Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

To 27.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Hirvonen, 27.04.2017 klo 18.06.

 1. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Näyttihän sillä tuossa haastattelussa hiukan enemmän olleen tunteet pinnassa kuin tuosta kopin jäpittämisestä voisi päätellä. Hieno mies ja hienoa, että pääsi Tapparassa kannua nostamaan

  Lainaus:
  Totta. Mutta ammattilaisiahan nuo on kaikki. En usko, että se rajoittaisi mestaruuden juhlintaa, mutta siellä voi olla hiukan tarkemmat ohjeet siksi aikaa, kun kamerat on paikalla...

  Saravo on Kuningas. Joku Nash paina mitään tuossa vertailussa.
   
 2. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Huonoja voittajiakin näemmä löytyy edelleen. Sun viestit ovat kyllä kauttaaltaan allekirjoituskamaa.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  Tarkoitat kai ettei Pekka Saravo paina mitään Rick Nashin reppuselässä?
   
 4. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Joo, mä meen. Voimia sinnekin.

  muaddib
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Hienosti saatiin päättää kausi Vesa Rantasen huutoon ja sanalliseen oksennukseen. Onneksi ei ensi kauden jälkeen enää.
   
 6. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Pyh. Saravo oli vaan niin dominoiva, että päätti välillä tarjota sädekehäänsä itseään alemmillekin. Kuiskutteli suoraan Rickin korvaan ohjeita, että miten pitää toimia...
   
 7. tapparammies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onko varma tieto että Rantasesta päästään eroon? Todella raskas kaveri tuossa "asiantuntijan" roolissa. Joskus olivat Nyholmin kanssa ihan OK, kun vetelivät läpällä. Tuota totista besserwisseröintiä ei jaksa kyllä ollenkaan.
   
 8. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Jos olisit seurannut edes vähän alusta, olisit huomannut, että tässä ei nimenomaan kuittailla (pääosin) hienoille KalPa-faneille, vaan näille Puolen Suomen Reppanoille, jotka ovat VIISI vuotta infektoineet kaikki Tapparan playoff/finaali-ottelu -ketjut katkeruudellaan. En siis tarkoita sinua.

  muaddib
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  Rantanen on ollut Ilta-Sanomien SISÄLTÖPÄÄLLIKKÖ jo vuosia, joten uskon että ei mene "asiantuntijana" sinne missä Liigaa sitten näytetäänkään. Eihän tuo muuten tuolla edes olisi, jos ei olisi SISÄLTÖPÄÄLLIKKÖNÄ itseään sinne studioon vienyt.

  Nyholm on ihan ok ja voisi toimiakin studioisäntänä muualla.
   
 10. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kiitos, otan tämän vilpittömänä onnitteluna itselleni ja se lämmittää mieltäni suunnattomasti. Kiitän Esteriä Torstin bandwagonissa matkustamisesta, hieno reissu!
   
 11. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Eiköhän se alunperinkin lähtenyt sun helvetin huonosta voittajuudesta. Pienimunainen mies. Mutta, mitä näiltä idiooteimmilta tuppura kannattajilta voi odottaa. Muille kyllä ihan rehelliset onnittelut.
   
 12. Sister luck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Eipä tähän lisättävää.
   
 13. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Oliko se nyt kuitenkaan korkea maila, kun Salonen levittää kätensä heti Jasun pudotettua kiekon korkealla mailallaan? Taisi kalpalainen osua kiekkoon ennen Jasua.
   
 14. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
  Oon sitä mieltä et Ipa oli maalin päässä mestaruudesta!
  Hyvää kesää kaikille!
  #kännissä #yhtäccii
   
 15. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Osasit lukea sitten vain vähän alusta. Voi mia sin ne Kera valle vielä kerran.

  muaddib
   
 16. Porttivahti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maalivahdit
  Liiga tuumaa että Kalpa sai lopussa joukkuerangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä. Tietääkö kukaan mistä on kyse?
   
 17. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa