Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

To 7.12.2017 Jokerit - Dinamo Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Hera80, 07.12.2017.

 1. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  KHL säännöillä Tolvasen tilanne oli paitsio, NHL säännöillä ei. Tuo sääntöeroavaisuus ollut jo useamman kauden, vaan ei muista koskaan kummin päin oli missäkin. Nyt muistaa.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä surkea peli. Näennäistä hallintaa mutta mustelmia ei haluttu ottaa. Jäätiinkö ekan kerran tällä kaudella nollille?
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  IIHF:n sääntökirja 2014-2018; sääntö 81, kohta i:

  If the puck carrier maintains control of the puck while his skates cross the blue line ahead of the puck, he is considered onside provided that he first had control of the puck with both skates in the neutral zone and that he kept the puck on his stick until the puck fully crossed the blue line.


  Kyse ei siis ole KHL:n ja NHL:n välisestä erosta. Jos KHL sooloilee tuossa, se on sen oma häpeä. Olisi kiva nähdä KHL:n sääntökirja mutta sitä ei ainakaan nopealla mobiiligoogletuksella ollut saatavilla englanniksi. No, eipä ole kuulutuksiaan joten eipä yllätä.
   
 4. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mistä tuon SaPKon tuohon repäisit, kun siinä lukee selvästi SaiPa.

  Tarkoitin Jokereilla. Onhan se kiva, että seuraikoneja on joukkueessa, mutta silti pelkkä status ei pitäisi taata paikkaa Jokereiden miehistössä. Mäki ei vain ole KHL-tason pelaaja. Tämä siis ihan yleinen huomio, eikä vain tämän pelin huomio.
   
 5. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Tuomareina oli sama kaksikko kuin taannoisessa Lokomotiv-pelissä eli Sergei Kulakov ja Maksim Sidorenko. Nämä kaksi kuuluvat kaikkein pahimpiin tapauksiin, joiden kanssa Jokereiden on lähes mahdotonta voittaa.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Narrien esitys oli vajaa. Nälkä mennä maalin eteen puuttui ja vastustajalle annettiin vaarallisia vastahyökkäyksiä. Silloin ku kiinnostaa, niin tän kauden ryhmän peli on ihan eri näköistä.

  Toi tuomarilinja on hyvä pleijareita ajatellen. Siellä viheltäminen on vielä enemmän kusipäistä, joten hyvä tottua. This is KHL.