Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

To 7.12.2017 Jokerit - Dinamo Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Hera80, 07.12.2017 klo 15.29.

 1. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  KHL säännöillä Tolvasen tilanne oli paitsio, NHL säännöillä ei. Tuo sääntöeroavaisuus ollut jo useamman kauden, vaan ei muista koskaan kummin päin oli missäkin. Nyt muistaa.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä surkea peli. Näennäistä hallintaa mutta mustelmia ei haluttu ottaa. Jäätiinkö ekan kerran tällä kaudella nollille?
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  IIHF:n sääntökirja 2014-2018; sääntö 81, kohta i:

  If the puck carrier maintains control of the puck while his skates cross the blue line ahead of the puck, he is considered onside provided that he first had control of the puck with both skates in the neutral zone and that he kept the puck on his stick until the puck fully crossed the blue line.


  Kyse ei siis ole KHL:n ja NHL:n välisestä erosta. Jos KHL sooloilee tuossa, se on sen oma häpeä. Olisi kiva nähdä KHL:n sääntökirja mutta sitä ei ainakaan nopealla mobiiligoogletuksella ollut saatavilla englanniksi. No, eipä ole kuulutuksiaan joten eipä yllätä.
   
 4. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, SaiPa, Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä mistä tuon SaPKon tuohon repäisit, kun siinä lukee selvästi SaiPa.

  Tarkoitin Jokereilla. Onhan se kiva, että seuraikoneja on joukkueessa, mutta silti pelkkä status ei pitäisi taata paikkaa Jokereiden miehistössä. Mäki ei vain ole KHL-tason pelaaja. Tämä siis ihan yleinen huomio, eikä vain tämän pelin huomio.
   
 5. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Tuomareina oli sama kaksikko kuin taannoisessa Lokomotiv-pelissä eli Sergei Kulakov ja Maksim Sidorenko. Nämä kaksi kuuluvat kaikkein pahimpiin tapauksiin, joiden kanssa Jokereiden on lähes mahdotonta voittaa.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Narrien esitys oli vajaa. Nälkä mennä maalin eteen puuttui ja vastustajalle annettiin vaarallisia vastahyökkäyksiä. Silloin ku kiinnostaa, niin tän kauden ryhmän peli on ihan eri näköistä.

  Toi tuomarilinja on hyvä pleijareita ajatellen. Siellä viheltäminen on vielä enemmän kusipäistä, joten hyvä tottua. This is KHL.