Toronto Maple Leafs 2016–2017 – imperiumin vastaisku

  • 140 225
  • 389

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Joo Toronton puolustus on kyllä liigan heikoin tai ainakin lähellä sitä. Rielly on toki timantti ehkä jo ensi vuonna, mutta en usko hänen oikein olevan vielä se puolustuksen johtaja. Enkä oikein näe Gardinerin potentiaalin reailisoituvan koskaan. Zaitsev voi olla top 4 pakki, mutta ensi kaudella vielä tuskin ainakaan kannattelee joukkuetta. Muita ensi kaudella pelaavia lupauksia ei oikein taida olla. Valiev, Loov, Corrado tuskin kehittyy staroiksi. Nielsen ja Dermott eivät pelaa vielä ensi kaudella, Marincin voisi vielä ehkä yllättää. Kapea on puolustuksen prospect pooli.
Siihen päälle täytepelaajat Hunwick, Polak, (Robidas).
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Huhhuh, aikamoinen kultakimpale on kyllä Torontolla käsissä Auston Matthewsin muodossa. Mies näytti Suomea vastaan täysin valmiilta pelaajalta ja välillä meni sekasin McDavidin kanssa, mikä ei ole ollenkaan huono asia.
Morgan Rielly tekee kyllä aika suurella varmuudella lopullisen läpimurtonsa, sen verran vakuuttavaa on kyllä hänenkin tekeminen. Tulevaisuus on todellakin valoisa!
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Leafsin varsinainen training camp alkaa tänään. Jäätapahtumia varten matkustetaan tänäkin vuonna Halifaxiin Nova Scotiaan. Luonnollisesti kaikki World Cupiin osallistuvat pelaajat sekä Babcock puuttuvat.

Vahvojen huhujen mukaan Lupulin kroppa on hyvin menneestä treenikaudesta huolimatta pettänyt. Osoitteena saattaa hyvinkin olla LTIR, eikä kyse ole ilmeisimmin uudesta Robidas-casesta vaan ihan oikeasta loukkaantumisesta.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Vahvojen huhujen mukaan Lupulin kroppa on hyvin menneestä treenikaudesta huolimatta pettänyt. Osoitteena saattaa hyvinkin olla LTIR, eikä kyse ole ilmeisimmin uudesta Robidas-casesta vaan ihan oikeasta loukkaantumisesta.
Tuommoinen Lupulin antama lausunto asiasta tuli vastaan Twitterissä. Eipä tuon perusteella tosiaan ihan äkkiä tarvitse odotella takaisin peleihin.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Ei mainittu Lupulia kertaakaan yön ottelussa kun tulevia kentällisiä spekuloivat. Yön ottelusta sen verran että Bibetto oli sysipaska ja puolustus vuoti pahasti, heti alkuun 2-pöö taululle ja ihan vapaasti Ottawan jantterit pääsivät laukomaan 5metristä kun merkkaukset unohtui pahasti. Tokassa erässä sitten 10-0 vedot Torontolle kun 10minuuttia oli pelattu. Kolmatta erää en jaksanut enää katsoa, mutta Marner oli ihan perkeleen kova. Pujotteli coast to coasteja ja 0+2 taisi jäädä saldoksi plus ainakin kerran ylärimaan. Selkeästi kentän paras pelaaja. Saa nähdä miten homma toimii kun tila vähenee.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ei mainittu Lupulia kertaakaan yön ottelussa kun tulevia kentällisiä spekuloivat.

Eikös se ollut vähän kuin kirjoittamaton salaisuus, että Lupul aloittaa kauden LTIR:ssä ja voi olla, ettei pelaa edes peliäkään enää urallaan?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eikös se ollut vähän kuin kirjoittamaton salaisuus, että Lupul aloittaa kauden LTIR:ssä ja voi olla, ettei pelaa edes peliäkään enää urallaan?
No tuossahan tuo Lupulin lausunto on pari viestiä ylempänä linkattuna, rikki on ja ei ainakaan kautta pääse aloittamaan. Ura varmasti hyvinkin lähellä loppua.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Saattoi olla että otin osaa keskusteluun jota käytiin aiemmissa viesteissä. Toki hyvä käydä varmistamassa asia kahdella tai kolmella postauksella ja vielä käväistä kuittailemassakin asiasta.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Harjoituspelit on saatu käyntiin jo hyvän aikaa sitten, mutta viime yönä nähtiin Auston Matthewsin debyytti Leafs-nutussa. Tuloksella ei niin väliä ole, mutta Leafs voitti jatkoajalla Habsin 3-2.

Leafs luistelutti jäälle paljon nimekkäämmän kokoonpanon kuin Montreal, joten voittoa sopikin odottaa. Ensinnäistä kertaa jäällä nähtiin myös yhtä aikaa Matthews, Marner, Nylander ja Rielly, joiden varaan nousua tullaan kaikista eniten rakentamaan. Kun Fredrik Gauthierkin pelasi, niin tositoimissa nähtiin kaikki Leafsin ensimmäiset varaukset edellisiltä viideltä vuodelta. Pension Plan Puppets oli tainnut nimetä pelin ennakolta Leafsin historian odotetuimmaksi pre-season-peliksi.

Sen mitä itse olen nähnyt ja ennen kaikkea lukenut, niin Marner näyttää olevan tarpeeksi hyvä jo NHL:ään. Jossain vaiheessa pelitahti yllättänee, mutta taidot kyllä riittävät. Kun farmiin ei voi ns. kuntoutus-stinttiä lukuunottamatta lähettää, niin eiköhän sen voine jo luvata, että Marnerin OHL-ura on ohi.

Ilmeisimmin Babcock aikoo myös peluuttaa Riellyä edelleen off-sidella eli oikeana pakkina. Zaitsevin tulon myötä olisi mahdollisuus tehdä Rielly-Zaitsev-pari, jossa kätisyydet olisivat toimineet. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Rielly pelaa ykkösparissa ja Zaitsev kakkosparissa oikealla.

