Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


To 21.9.2017 Jokerit - TsSKA Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana TommyT, 21.09.2017 klo 10.08.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Rajoittamattoman budjetin SKA:lla on myös paketti enemmän kuin kunnossa. Ainoa este mestaruusjunasta puhumiselle.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuten kesällä pariin kertaan kirjoititkin, onneksi Jokereilla on KHL:n yksi parhaista valmentajista ja hänen pelitapansa. Kyllä SKA kaatuu.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereilta eilen tosiaan lähes täydellinen iltapuhde. Kun TsSKAn kaltaisen joukkueen tekee vaarattomaksi maalinedusta-alueella, tietää että tekee asioita oikein.

  Kuitenkin pari "realistista huomiota":
  1. TsSKAn pelaajat pistivät lisää vaihteita kakkoserästä alkaen, joka näkyi toisinaan niin, että kotijoukkueelta loppuivat aika ajoin jalat. Nyt puolustus niin viisikkona kuin kaksikkoina onnistui tyylipuhtaasti, mutta jos vastaavaa pelinkuvaa toistettaisiin riittävän usein, tilanne olisi hyvin todennäköisesti toisenkaltainen. Zapolski oli maalillaan - ei helvetin hyvä - suorastaan pricemainen. Tämä tarkoittaa eleetöntä sijoittumista ja varmuutta.
  2. Pleijareissa tuo pari olisi mielenkiintoinen. TsSKAn konemainen myllytys vastaan Jokereiden ehkä kaikkien aikojen paras joukkue. Pessimistin näkemyksessä Jokereilta loppuisi bensa kolmannen tai neljännen pelin kohdalla. Optimisti puolestaan ajattelee, että sarja olisi tuossa vaiheessa 2-1 tai 3-1 Jokereille.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuossa on kyllä liiga-lisää taustalla. Ihan peliä katsomalla oli helppo todeta katsomon olleen puolityhjä, sen verran selkeästi hienot ja Kiinassa perinteiset valkoiset heiluteltavat liinat näkyivät. Ehkä kaikki yleisö oli sitten käytävillä.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muistetaan tälle kaudelle palaavat peräkkäisinä päivinä pelattavat playoffit. SKA ja CSKA pystyy vaihtamaan pari ketjullista tuoreita pelaajia ilman, että taso tippuu.

  Kuinka monella kierroksella tuo peräkkäisten päivien köyhien kiusaaminen on voimassa? Ekalla rundilla ei haitanne, kun pystytään pelaan itsemme (tällä menolla) 5 parhaan joukkoon, mutta tokalla rundilla tulee vastaan isot.
   
 6. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Miksi NHL valehtelisi asiasta? Piti nyt ihan itsekin tarkistaa videolta ja oikein hyvin siellä näyttää yleisöä olevan.
   
 7. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Munkin silmään näytti uusinnoista, että olis ihan mukavasti porukkaa, mutta joku tuolla änäri.comin sivuilla oli tehnyt clubittajan kanssa saman havainnon, jotenka en jaksanut asiasta enempää kitistä.