vaan vastaan kun niin syvällä siinä itessään. Hankala vissiin myöntää että perseelleen meni.

  Sieltä pitäs Shipa ja myös kaiken järjen mukaan Theodore saada ylös. Tuo tarkoittaa, että 2 noista pakeista pitää liikuttaa, ja kaikki tietää tilanteen niin miksi noista kenestäkään mitään isompaa kannattaa alkaa maksamaan? Ei sielä niin kovia seppiä ole.

  Sbisalle ja Carrisonille lätkästiin A:t rintaan, niin liekkö nuo liikkumassa edes. Mikäli GMGM yrittää Reinhartista, Huntista tai Merrilistä, oikeastaan yhtään mitään tyyliin saada, niin tuskin tulee onnistuun.
   
 2. Largo Jäsen

  Shipan agentti selvästi koittaa vauhdittaa GMGM:ää tekemään ratkaisuja. Reinhart ja Hunt farmiin vaan, ei niitä kukaan nappaa. Ja jos nappaa, niin voi voi. Sitten Shipa ja Theo ylös ja jalkeilla on ihan ok joukkue. Hyvin on Vegas kuitenkin aloittanut tuollakin nipulla. MAF on ollut aika liekeissä.
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sekin tietysti auttaisi pelaajien treidejä ajatellen, että pääsisivät pelaamaan. Uskoisin, ettei se ainakaan laskisi kyseisten pelaajien markkina-arvoa. Kyllä tässä nyt on McPheella sellainen masterplan, että varmasti tälläkin hetkellä hihittelee itsekseen jossain ja näyttää lopulta hauista meille kaikille.
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  On kyllä. Shipachov räkii kattoon hotellissa Vegasissa ja on varmasti tosi hyvässä vireessä jos joskus vielä kentällekin pääsee. Tai edes reeneihin. Reinhart, Hunt ja Merrill antavat näyttöjä ympäri liigaa harjoittelemalla joukkueen kanssa. Theodore dominoi AHL:ää, mutta eipä niillä näytöillä mitään tee kun riippumatta siitä kuinka hyvin pelaat niin kutsua ylös ei ole tiedossa ennen kuin loukkaantumisia tulee tai GMGM onnistuu hankkiutumaan jostain pelaajasta eroon.
   
 6. Siniharmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Konkurssissa
  Osaako kukaan avata sitä, että miksi muut joukkueet eivät ole tarjonneet Athanasioulle offer sheetiä? Tuolla AA:n vaatimalla 2,5 miljoonan vuosipalkalla pitäisi Red Wingsille antaa kompensaationa ilmeisesti toisen kierroksen varausvuoro. Eikö muiden joukkueiden kannattaisi mieluummin antaa tuo varausvuoro, kuin joku vastaavan tasoinen pelaaja, jota Red Wings haluaisi vastineeksi treidissä.
   
 7. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Butchers
  Lainaus:
  Itse en tätä täysin auki saa mutta sellaista olen Jouni Niemisen blogin kautta lukenut että NHL:n Gm:t taitaa olla keskenään ns. "Hyväveliporukkaa" ja siksi näiden käyttö on jäänyt oikeastaan kokonaan pois. Shea Weberin offersheet taitaa olla viimeisin.

  Muistan aikanaan Dustin Pennerille tehdyn offersheetin ja siitä nousseen paskamyrsyn, Anaheimin GM Burke haastoi Edmontonin GM Kevin Lowen vanhaan kunnon latomyllyyn Burken maatilalle :D
  Edit. Pikagoogletuksella löysin tuon blogin alla linkkiä;

  https://www.viasport.fi/urheilu/jää...offer-sheet-nhl-managereitten-harvinainen-ase
   
 8. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Siis eihän sitä mistään tiedä vaikka offer sheettejä olisi tarjottu jo tusinan verran. Ei tuossa kauheasti ole järkeä lähteä tarjoamaan mitään 2,5 millin sheettiä, kun Detroit aivan varmasti maksaisi sen ja välit olisivat poikki tuohon seuraan ilman mitään hyötyä. Tuo offer sheet pitäisi olla ylihintainen tai turhan pitkä jotta sitä ei seura maksaisi.
   