Vielä vuosi sitten Babcock puheli, että Nylander voi päästä mukaan Leafsin NHL-ryhmään, jos ottaa paikan kahdessa ylimmässä ketjussa keskushyökkääjänä. Rivien välistä tuli selväksi, että Nylanderista halutaan keskushyökkääjä. No, vuodessa ehtii muuttua paljon ja tässä tapauksessa se muutos kiteytyy Auston Matthewsiin. Jo hyvän aikaa sitten Babcock nimittäin totesi aikovansa peluuttaa Nylanderia laidalla Matthewsin ketjussa. Rivien välistä voi lukea, ettei enää olekaan niin suurta tarvetta saada Nylanderista sentteriä.

World Cupista voi olla montaa mieltä, mutta se ainakin tuli selväksi, että Matthews on valmis NHL:ään. Viime yönä pelasi jo reilut 18 minuuttia ja toiseksi eniten hyökkääjistä. Tässäkö se Babcockin uusi " Zetterberg/ Datsyuk"?
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Frederik Anderson missasi Team Europen World Cup -menestystarinan olkapäävamman vuoksi, mutta tervehtyminen on sujunut aikataulun mukaan. Ensi yönä pitäisi luvassa olla ainakin erän verran kiekkoa, kun Leafs kohtaa pre-seasonilla Sensin.

Pari cuttiakin tehtiin. Isoin leikkausaalto on tosin vielä tulossa.

TheStar kirjoitti:
The Leafs cut four players on Monday. ... Forward Jeremy Bracco was reassigned to the Kitchener Rangers (OHL) while forwards Tony Cameranesi, Marc-Andre Cliche and goaltender Kasimir Kaskisuo joined the Toronto Marlies (AHL). ... The Leafs now have 49 players (29 forwards, 16 defencemen and four goaltenders) remaining in camp.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Andersen pelasi sitten kaksi ensimmäistä erää ja Bibeau viimeisen sekä sen, mitä jatkoerää pelattiin. Ottawalle siis voitto jatkoajalla 3-2, kun Bobby Ryan iski kiekon ohi Bibeaun.

Toronto peliä hallitsi, mikä pre-seasonilla lienee kuitenkin olennaisempaa kuin pisteet. Reilun viikon päästä kuitenkin jaetaan jo pisteitä, kun kausi avataan juuri Ottawaa vastaan vieraissa.

Muutama huomio nopeasti:

- Tällä kertaa Rielly pelasi vasempana pakkina.

- Kapanen pelasi Froesen ja Prustin kanssa. Pelikaverit eivät ehkä niitä taitavimpia, mutta peli toimi ihan OK ja maali myös Kapaselle.

- Ykkönen muodossa Greening-Matthews-Marner. Kakkonen JvR-Nylander-Hyman. Kadrin ja Bozakin levätessä siis Nylander pelasi keskellä.

- Se, millä kokoonpanolla ja etenkin millä ketjuilla ja pareilla Babs aikoo kauden aloittaa, on vielä epäselvää. Mitään ei ole selvästi hakattu kiveen, ja kauden alkaessa heikosti pakaa varmaab sekoitetaan oikein urakalla.

- Ottawasta sen verran, että Karlsson taitaa tälläkin kaudella joutua hinaamaan Sens-laivaa samalla tavalla kuin Sundin lock-outin jälkeisiä Leafs nippuja. Sääli, että Karlsson joutuu hukkaamaan prime-vuosiaan joukkueessa, jonka katto on pudotuspelien ensimmäinen kierros.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Marner ja Kapanen ovat olleet kyllä yllättävän hyviä mielestäni ja on vaikea uskoa, että paikkaa kokoonpanosta ei löytyisi. Samoin Nylander ja Matthews ovat valmiita liigaan. Hyman ja Froese ovat saaneet paljon luottoa valmennukselta myös. Jos Prust/Clune saa sopimuksen, niin luulisi jonkun joutuvan jo kaupatuksi.
Puolustajalle olisi kyllä käyttöä. Zaitsev vaikuttaa kyllä tosi hyvältä pelaajalta, joten se helpottaa heti jo viime kauteen verrattuna.. Ja alan jopa lämmetä Hunwickille. Kunhan rooli olisi 6-7 pakki.

Van Riemdyk - Bozak - Marner
Michalek - Matthews - Nylander
Martin - Kadri - Kapanen
Laich - Holland - Komarov
Greening - Froese - Hyman
Soshnikov - Leipsic - Prust/
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
DGB meni jo povailemaan Nylanderille calderia kausiennakossaan: Down Goes Brown's NHL Preview, Part 1: Bottom Feeders and Middle-Of-The-Pack Teams | VICE Sports Itse pelaisin silti mieluummin Matthewsia, jos olisi pakko. Mutta onpahan kerrankin mielenkiintoista junnua askissa joka sormelle, mielellään vielä suhteellisen isossa roolissa.

Torontollahan on vaatimattomasti neljä potentiaalista Calder ehdokasta. Marner, Matthews, Nylander ja Zaitsev. Uskomaton tilanne varsinkin kun peilaa viimeisiin vuosikymmeniin. Tämän tason nuoria lahjakkuuksia ei ole aiemmin paljon näkynyt. Saati sitten että niitä tulisi useampi vielä samalla kertaa kokoonpanoon. Toki tarkoittanee sitä että vaikea kausi on tulossa, mutta samalla äärimmäisen mielenkiintoinen. Kokeneilla pelaajilla on tekemistä siinä, että saavat koulittua tuon nuoren kokoonpanon NHL tavoille.

Pakistokin jäänee väkisin aika nuoreksi, kun Hunwickin lisäksi toinen kokenut puolustaja on Polak ja povaan Polakille hankalaa kautta. Carrick, Corrado ja Nielsen ovat pelanneet hyvän campin. Todennäköisesti johtavia puolustajia ovat Rielly ja Gardiner. Zaitsev voi hyvin ottaa ison tontin kun vain tottuu pieneen laatikkoon, joka ainakin harjoituspelien suhteen näyttää onnistuvan suhteellisen nopeasti. Hunwick aloitti viime kauden hyvin, mutta hyytyi aika pahasti loppua kohden. Marincin vastaavasti oli aluksi heikko, mutta pelasi hyvän loppukauden Riellyn rinnalla. Yli 300 NHL peliä vyöllään on Polakilla, Hunwickilla ja Gardinerilla. Tuotahan on pidetty sellaisena pelimääränä, että sen jälkeen puolustaja on tottunut NHL:n tavoille. Noista kaksi on siis todennäköisesti enemmän täyteroolissa. Corrado on pelannut yllättävän campin ja Carrick toivottavasti pystyy ottamaan roolia myös NHL:n puolella. AHL kun alkaa olla jo liian helppo sarja. Todennäköisesti Toronto aloittaa kauden 8 puolustajalla, kun Corrado ja Carrick joutuisivat waiwerseihin, josta eivät varmasti läpi pääse. Rielly, Gardiner, Zaitsev, Marincin, Polak, Hunwick, Carrick ja Corrado on siis tuo kahdeksikko.

