Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

To 7.12.2017 Jokerit - Dinamo Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Hera80, 07.12.2017.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mä olen luonteeltani sellainen, että tykkään löytää ne positiiviset puolet asiasta kuin asiasta. Tästäkin ottelutapahtumasta löytyi!
   
 2. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei aiheuta hirveetä kiimaa tämä matsi
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Ainakin alivoima toimii ja Rämö on myös pelipäällä.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Vähän jotenkin kehyskuntalaismaisen rahvasta toi jumbolla kosiminen. Meinaan että parasta ennen -päivämäärä meni joskus pronssisella 2000-luvulla, siis ekalla kymmenellä.
   
 5. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ei vaikuttanu Eija kovin innostuneelta :D
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Broidin jekku tuli Eijalle aivan puskista.
   
 7. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Semmoiseen tunarointiin sitten ratkesi tämä peli.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Ei helvetti, Tomi Mäki. Kiitos.
   
 9. Zoidberg Jäsen

  Onneksi meillä on näitä ikoneita kuten Tomi Mäki, eikä hänen tilallaan pelaa oikeasti hyviä KHL-tason pelaajia.
   
 10. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Voi vit*u mihin virheeseen ratkesi
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Toi ei muuten ollut paitsio. Aivan paska vihellys, nimittäin Tolvasella oli kiekko hallussaan, ja tällöin ei ole minkään valtakunnan väliä missä järjestyksessä mies ja kiekko siniviivan ylittävät.
   
 12. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ton näki niin kaukaa, huolimatonta pelaamista omalla hyökkäyssinisellä.
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Noloa jäädä tuollaisella jengillä nollille kotona, ihan sama kuka siellä on vastassa. Virkamieskiekkoa.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Nälkä puuttui.
   
 15. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiitos Tomi Mäki.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mäksä kyllä mokasi kun ei tehnyt saatana yhtäkään maalia. Samalla jätti viheltämättä muutaman selvän jäähyn Jokereille. Puhtaasti Mäen vika että Jokerit hävisi, siis.
   
 17. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Noinhan sen kai pitäis mennä, mutta kummasti näitä välillä vihellellään. Taannoisessa SKA-Barys -ottelussa astanalaisilta hylättiin maali valmentajan haaston jälkeen paitsiona vastaavasta tilanteesta. Itsekin sitä joskus tuolla sääntökeskustelussa kyselin, että kuinka se paitsiosääntö menee, mutta ehkä KHL:ssä on omat tulkinnat tämän suhteen.
   
 18. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Vitsikästä, että Jalonen ja studio pohtivat nyt, että pitäisikö olla joku, joka puhuu sujuvaa venäjää. Miten kukaan voi kuvitella, että sarjaa voi pelata ilman yhteistä kieltä - etenkin tuomareiden kanssa? Tätä hämmästelin, kun Kulda lähti ja sittemmin olen vain jotenkin toivonut, että homma on hoidettu jotenkin, eikä kukaan voi olla niin tyhmä, ettei perusasiaan ole reagoitu. Pää hajoaa.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Jokerien pelissä ongelmia viisikkopelaamisen suhteen. Ollut jo pitempään, vaikka voittoja on tullut. Tuomareilta tänään sellainen kolmas erä, että Dynamon olisi pitänyt istua 3. erässä 3-4 kertaa boxissa, jotta linja olisi ollut sama kuin Jokereille. Ei istunut yhtään sekuntia. Mahtaa olla Jokereille henkisesti raskasta tietää, että naapuri voi koukkia, estää, kampittaa, huitoa ilman pelkoa jäähystä.
   
 20. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Meillä? Sapkolla, San Josella vai Jokereilla?
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tällainen puolustus orientoitunut ja vahva oman maalin edessä oleva jengi voi olla keväällä Jokereille karmea päänsärky.
   
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Sai silti kakkossyötön vastustajan ainoaan.

  Mun mielestä on jotenkin helvetin turhauttavaa, että nämä lähetykset päättyvät monesti siihen kun ihmetellään miksi Jokereille vihelletään niin paljon jäähyjä. Tänäänkin jokainen Jokereiden jäähy oli ehkä yhtä lukuunottamatta täysin ansaittuja. Jo viime peleissä on muutenkin ollut trendinä huitoa mailalla vähän mihin sattuu, pitäisköhän asialle tehdä jotain?

  Se on toki sanottava, että varsinkin lopussa Dynamolle olisi pitänyt viheltää useampi jäähy. Mutta eipä tuo ole mitenkään vierasta liiga-ajoiltakaan, että lopussa pilli pysyy taskussa ja vain ruumiit vihelletään.
   
 23. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Jännä että jälleen kolmannessa erässä kaveri saa tehdä mitä vaan. Uskomatonta paskaa jälleen kerran raitapaidoilta.
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei Jokereille kotipeleissä sentään näin tehty. Ei ollut kotona systemaattista tuomaripeliä Jokereita vastaan. Vieraissa toki oli, Hämeenlinna ja Oulu pahimmat. Siitä ongelmasta kärsivät tosin myäs muut ao. paikkakunnilla vierailleet.

  En edes usko, että tuomarit mielellään viheltävät Jokereita vastaan Helsingissä. Mutta minkäs teet, kun käsky on käynyt. KHL:ssä on erinomaista tuomarointia, mutta paskat johtajat.

  Ja olihan Jokerit tänään huonompi. Ansaitsi tappionsa. Se vaan vituttaa miten se tuli. Ei oikeastaan annettu 3. erässä edes mahdollisuutta voittoon, kun Dynamolle ei vihelletty mistään.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Toki teki virheen. Jokereiden olisi silti kuulunut voittaa peli omilla ansioillaan, sen verran se peliä hallitsi. Itse se teki pelin itselleen vaikeaksi, Mäen moka on isossa kuvassa vain nyanssi.