 9. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  110. varaus 5 vuotta sitten jonka piste-ennätys on 29. AHL:ssäkään ei sen kummempia näyttöjä. Näitä nyt riittää.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Tai toisinpäin yksi NHL:n nopeimmista pelaajista joka teki rajatulla peliajalla 18 maalia. Samassa iässä Marchessault iski 18 pistettä ilman varausvuoroa joten nuo sinun numerosi eivät kyllä kerro yhtään mitään potentiaalista. Jos 2. kierroksen varausvuorolla (?) saa valmiin pelaajaan jolla on vielä rutkasti lunastamatonta potentiaalia niin olisi kyllä ihmeellistä jos tuolla ei kauppoja tapahtuisi, ongelma on vaan siinä ettei kukaan varmasti uskalla mitään offer sheettiä tehdä. Ihan samalla tavalla mm. Kucherov jätettiin rauhaan.

  Lainaus:
  Paljos se raja nyt olikaan mitä pystyisi tarjoamaan ilman, että kompensaatio nousisi ihan absurdiksi? Jos tuosta voisi vielä lisää tarjota niin voisi ainakin tehdä Detroitin elämästä hankalaa kun muistaakseni siellä ollaan aivan capissa kiinni?
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  3,926 miljoonaan saakka selviää 2. kierroksen vuorolla.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Lienee päivänselvää ettei AA ole yhdenkään GM:n silmissä tuon tilipussin arvoinen. Varausvuoron menettämisen hinta on toki halpa, mutta ihan sama ongelma on muillakin kuin Detroitilla. Ei haluta ylimaksaa.

  Sheetti olisi jo tapahtunut jos se olisi sen arvoista.
   
 13. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ihmettelen, ellei Bergevin ole käynyt autopihalla potkimassa renkaita kesän hutien ja katastrofaalisen sentteritilanteen jäljiltä. Varaa olisi myös ylimaksaa, jos kokee riskin sen arvoiseksi, mutta kuten sanot, kauppa lienee paljon todennäköisempi vaihtoehto kuin sheet.

  Toisaalta en ihmettelisi, ellei Bergevin olisi osannut edes autopihalle asti.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 23.44
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  En usko että yhtäkään offer-sheetiä on tarjottu. Koska jos Athanasiou haluaa pois Detroitista tai että hänelle maksettaisiin jossain muualla paremmin mitä Detroit tarjoaa, niin miksi ihmeessä hän jättäisi sellaisen sitten allekirjoittamatta?

  99% varmuudella yhtäkään ei ole tarjottu ja syynä on se, ettei Athanasioun arvo ole oikeasti niin korkea, kuin moni tuntee luulevan.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Toisaalta ei niitä Kucherovistakaan tarjottu vaikka tuossa oli todella otollinen kohde offer sheetille, mielestäni juuri tämmöiset pienemmän profiilin potentiaaliset kaverit olisivat otollisia offer sheetille kun kompensaatio pysyisi vielä järkevänä tarjoajan kannalta ja riski tulisi lähinnä palkasta, mutta jos nyt ylimaksat jonkun miljoonan pelaajan oikeuksista niin on se ainakin omasta mielestä osalle joukkueista järkevää. Tiedä toki sitten olisiko tuo 2. kierroksen varausvuoro kynnyskysymys, en nyt oikein verokkia osaa keksiä varmaan Jurcosta saatu 3. kieppi lähinnä ja hänen näyttönsä olivat paljon heikommat.
   
 16. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^ Kucherov olisi ollut näin jälkeenpäin ajatellen, kun huomioi kuinka halvalla sopimus lopulta tuli, hyvä kohde offersheetattavaksi.

  Mutta noin ylipäänsähän offer sheeteissa on se ongelma, että järkevän hintaiset mätsätään ja järjettömät ovat järjettömiä myös tarjoavalle. Ts. järkevän hintaisten sheettien tarjoaminen on käytännössä duunin tekemistä pelaajan oikeudet omistavan gmn puolesta: siinä tarjotaan sekä pelaajalle että seuralle tietoa pelaajan markkina-arvosta.

  Periaatteessa kyllä ajattelisi, että offer sheetejä tehtäisiin enemmän. Talenttivapailla seuroilla on ainakin teoriassa kannustin maksaa hyvästä pelaajasta vähän markkina-arvoa enemmän. Ehkä markkinoilla tosiaan on kartelli.