Tarkoittaa sitä että 13 ruutua on jäljellä hyökkääjille. Ainoastaan Leivo voi joutua waiwerseihin, mutta syystä tai toisesta Leivoa ei ole peluutettu harjoituspeleissä. Näytönpaikkoja ei ole tullut, mutta miehelle tehtiin silti kahden vuoden sopimus ennen kauden alkua. Komarov, Kadri, Bozak, JVR Michalek, Martin ja Laich edustanevat tuota kokenutta kaartia hyökkäyksessä. Mikä tarkoittaa että jäljelle jää kuusi ruutua. Niistä paikoista hyvin todennäköisesti kolme menee kolmikolle Matthews, Marner ja Nylander. Hyman on viime kauden jälkeen vahvoilla. Soshnikov aloittaa Babcockin mukaan farmissa, koska on ollut loukkaantuneena. Holland on saanut hyvin näytönpaikkoja ja on pelannut kohtuullisesti. Odotan kuitenkin että Holland on lähinnä kauppatavaraa tässä vaiheessa. Toinen kaksikosta Greening ja Laich pitäisi heivata johonkin, mutta ottajia ei jonoksi asti ole. Molemmat pystyvät näyttämään junioreille mallia siitä miten NHL pelaaja treenaa ja syö, mutta kentällä ei hirveästi käyttöä ole. Greening pelasi paremman loppukauden, mutta Laich on ainakin vanhojen näyttöjen perusteella parempi esimerkki nuorille. Froese on jostain syystä päässyt Babcockin suosioon ja on potentiaalinen neloskentän sentteri. Tuosta paikasta kilpailee lähinnä Gauthier, jolle kausi farmissa tekisi hyvää. Lisäksi on vielä Connor Brown, joka ei oikein millään osa-alueella häikäise, mutta on pelannut aina hyvin Leafs paidassa ja lisäksi ollut kaksi kautta Marliesin johtavia pelaajia. Hankalassa paikassa myöskin ja samaa voi sanoa Kasperi Kapasesta ja Tobias Lindbergistä. Tunkua on hyökkäykseenkin. Veikkaan että alas lähtee Soshnikovin lisäksi Leivo, joka napataan waiwereista johonkin. Kapanen, Gauthier ja Lindberg aloittavat myös alhaalla. Tällöin nuo kolme paikkaa jäävät Hymanille, Brownille ja Greeningille? Holland kaupataan varausvuoroa vastaan johonkin joukkueeseen, joka tarvitsee Hollandin kaltaista pelaajaa esimerkkinä LA Kings, jolla voisi olla käyttöä Hollandille.

Maalivahdeista Bibeau on jatkanut huonoja otteitaan. Sparks on pelannut kohtuullisesti. Andersen tekee paluutaan ja Enrothin pitäisi olla kohtuullisen hyvä kakkosmaalivahti, joten sillä osastolla ei tarvitse spekuloida. Jos Bibeau ei saa peliään kasaan, niin uskon että kaveri kaupataan johonkin tai haudataan ECHL:n. Sparks aloittanee Marliesin ykkösmaalivahtina. Kaskisuo pelaa joko ECHL:ssä tai Marliesissa n. 40% peleistä. Taistelee siis peliajasta pääsääntöisesti Bibeauta vastaan.

Kolme harjoituspeliä jäljellä ja Hamiltonissa mennään ilmeisesti farmipainoitteisella rosterilla ja muuten sitten pelataan jo todennäköisemmillä NHL miehillä. Noista peleistä voi jo päätellä lopullista kokoonpanoa. Nuorukaisista voisi esiin nostaa Timashovin ja Nielsenin, jotka ovat pelanneet hyvän preseasonin, mutta joilla ei ole realistista mahdollisuutta aloittaa kautta ylhäällä. Povaan kuitenkin että Timashov saa tällä kaudella ensimmäiset pelit NHL:n puolella. Nielsenin pitää kehittää luisteluaan, mutta muuten Nielsen on esittänyt positiivisia otteita ja ollut jopa parempi kuin Travis Dermott, jota pidn parempana lupauksena.

Tryout miehistä Prust saanee korkeintaan AHL sopimuksen, mutta epäilen sitäkin koska organisaatiossa on jo Clune. Hrabarenka taistelee myös AHL sopimuksesta, mutta NHL sopimuksia tuskin kummankaan kanssa kannattaa lähteä tekemään.
 

ipaz

Jäsen
Yöllä 6-1 tukkaan Montrealilta, mutta yksi tilasto pisti silmään Morgan Riellyn -4:n ohella oli Matt Martinin 15(!) taklausta. On kaverilla ainakin virtaa näin kauden alussa. Ja otti vielä myllynkin McCarronin kanssa. Myös Zach Hymanilla 8 kohdeksaan tööttiä jo koko ottelun taklaukset Leafsille 42 - 31 eli varsin viihdyttävää kiekkoa pojat pelanneet lukemista huolimatta.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Yöllä 6-1 tukkaan Montrealilta, mutta yksi tilasto pisti silmään Morgan Riellyn -4:n ohella oli Matt Martinin 15(!) taklausta. On kaverilla ainakin virtaa näin kauden alussa. Ja otti vielä myllynkin McCarronin kanssa. Myös Zach Hymanilla 8 kohdeksaan tööttiä jo koko ottelun taklaukset Leafsille 42 - 31 eli varsin viihdyttävää kiekkoa pojat pelanneet lukemista huolimatta.

Karut on lukemat siitäkin huolimatta, että Montrealin kokoonpano oli ehkä hivenen lähempänä kauden avauksen rosteria. Torontolta puuttui kokeneista runkopelaajista Bozak ja JVR. Toki Canadiens peluutti myös useampaa junnua. Näitä tuloksia ei toivo kaudella tai preseasonilla. Vaikea kausi todennäköisesti on edessä. Tuo kokemus tulee väkisinkin jonkin verran näkymään. Hyökkäys on kyllä sellaiseksi rakennettu, että kovin mukavaa ei ole Toronto vastaan lähteä pelaamaan. Komarov, Marin ja Hyman pystyvät ajamaan mukavasti niittiä. Lisäksi tuota taito-osastoa ihan riittävästi ja lisäksi Kadri joka tuo vähän molempia. Puolustushan on sitten vastaavasti kaukana fyysisestä.

En ole vielä koostetta katsonut. Haaveilin jälkilähetyksenä koko pelin katsomista, mutta ei onnistu vielä Viaplayn kautta. Turha lähteä isompaa tilastoscouttausta tekemään, kun ei voi Riellyn otteita maaleissa kommentoida. Zaitsev -1 ja Gardiner +/- 0 on ihan ok suoritus. Matthews sai myös maalitilin auki ja aika perinteinen YV maali Matthewsilta. Aika usein MM-kisoissa ajoi laukomaan juuri tuosta kohtaa, eikä tullut avausmaali mitään farmimaalivahtia vastaan.

Toivottavasti loput harjoituspelit sujuvat paremmin. Olisi Babcockilla helpompaa lähteä avauspeliin. Voittoja ei ole kovin montaa tullut, vaikka itse en näille preseason peleille juuri arvoa anna, mutta helpompihan se olisi lähteä kauteen onnistumisten jälkeen.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Viime yön peli kieltämättä aika julma muistutus siitä, että vaikka Leafs paperilla on paljon kiinnostavampi nippu kuin viime kaudella, niin sarjataulukossa merkittävää parannusta ei välttämättä nähdä. Jos vertaa pre-seasonin ensimmäiseen Habs-peliin, jossa Leafsin junnut pelasivat hyvin, niin pelinkuva muuttui aika täydellisesti, kun Montrealilla olikin kaukalossa NHL- eikä AHL-miehiä.

Andersenilla oli takana vasta 40 minuuttia loukkaantumisesta toipumisen jälkeen ennen yön peliä, mikä on syytä pitää mielessä. Silti, Andersen ei juuri vakuuttanut viime yönä. Torontossa sylkykupiksi joutuu nopeasti, joten tanskalaisen uran kannalta olisi tärkeää päästä hyvään vireeseeb runkosarjan alkuun mennessä.

Kaksi peliä pre-seasonia vielä jäljellä. Suurin mielenkiinto kohdistiu siihen, ketkä saavat viimeiset paikat NHL-miehistössä ja ketkä joutuvat Marliesiin.

Mainitaan vielä, että EA Sports on julkaissut perinteisen simulaationsa tulevasta kaudesta uusimman NHL-pelinsä (NHL17) perusteella. Leafsille ennustetaan 91 pistettä ja viimeistä wild-card-paikkaa. Sanoisin, että Leafsin saldo on lähempänä 81 pistettä ja hyvässä lykyssä senkin alle jäädään.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Viime yön peli kieltämättä aika julma muistutus siitä, että vaikka Leafs paperilla on paljon kiinnostavampi nippu kuin viime kaudella, niin sarjataulukossa merkittävää parannusta ei välttämättä nähdä. Jos vertaa pre-seasonin ensimmäiseen Habs-peliin, jossa Leafsin junnut pelasivat hyvin, niin pelinkuva muuttui aika täydellisesti, kun Montrealilla olikin kaukalossa NHL- eikä AHL-miehiä.

Andersenilla oli takana vasta 40 minuuttia loukkaantumisesta toipumisen jälkeen ennen yön peliä, mikä on syytä pitää mielessä. Silti, Andersen ei juuri vakuuttanut viime yönä. Torontossa sylkykupiksi joutuu nopeasti, joten tanskalaisen uran kannalta olisi tärkeää päästä hyvään vireeseeb runkosarjan alkuun mennessä.

Kaksi peliä pre-seasonia vielä jäljellä. Suurin mielenkiinto kohdistiu siihen, ketkä saavat viimeiset paikat NHL-miehistössä ja ketkä joutuvat Marliesiin.

Mainitaan vielä, että EA Sports on julkaissut perinteisen simulaationsa tulevasta kaudesta uusimman NHL-pelinsä (NHL17) perusteella. Leafsille ennustetaan 91 pistettä ja viimeistä wild-card-paikkaa. Sanoisin, että Leafsin saldo on lähempänä 81 pistettä ja hyvässä lykyssä senkin alle jäädään.

Vaikea kausi on väkisinkin edessä. Toisaalta meillä on NHL:n paras valmentaja ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä Babcock saa irti tuosta nipusta. Viime kauden vaikean alun jälkeen tuonne liigan pohjille jäätiin lähinnä tiukkojen yhden maalin tappioiden takia. Rosteri oli vielä sellainen, että enemmän olisi odottanut viime yön kaltaisia tuloksia, mutta Babcock sai joukkueen pelaamaan yllätävänkin hyvin. Nyt taitotaso on ihan erilainen, mutta kokemusta joukkueella on todella vähän. Puolustuksessa eniten NHL pelejä on Polakilla ja ennustan miehelle todella vaikeaa kautta, jos toiseksi kokenein Matt Hunwick ja Jake Gardiner on pelannut hieman yli 300 peliä, niin hankalalta vaikuttaa. Hyökkäys on todennäköisesti 50/50 koostumuksella kokemusta ja nuoruutta.

Babcock on omalla urallaan ensimmäistä kertaa tällaisessa tilanteessa. Mielenkiintoista nähdä miten kauan aikaa vie junnujen kouliminen vaativan pelitavan saloihin. Moni tulee todella erilaisesta ympäristöstä ja vaikka Marliesin puolella on kokemusta pelitavasta, niin silti NHL on niin eri maailma että vaikeaa voi tulla. Ei sillä etteikö vielä yksi korkea varaus kelpaisi ja sitä kautta yksi nuori lupaus lisää talliin.

Tuo 91p on varmaan aikalailla siellä potentiaalin ylärajoilla, ehkä karvan verran päälle tuosta 91-95p. Tuo 81p olisi ihan ok suoritus joukkueelta. Toivottavasti ihan viime kauden lukemiin ei vaivuta. Jumbosijalla toki oltiin poikkeuksellisen korkeilla pisteillä, eli jos sinne päädytään niin voi olla että on otettu jopa takapakkia. Siihen en kuitenkaan usko, mutta tällä kaudella tuskin nähdään mitään paraatimarssia pudotuspeleihin. Itä on kuitenkin konferensseista heikompi ja sieltä periaatteessa voi päästä pudotuspeleihin täydellisen kauden jälkeen. Lännessä Torontolla ei olisi mitään mahdollisuuksia.

Tyytyväinen olen jos joukkue pitää matemaattiset mahdollisuudet pitkään elossa. Ei kärsi isommista tappioputkista tai slumpeista, vaan tasaisen varmasti jauhaa eteenpäin ja häviää pelejä maalilla tai kahdella. Uskonko pudotuspeleihin? En. Tosin en aliarvioisi Babcockia. Mies on osoittanut aiemminkin olevansa melkoinen velho penkin takana. Seuraavalla kaudella onkin sitten jo enemmän odotuksia. Nuori ja kokematon tuo joukkue on vielä vuosia. Onneksi talentti on ihan maailmanluokkaa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilisen pelin perusteella sanoisin, että Matthews vie Calderin, eikä tee edes tiukkaa. Selvästi kaikista valmein tulokkaista NHL:llään. Andersen otti muutaman hyvän torjunnan, mutta oli muuten huono. Ei sellainen esitys todellakaan, jota toivoisi näkevänsä juuri rekrytoidulta viiden miljoonan maalivahdilta, Jos Andersen nostaa tasoaan, niin Leafsilla voi olla mahdollisuus pudotuspeleihin, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että joukkue on liian virhealtis kiekonmenetyksille ja heikko maalin edustoilla varsinkin omassa päässä. Tämä nyt ei tietenkään ole yllättävää joukkueen rakenteesta johtuen.

Jos saisin päättää, niin uhraisin tulevia varausvuoroja ja joitain lupaavia nuoria pelaaja vahvistaakseni pakistoa, johon tarvitaan parempaa laatua tukemaan nuoria hyökkääjiä. Ei tuohon joukkueeseen voi muutenkaan enää ottaa lisää nuoria mukaan, se osa joukkueesta on täynnä tulevat vuodet, mikäli ei näitä lupauksia pois kaupata.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Eilisen pelin perusteella sanoisin, että Matthews vie Calderin, eikä tee edes tiukkaa. Selvästi kaikista valmein tulokkaista NHL:llään. Andersen otti muutaman hyvän torjunnan, mutta oli muuten huono. Ei sellainen esitys todellakaan, jota toivoisi näkevänsä juuri rekrytoidulta viiden miljoonan maalivahdilta, Jos Andersen nostaa tasoaan, niin Leafsilla voi olla mahdollisuus pudotuspeleihin, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että joukkue on liian virhealtis kiekonmenetyksille ja heikko maalin edustoilla varsinkin omassa päässä. Tämä nyt ei tietenkään ole yllättävää joukkueen rakenteesta johtuen.

Jos saisin päättää, niin uhraisin tulevia varausvuoroja ja joitain lupaavia nuoria pelaaja vahvistaakseni pakistoa, johon tarvitaan parempaa laatua tukemaan nuoria hyökkääjiä. Ei tuohon joukkueeseen voi muutenkaan enää ottaa lisää nuoria mukaan, se osa joukkueesta on täynnä tulevat vuodet, mikäli ei näitä lupauksia pois kaupata.

Muista, että tulokkaita voi olla myös nämä 24-vuotiaat jantterit. Vaikka Matthews olisi ikäluokkansa paras pelaaja tällä kaudella, ei se ole tae Calderista. Joku 20-24 vuotias jannu, jolla on pari vuotta AHL:ssä tai täydet yliopistossa voi yllättää kaikki.

Joo mutta jos vertaa Austonia johonkin Laineen rimpuiluun, niin ero on valtava. Laineen kohdalla on jo päästy selityksissä siihen, että ketjukaverit on paskoja ja eivät saa syöttöjä lapaan. Kumma kyllä Auston tekee tulosta, vaikka ketjukaverina on Matt Martin.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Iso leikkausaalto tuli. Yhteensä 18 pelaajaa lähetettiin pois, voittopuolisesti Marliesiin. Muiden ohella Kapanen, Leipsic, Gauthier, Valiev, Loov sekä Lindberg ja Rychel saivat AHL-passituksen. Muut varmaan osaavat suhtautua asiaan, mutta Rychelista en menisi vannomaan ;)
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Vaikea kausi on väkisinkin edessä.



Tuo 91p on varmaan aikalailla siellä potentiaalin ylärajoilla, ehkä karvan verran päälle tuosta 91-95p. Tuo 81p olisi ihan ok suoritus joukkueelta. Toivottavasti ihan viime kauden lukemiin ei vaivuta. Jumbosijalla toki oltiin poikkeuksellisen korkeilla pisteillä, eli jos sinne päädytään niin voi olla että on otettu jopa takapakkia. Siihen en kuitenkaan usko, mutta tällä kaudella tuskin nähdään mitään paraatimarssia pudotuspeleihin. Itä on kuitenkin konferensseista heikompi ja sieltä periaatteessa voi päästä pudotuspeleihin täydellisen kauden jälkeen. Lännessä Torontolla ei olisi mitään mahdollisuuksia..

Millähän perusteella tämä olettamus on tehty? Lännessä Wild meni poffeihin 87pts ja idässä Bruins jäi ulos 93pts
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Runkosarja ja samalla varsinaisesti myös kausi 2016 - 17 pyörähtää Leafsin osalta käyntiin ensi viikon torstaina, kun Toronto kohtaa Senatorsin Kanatassa. Joka vuosi on uuden kauden kynnyksellä tullut muutama sana kirjoitettu siitä, miltä tuleva kausi näyttää Toronton osalta, eikä perinnettä ole syytä rikkoa. Aloitan maalivahdeista, minkä jälkeen siirryn puolustukseen ja hyökkäykseen. Erikoistilanteet käsitellään omana kokonaisuutenaan kuten myös valmennus. Lopuksi vielä oma arvioni Leafsin sijoituksesta sarjataulukossa. Yhteen postaukseen kaikki ei mahtunut, joten paketti jaettu neljään osaan. Valitettavasti hyökkäystä käsittelevä postaus oli katkaistava keskeltä.


