Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

To 21.9.2017 Jokerit - TsSKA Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana TommyT, 21.09.2017 klo 10.08.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Rajoittamattoman budjetin SKA:lla on myös paketti enemmän kuin kunnossa. Ainoa este mestaruusjunasta puhumiselle.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kuten kesällä pariin kertaan kirjoititkin, onneksi Jokereilla on KHL:n yksi parhaista valmentajista ja hänen pelitapansa. Kyllä SKA kaatuu.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereilta eilen tosiaan lähes täydellinen iltapuhde. Kun TsSKAn kaltaisen joukkueen tekee vaarattomaksi maalinedusta-alueella, tietää että tekee asioita oikein.

  Kuitenkin pari "realistista huomiota":
  1. TsSKAn pelaajat pistivät lisää vaihteita kakkoserästä alkaen, joka näkyi toisinaan niin, että kotijoukkueelta loppuivat aika ajoin jalat. Nyt puolustus niin viisikkona kuin kaksikkoina onnistui tyylipuhtaasti, mutta jos vastaavaa pelinkuvaa toistettaisiin riittävän usein, tilanne olisi hyvin todennäköisesti toisenkaltainen. Zapolski oli maalillaan - ei helvetin hyvä - suorastaan pricemainen. Tämä tarkoittaa eleetöntä sijoittumista ja varmuutta.
  2. Pleijareissa tuo pari olisi mielenkiintoinen. TsSKAn konemainen myllytys vastaan Jokereiden ehkä kaikkien aikojen paras joukkue. Pessimistin näkemyksessä Jokereilta loppuisi bensa kolmannen tai neljännen pelin kohdalla. Optimisti puolestaan ajattelee, että sarja olisi tuossa vaiheessa 2-1 tai 3-1 Jokereille.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuossa on kyllä liiga-lisää taustalla. Ihan peliä katsomalla oli helppo todeta katsomon olleen puolityhjä, sen verran selkeästi hienot ja Kiinassa perinteiset valkoiset heiluteltavat liinat näkyivät. Ehkä kaikki yleisö oli sitten käytävillä.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muistetaan tälle kaudelle palaavat peräkkäisinä päivinä pelattavat playoffit. SKA ja CSKA pystyy vaihtamaan pari ketjullista tuoreita pelaajia ilman, että taso tippuu.

  Kuinka monella kierroksella tuo peräkkäisten päivien köyhien kiusaaminen on voimassa? Ekalla rundilla ei haitanne, kun pystytään pelaan itsemme (tällä menolla) 5 parhaan joukkoon, mutta tokalla rundilla tulee vastaan isot.
   
 6. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Miksi NHL valehtelisi asiasta? Piti nyt ihan itsekin tarkistaa videolta ja oikein hyvin siellä näyttää yleisöä olevan.
   
 7. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Munkin silmään näytti uusinnoista, että olis ihan mukavasti porukkaa, mutta joku tuolla änäri.comin sivuilla oli tehnyt clubittajan kanssa saman havainnon, jotenka en jaksanut asiasta enempää kitistä.