Maalivahdit:

Kauteen 2015 - 16 Leafs lähti vielä Jonathan Bernierin ja James Reimerin muodostaman tandemin turvin. Sekä Bernierillä että Reimerilla oli Torontossa hetkensä, mutta kummastakaan ei lopulta ollut todelliseksi ykkösmaalivahdiksi ainakaan Toronton kaltaisella markkina-alueella, jossa media ja fanit valitsevat ensimmäiseksi usein maalivahdin syntipukiksi. Molemmille kaikkea hyvää jatkoon kuitenkin.

Leafsin johtoporras teki rohkean liikkeen kesän aikana hankkimalla Frederik Andersenin Anaheimista ja lukitsemalla tämän sitten 5 miljoonan cap-hitillä viideksi seuraavaksi vuodeksi. Nytkin siis hankittiin Kaliforniasta potentiaalinen maalivahti, jonka toivotaan olevan Leafsin tulevaisuuden ykkösmaalivahti. Olenko kuullut saman tarinan aikaisemminkin? Pelejähän Andersenilla on lähes tuplasti enemmän kuin Bernierille oli saapuessaan Leafsiin, mutta statsit ovat hyvin identtiset. Bernier oli kuitenkin jumissa Jonathan Quickin takana Kingsissä, kun taas Andersen taisteli vähintään tasapäisesti John Gibsonin kanssa ykkösmaalivahdin paikasta Duckseissa. Toisin kuin Bernier, Andersen omaa myös modernin NHL-maalivahdin raamit. Lähtökohtaisesti Andersen on vasta 27-vuotias maalivahti, jonka parhaat vuodet ovat edessäpäin. Kliseisesti on kuitenkin eri asia torjua kiekkoja Kalifornian auringon alla kuin lumisessa Torontossa. Selvää on, että Andersen on riski, mutta häntä potentiaalisempaa kaveria tuskin oli edes mahdollista irrottaa ilman, että vastine olisi kohonnut pilviin.

Kakkoseksi hankittiin kesällä Jhonas Enroth, joka Leafs-faneille on tuttu ennen kaikkea Buffalosta. Enroth on morderniksi maalivahdiksi melkoinen kääpiö. Se lienee ruotsalaisen suurin ongelma. Kokoa ei voi myöskään opettaa, mutta Enroth on parhaansa mukaan pyrkinyt kompensoimaan puutetta omaan silmään mielettömän isoilla varusteilla. Enrothista ei kauheasti enemmän viitsi sanoa. Häneen Leafsin kausi tuskin kaatuu, vaan Enroth pystynee täyttämään ruutunsa Andersenin kakkosena. Garret Sparks ja Antoine Bibeau löytyvät edelleen Leafsin organisaatiosta. Toiveissa olisi, ettei kumpaakaan tarvitse peluuttaa ylhäällä.

Vähimmäisodotuksena on, että Leafs saa tandemilta Andersen-Enroth vähintään viime kauden veroista maalivahtipeliä. Jos Andersen tekee "bobrovskit" ensimmäisellä kokonaisella kaudellaan Torontossa, tanskalainen saattaa jo omalla henkilökohtaisella panoksellaan nostaa Leafsin taisteluun pudotuspelipaikoista. Jos taas maalivahtiosasto pettää täysin, Leafs on tuomittu taisteluun korkeimmista todennäköisyykistä varauslottoon.


Puolustus:

Babcockin filosofiaan on perinteisesti kuulunut, että hän pyrkii rakentamaan parit niin, että vasemmalla puolella pelaa kätisyydelteen leftin pakki ja oikealla puolella taas kätisyydeltään rightin pakki. Erinäisistä syistä johtuen Babcock on päässyt viimevuosina toteuttamaan peluutusfilosofiaansa lähinnä vain Kanadan maajoukkueen penkin takana ollessaan.

Leafsin ongelma ei ole varsinaisesti ole rightin eli oikea käsi alhaalla pelaavien pakkien puute. Leafsin pelaavan rosterin ovea kolkuttelevista pakeista Nikita Zaitsev, Roman Polak, Connor Carrick ja Frank Corrado ovat kaikki righteja. Ongelmana sen sijaan näyttää olevan, etteivät rightin pakit Babcockin mielestä tarpeeksi hyviä tai ainakaan tarpeeksi hyviä pelaamaan ykkösparin minuutteja. Sen vuoksi hyvin todennäköistä on, että Morgan Rielly pelaa tälläkin kaudella paljon ykkösparissa off-sidella eli oikealla puolella, vaikka kyse onkin leftin eli vasen käsi alhaalla pelaavasta pakista.

Rielly on ainut pelaaja Leafsin rosterissa (tai edes pipelinessa), joka voi kehittyä Stanley Cupista taistelevan joukkueen ykkös- tai ainakin ykkösparin puolustajaksi. Riellyllä on kieltämättä potentiaalia kehittyä Duncan Keithin tapaikseksi puolustajaksi, mutta missään nimessä hän ei ole vielä sitä. Babcock aloitti jo viime kaudella Riellyn sisäänajon ns. all-around-pakiksi, ja sama jatkunee tällä kaudella. Rielly on kuitenkin saanut virheitään paljon anteeksi medialta ja faneilta sen vuoksi, ettei Leafs ole pelannut juuri merkittäviä pelejä viimeisten kausien aikana. Siinä vaiheessa kun Leafsin odotetaan voittavan pelejä, juuri virheisiin tullaan kiinnittämään huomiota eikä enää Riellyn potentiaaliin. Ainakin tämä kausi hänellä on vielä aikaa opetelle, mutta kaudesta 2017 - 18 alkaen tilanne saattaa hyvinkin olla toinen. Stanley Cupin voittaminen on vaikeaa ilman yhtä liigan top-10 puolustajaa. Olennainen kysymys kuuluukin, onko Torontolla olemassa edes suunnitelmaa sen varalle, ettei Rielly täytäkään häneen kohdistettuja odotuksia, vai kaatuuko Leafsin menestys todellisen ykköspakin puutteeseen samalla tavoin kuin tämänhetkisen Bluesin menestys näyttää kaatuvan todellisen ykköskeskushyökkääjän puutteeseen.

Viime kaudella Babcock peluutti paljon paria Hunwick-Rielly vastustajan parhaita pelaajia vastaan. Matt Hunwick on kieltämättä hyvin luisteleva pakki, joka pystyy useimmiten selviämään karvauksesta joko antamalla laadukkaan ensimmäisen syötön tai luistelemalla itse pois paineesta. Hunwick ei kuitenkaan ole ykkösparin puolustaja, vaan Stanley Cupista taistelevassa joukkueessa puhuttaisiin korkeintaan kolmosparin puolustajasta. Lisäksi varsin selväksi on tullut, ettei Hunwick ole kummoinen uhka hyökkäyssuuntaan.

Hunwickin loukkaantumisen jälkeen Riellyn parina pelasi useimmiten Martin Marincin. Marincinin eduksi on sanottava, että hän on kehittynyt Edmontonin ajastaan varsin paljon ja vielä varsin lyhyessä ajassa. Edelleenkään Marincin ei ole kuitenkaan kuin korkeintaan kolmosparin puolustaja, jos halutaan haaveilla menestyksestä. Ei ole kyse kärjistyksestä, jos toteaa, että tähän mennessä Rielly on kannatellut ykkösparia: Hunwick ja Marincin (sekä kaikki muut ykkösparissa väliaikaisesti pelanneet) ovat lähtökohtaisesti näyttäneet hieman paremmilta, kun vierellä on pelannut Rielly.

Se, onko Leafsillä tällä kaudella kasassa viime kautta parempi puolustus, riippuu paljolti siitä, miten Zaitsev sopeutuu NHL-kiekkoon. Jos Zaitsev osoittautuu "panarinmaiseksi" vahvistukseksi KHL:stä, ykköspari on mahdollista rakentaa muotoon Rielly-Zaitsev, jolloin myös pakkien käsityydet olisivat optimaaliset. Vaihtoehtoisesti Babcock voi peluuttaa Zaitsevia kakkosparissa Jake Gardinerin kanssa, jolloin toiveena olisi, että Zaitsev paikkaa niitä virheitä, joihin Gardiner tulee sortumaan.

Riippuen siitä, kuinka realistisia tai epärealistisia odotuksia Jake Gardinerille on asettanut, kyse on vasta 26-vuotiaasta tai jo 26-vuotiaasta pelaajasta. Itselleni Gardiner on puutteistaan huolimatta edelleen kiekollisesta pätevä puolustaja, jonka ollessa jäällä kiekko useimmiten on myös Leafsillä ja Leafs ampuu vastustajaa enemmän. Huikea luistelija, jonka peli sekä hyvässä että pahassa perustuu kyseiseen ominaisuuteen. Parhaimmillaan Gardiner purkaa vastustajan karvauksen täysin yksin luistelemalla pois paineen alta. Ikinä Gardiner tuskin sisäistää, että kiekon liikuttaminen on useimmiten se helpoin ja varmin tapa avata peli ja purkaa karvaus. Liigassa tuskin on montaa pelaajaa, joilla on kiekko yhtä paljon pelin aikana lavassaan kuin Gardinerilla. Gardiner on myös altis tekemään isoja, laadukkaaseen maalipaikkaan johtavia virheitä. Usein virheet ovat seurausta liiallisesta luottamuksesta omaan luistelutaitoon. Yv:llä Gardiner saanee paljon vastuuta tälläkin kaudella, ja jos joku merkittävä parannus jenkin pelissä on tapahtunut Leafs-uran aikana, niin laukaus suoraan syötöstä kehittynyt merkittävästi.

Kolmosparissa nähtäneen kauden aikana vaihtuvajoukko eri kasvoja. Tulevaisuuden miehistä Frank Corrado, Connor Carrick ja Rinat Valiet päässevät kaikki kokeilemaan jossain vaiheessa elämää Show'n puolella. Corrado on pelannut ihan hyvin pre-seasonilla, mutta hänen kohdallaan ongelmana on, että ilman waivereita hän ei voi liikkua Marliesiin. Ympyrä saattaakin sulkeutua Corradon osalta niin, että hän poistuu Leafsistä samaa kautta kuin tulikin. Carrick toisi nippuun ainakin yv-osaamista. Eiköhän myös Travis Dermott saane sovitella ylleen vaahteranlehtinuttua ainakin keväällä.

Jos edellä mainitut nimet edustavat tulevaisuutta, niin Roman Polak edustaa menneisyyttä. Polak pelasi keväällä Stanley Cupin finaaleja, mutta se ei tarkoita, että tsekki vahvistaisi enää edes Leafsiä. Polakin rooli on toivottavasti näyttää nuoremmille pelaajille esimerkkiä ennen kaikkea ammattilaisuudesta. Rooliin toivottavasti ei kuulu huonon puoluspelin havoinnollistaminen konkreettisesti kaukalossa. Vaikka runkosarjassa vastustajat eivät karvaa kuten Pittsburgh SC:n finaaleissa, Polakilla oli ajoittain vaikeuksia mahtua jo viime kaudella Leafsin nippuun ennen kauppaa Sharksiin. Kova ammattilainen ilmeisimmin, mutta liike ei vain enää tunnu riittävän, eikä pelkällä painilla enää nykyliigassa pärjää. Muutama peli siellä täällä, mutta pääasiassa Polakin on syytä löytyä katsomon puolelta.

Olettaisin, etteivät alla olevat parit ole kovin kaunana totuudesta kauden alkaessa.


Hunwick-Rielly

Gardiner-Zaitsev

Marincin-Polak/Corrado/Carrick
 
Viimeksi muokattu:

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Hyökkäys:

Viime kaudella Babcock pyrki tekemään Kadrista eräänlaista Leafsin "zetterbergiä": alku kautta lukuunottamatta juuri Kadrin johtamaa vitjaa peluutettiin usein vastustajan parasta ketjua vastaan. Konsensus liigassa lienee, että Kadri voi olla jopa Stanley Cupista taistelevan joukkueen kakkoskeskushyökkääjä. Yhtä lailla konsensus vallinnee siitä, ettei hänestä ole todelliseksi ykköskeskushyökkääjäksi. Kadrin suurimmat ovat ongelmat ovat luistelussa, joka on pikemminkin tönkköä kuin sulavaa eikä järin vauhdikasta. Kadrin maalivaarallisuutta laskee puolestaan rannelaukaus, joka on kieltämättä suhteellisen kova, mutta sen lataaminen kestää yleensä yhtä kauan kuin Alexander Seminillä pahimmillaan. Puutteistaan huolimatta Kadri soveltuu kiekon hallintaa korostavaan Babcockin pelitapaan kiekonkäsittely- ja suojaustaitojensa ansiosta. Jos kuitenkin tulevaisuus on keväällä Penguinsin tai World Cupissa Team North American ja Kanadan parhaimmillaan pelaamassa luisteluvoimaa kiekonhallinnan ohella korostavassa lätkässä, Kadrilla tulee olemaan vaikeuksia.

Lopulta Kadri edustaa nyky-Leafsissä ennen kaikkea Brian Burken projektia ja sitä, miten projekti meni metsään. Kadrin laskettiin olevan Leafsin tulevaisuuden ykkössentteri ja piste/peli-pelaaja, joka vuodesta toiseen kolkuttelee pistepörssin kärkisijoja. Jälkikäteen on helppo sanoa, että odotukset olivat epärealistiset varaustilaisuuden seitsemäntenä varatulle pelaajalle. Kadri on pitkälti malliesimerkki lupauksesta, jolle ennen kaikkea fanien mutta harvinaisen usein myös organisaation johtoportaan toimesta sovitellaan aivan liian suuria saappaita. Kovin todennäköistä ei ole, että varaustilaisuuden seitsemäntenä varatusta pelaajasta kehittyy franchise-tason keskushyökkääjä.

Varausikäisinä jo franchise-tason lupauksiksi arvioidut pelaajat varataan lähes poikkeuksetta ensimmäisellä vuorolla, joskus toisella tai kolmannella vuorolla, mutta ei oikeastaan koskaan top-3:n ulkopuolella. Kaikki franchise-tason lupauksiksi varausikäisinä arvioidut eivät täytä odotuksia, mutta aika suurella prosentilla heistä on viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana kehittynyt ainakin oman pelipaikkansa kärkipelaajia. Kaikki NHL:ää seuraavat osaavat arvata, mihin tämä pohjustus johtaa. Auston Matthewsiä pidettiin monen kykyjenetsijän papereissa Jack Eichelin tasoisena tai ainakin lähes Jack Eichelin tasoisena lupauksena. Jack Eichelia puolestaan pidettiin laajasti Sidney Crosby ja Connor McDavid poisluettuna parhaana prospektina sitten vuoden 2005. Todennäköisyydet sille, että Matthews pystyy myös täyttämään hänelle fanien, median ja organisaation johdon puolesta sovitetut saappaat, ovat aivan toista luokkaa kuin Kadrin kohdalla.

Pension Plan Puppets tiesi kertoa, että Babcock olisi sanonut Matthewsin olevan kolmoskeskushyökkääjä kauden alkaessa. Itse kyllä uskon, että Matthews aloittaa kauden Leafsin kakkosketjun sentterinä, ja pidän todennäköisempänä, että hän kauden päätyttyä on Leafsin ykkössentteri kuin kolmossentteri. Tuskinpa Austonia myöskään nähdään Marliesissa ennen kuin mahdollisesti Leafsin kauden loputtua. Valmennuksellisesti on äärimmäisen kiinnostavaa nähdä, miten Babcock ryhtyy ajamaan Matthewsiä sisään. Vaihtoehtona on toisaalta kevyt laskeutuminen eli helppoja match-uppeja, paljon hyökkäyspään aloituksia ja toisaalta vähän puolustuspään aloituksia. Tämä lienee se vaihtoehto, jonka 95 prosentia valmentajista valitsisi. Toisaalta on mahdollista, että Babcock ennemmin tai myöhemmin testaa Matthewsiä kunnolla eli peluuttaa tätä vastustajan parasta ketjua vastaan, eikä kontrolloi zone-startteja vaan pikemminkin heittää Matthewsin kentälle hoitamaan oman pään aloitukset. Jo tässä vaiheessa on syytä tiedostaa, että sillä, miten Babcock peluuttaa Matthewsiä, on suuri vaikutus tämän pistemäärään. Se pistesarake ei ole kaikista olennaisin tilasto ainakaan, jos haussa on Leafsin "kopitar" tai "toews".

Tyler Bozak on hyvä NHL-pelaaja, mutta hänen kohtalonaan lienee ennemmin tai myöhemmin tyytyminen kolmoskeskushyökkääjän rooliin. Jos Bozak on joukkueen kolmoskeskushyökkääjä, hänellä pitäisi useimpina iltoina olla suhteellisen suotuisa match-up. Eri asia on, pystyykö Bozak käyttämään tuota hyväkseen. Pahat kielethän ovat tietäneet kertoa jo pitkään, että suuri osa Bozakin tehoista johtuu top-6-roolista ja sen mukaisista pelikavereista. Ei Bozakia myöskään ole tunnettu kuin korkeinaan keskinkertaisena puolustuspään sentterinä. Kiteytettynä Bozakin suurin ongelma on, että hän on kärkiketjun keskushyökkääjäksi liian huono muttei välttämättä sovi profiililtaan alaketjujen rooliin. Se, mikä Bozakin toisaalta voi pelastaa, on, että Leafs hyvin todennäköisesti jakaa hyökkäyspään talentin tasaisesti kolmeen ketjuun, ja peluuttaa ketjuja suhteellisen tasaisesti.

Nelosen keskelle tarjontaa piisaa. Byron Froese ja farmissa kauden aloittava Fredrik Gauhthier sopivat profiililtaan kuitenkin kyseiseen rooliin paljon Peter Hollandia paremmin. En pitäisi ihmeenä, jos Holland on ensi kaudella KHL:ssä tai Sveitsissä. Brooks Laichkin taitaa pystyä pelaamaan keskellä tarvittaessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös