Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

To 13.9.2007 Jokerit-HIFK

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Baroni, 09.09.2007 klo 12.21.

 1. Baroni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, sympatiaa Lukolle
  Liigan alkamista ja tätä paikallisvääntöä on odotettu jo niin kauan, että on vähintään kohtuullista avata tämä otteluketju hyvissä ajoin.

  Jokerifanien leirissä tältä kaudelta odotetaan vain yhtä asiaa: mestaruutta. Joukkueella on huippumaalivahti, fyysinen puolustus ja hyökkäys täynnä taitoa. On myös huhuiltu, että ottelussa julkaistaan uusi pelaaja, mutta tämä asia selvinee myöhemmin.

  HIFK-leirissä on fanien osalta hieman odottava tunnelma. Maalivahti Lundell jakaa mielipeitä ja kevyehkö puolustus ei ole varmasti sitä mitä monet fanit haluavat.

  Joukkueiden valmentajat ovat muokanneet joukkueista näköisensä ja uskovat omiin pelityyleihinsä.

  Halli on varmasti täynnä ja tunnelma katossa. Ennen ottelun alkua nähdään jonkinlainen ilotulitus. Toivottavasti lippuja on vielä huomenna jäljellä.
   
 2. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mukavasti on kuulemma kauppa käynyt mitä lippuihin tulee. Jälleen kerran joutuu toteamaan, ei paikallisia liikaa ole, katsokaa yleisömääriä.

  Perinteinen paikallinen eli 50-50 edessä. Paha kutina on siinä mielessä, että Hifk:n harjoittelu Kerhoa vastaan antaan jonkinlaisen edun. Pääasia kuitenkin, että saadaan iso sirkus käyntiin.

  Joku veikkaus pitää heittää eli torstaina veskarit ratkaisee ja lähtökohtaisesti Lunkka on näissä ollut yllättävän vahva.

  Kiekko jäähän perkele.
   
 3. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  IFK on selkeä ennakkosuosikki. Joukkueen harjoituspelit ovat menneet niin penkin alle, että se väistämättömästi tarkoittaa sitä, että joukkue ottaa kauden alussa täysin odottamattomat voitot sekä HPK:sta, että Jokereista.

  Kun vielä Jokerien peli on sekaisin kuin seinäkello pelaajien toteuttaessa 80% teholla Sheddenin fiasko-taktiikkaa, on maalipaikoille pääseminen kuin tervanjuontia. Jokerien puolustus on lisäksi iso ja kankea, jota IFK:n pienet ja näppärät hyökkäävät tulevat käyttämään hyväkseen. Ei siinä yksi mahdollinen O.V:n saapuminen pakistoon juuri tilannetta paranna.

  Mutta onhan se kaikesta huolimatta ihan kiva, että kausi taas starttaa!
   
 4. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Yhtä baali-iltaa tuo huutaa. Äijät vois vetää koomat ja sopia miten pelaillaan ;)

  Hienointa on kuitenkin se, että useampi henkinen Jokeri-veljeni 70-80 luvuilta on sitä mieltä, että meillä on taas Jokerit. Vaikka Leino on lähtökohtaisesti Kerho-mies, niin samalla helevetin lähellä Jokerien ydintä. Armotonta veiviä valmentajan sydärin riskillä. Mä diggaan.
   
 5. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Lainaus:
  Jep, jep niin varmaan. Saa olla aikamoinen fakiiri, että IFK:sta selkeän ennakkosuosikin saa. Voitto voi toki tulla, mutta että selkeä ennakkosuosikki?! Ehkä lankesin nyt vaan pikku provoon... ; )

  IFK:n puolustuksesta puuttuu ainakin yksi joukkueen fyysisimmistä ja parhaimmista pakeista eli Teemu Laakso. Se kyllä tuntuu jonkin verran, kun kärki on kapea. Jokereiden hyökkäys ei ihan liigan fyysisin ole, joten ehkä Kovanen(kin) saa siirrettyä edes jonkun jokerihyökkääjän tontilta pois. =)))) Voimaa siellä kyllä on mm. Louhen, Santalan, Ridan, Virran ja Wilmin muodossa. Taitoa löytyy myös sitten senkin edestä, mutta vauhdissa pitäisi pysyä kyllä mukana sillä liikkuvuutta IFK:n pakistosta löytyy. Miten on sijoittumisen kanssa? Treenimatsit eivät ole paljon luvanneet, mutta annan kuitenkin jätkille (edelleen) sen kymmenisen matsia näytön aikaa...

  Vierasjoukkueen hyökkäyksessä on kyllä taitoa ihan riittämiin siirtää kiekko Markkasen taakse. Jos ei ylivoima ole narreilla toiminut, niin ei se kyllä IFK:llakaan ole ollut tehokasta. Ihan hyvää ajoittaista pyöritystä kyllä, mutta tehotonta.

  Palataan asiaan ehkä vielä myöhemmin HPK-ottelun jälkeen.
   
 6. DreamHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Semmoinen huomio tuli tehtyä tossa eilen , että se ylivoima mitä Hifk yritti siinä 5-3 Yv:llä niin on tuhoon tuomittu. Heikkinen ja Vesce viivalla aina pelattiin Vescelle vetopaikka. Hyvä äijä rokottamaan ,mutta veto ei viivalta riitä ja ranteella ei mitään mahkuja. Heikkinen säästelee liikaa vetoaan. Laaksoa kaipaa tohon ylivoimaan Heikkisen pariksi.
   
 7. VirG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes, SPV
  Juuh, toivottavasti tunnelma on kohillaan ja halli mahdollisimman täynnä.
  Totta, melko odottelevat fiilikset on tähän kaudenalkuun, saa nähdä näkyykö puolustuksessa Murphyn ja kumppaneiden jäänyt aukko tuhoisasti..

  Tuleekohan tästä selostusta HIFK-radion puolelta? Puhehan oli varmaankin vain Kotipeleistä, mutta entäpä nämä kuumat paikallis-hegemoniat? Eikö niitä voi stremmata mitenkään nettiin, vai pitääkö kuunnella jotain Jokeri-selostusta..?
   
 8. Konnari19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tilastot ovat ainakin meidän puolellamme emme ole hävinneet oliko se 13 vuoteen juuri tätä ensimmäistä paikalliskamppailua :)
   
 9. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös bassoradio lähetä edelleen IFK:n vieraspelit?

  Omalla kohdalla on vielä auki pääsenkö paikalle, mutta toivottavasti luvassa on kiihkeä jännittysnäytelmä. Vaikea mitään ennakoida kun en juuri ole joukkueiden otteita kesällä nähnyt. Hieman vaikea uskoa, että IFK voisi tästä voittajana selvitä mutta katsotaan nyt ensin.
   
 10. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Mutta nyt kauden ensimmäinen matsi ei ole Jokerit - HIFK, vaan HIFK pääsee pelaamaan HPK:n kanssa. Tämän kautta HIFK purkaa tuon kirouksen.
   
 11. Happis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
  Kun tuota IFK:n puolustusta katsoo ja ottaa siitä vielä Teemu Laakson pois, niin ei tästä ottelusta kelpaa kuin voitto - isoilla numeroilla. Alle 3 maalin voitto on pettymys. Ryminällä maalille ja irtokiekot maalin kattoon Kovasta niskalenkissä pitäen.
   
 12. Jindebyne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Näitä lisää, ettei mene ennakoinnit ihan neppaluiksi täällä.

  Itse luotan, että HIFK:n vikkelät hyökkääjät tekevät Jokereiden hitaista, mutta kankeista pakeista pelkkiä pujottelukeppejä ja Laakkonen, sekä Keränen iskevät pari börsaa per äijä. Se riittänee jo vierasjoukkueelle vaikka Lundell sen yhden helpon päästäisikin. Kaikki putket on tehty rikottaviksi ja tänä vuonna HIFK pyyhkii kotijoukkueen valkoisia luistimia ja jälkakyniä miten haluaa.
   
 13. NKokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Suomen maajoukkue
  Paikalla - tietenkin. Tällä kertaa suuntana vain yläkatsomo, josta tulee kyllä suunnattua alas Eteläpäätyyn.

  Nyt on Jokereilla paikka iskeä, sillä IFK:n pelaajilla on varmasti mieli maassa mahdollisesti hävityn HPK -ottelun jälkeen, ja lähtevät ilmeisesti vielä hieman vajaalla puolustuksella peliin, sillä Laaksokin taitaa olla tuolla NHL training campilla?
   
 14. Baroni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, sympatiaa Lukolle
  Joko HIFK-fanien fiiliksen tästä kaudesta muuttuivat? Tehän johdatte runkosarjaa! =) HPK kaatui niukasti, mutta punapaitojen hyökkäysosasto näytti minun ja kaverini (HPK:n miehiä) mielestä helvetin vaaralliselle.
  Saa nähdä miten fyysisesti raskaammat pakkimme pärjäävät vikkelien kisujen kanssa. Toivottavasti kovalla taklauspelillä pehmennetään hyökkäykset ja hyökkääjämme onnistuvat maalinteossa.

  Tämä matsi hoidetaan 4-2. Perussetti
   
 15. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereiden aseet on kova karvaus ja hyökkääjät naputtaa taklauksia jullien mikkihiiripakistoon läpi ottelun. Räkämaalit sitten sisään ja Markkanen sekä iso paha puolustus pehmittää Keräsen ja Vessan kiemurat.

  Kohta se taas alkaa. Kauheat täpinät päällä.
   
 16. Konnari19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sittenhän saadaan nähdä tuleeko sieltä vielä joku epäilen, että ei, mutta kyllä jengiin vielä mahtuis se yks pakki.
   
 17. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  "Nopealiikkeinen, taitava, erikoistilanteet hyödyntävä ja nuorekasilmeinen HIFK saapuu kömpelön, kokeneen ja hidasliikkeisen Jokereiden vieraaksi Hartwall-Areenaan 13.9.2007.

  Meillä on stadin lätkäscenessä vähän perinteiset roolit sekaisin, mutta mitäs siitä, nyt on v. 2007, eikä sillä niin väliä. Meidän "buffalo"-HIFK voittaa teidän "anaheim"-Jokerit ihan iisisti, annamme Dougille vähän isällistä Baxter-opetusta. Muistakaa, että viime kaudella Baxter voitti Sheddenin Jokerit 3:ssa ensimmäisessä pelissä ihan puhtaasti ja Jokerit voitti 4. kohtaamisen välillä Shedden/Baxter vasta rl-kisan jälkeen. En usko valmentajien osaamisen voimasuhteiden muuttuneen, joten HIFK vie huomisen pelin. Jokerit sortuu 13.9.07 pelissä jäähyihin."
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2007 klo 06.54
 18. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Kyllä Johannes edellä laittoi aika painavat perusteet uskoa HIFK:n voittoon. Jokereiden peli kun oli aika sekaisin viime viikonloppuna, niin en oikein minäkään jaksa uskoa nollakerholaisen yllätykseen sarjakärkeä vastaan, mutta ei tämä läpihuutojuttu ole HIFK:llekaan. Vaikka HIFK onkin jo avausjännityksen saanut purettua, uskon Jokereilla sen olevan vielä sitä luokkaa, että ottelusta on odotettavissa aikamoista koohotusta ja Hawaiji-kiekkoa. Ainakin Jokereiden toimesta.
   
 19. OneBigRed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vähän pelottaa jos IFK antaa samalla mitalla tasoitusta maalin suulla kuin HPK:ta vastaan. Eilen vielä selvittiin kun HPK:n hyökkäys oli täysin tuuliajolla, mutta narreilla on vähän enemmän laajuutta hyökkäyksessä.
   
 20. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Mites se sua voi pelottaa, eikös sulla ole narrien kausarikin?

  Näissä alkukauden peleissä voi käydä ihan miten vaan, ja usein maalejakin tehdään keskiarvoa enemmän. IFKoolta puuttuu edelleen Laakso, Jouhkimainen ja Pesonen; lisäksi köykäinen pakisto edelleenkin nostattaa hiuksia pystyyn. Jokerien hyökkäys on kuitenkin huomattavasti tasokkaampi kuin Kerhon. Henkien taistoa.
   
 21. HIFK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
  Jokereilla enemmän laajuutta hyökkäyspäässä kyllä, mutta toisaalta kauden avausmatsi voi kääntää asetelmat miten päin vain. Ja toisaalta, vaikka Jokereiden peli oli viikonloppuna sekaisin, niin HIFK:n peli on ollut sitä koko harjoituskauden ja silti tuli voitto heti ekasta pelistä.

  HIFK teki eilen kaikki maalinsa ylivoimalla. Sheddenin on siis panostettava alivoimiinsa, vaikka HIFK:n ylivoima ei nyt niin mallikkaasti pyörinytkään Kerhoa vastaan.

  Kunhan peli saadaan pyörimään heti alusta alkaen ja kiekkoa Jokeripäätyyn, niin eiköhän tästäkin ole jopa kolme pistettä otettavissa.
   
 22. Laakson kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Internazionale, Mannschaft, HIFK
  Me ollaan voitettu tää matsi

  Eiköhän tämä ole selvää kauraa: Sarjakärki vs. edelliskaudella säälipleijjareistakin pudonnut pellelauma.

  Syysillatkaan eivät ole niin pitkiä, että perus JYP/Kalpa-tappioon tulisi vielä varautua.

  Kun mode-sedät ei tykkää tulosveikkauksista näissä ketjuissa, niin todetaan vain, että murskavoittoa odotellessa...

  Toivottavasti tämäniltaisen konsertin esiintyjien raidereissa on vaatimuksia hevosenlannan hajun poistamisesta, niin olisi katsojillekin vähän siedettävämpää. Turha väittää, että narrikiekko olisi HMV, korkeintaan MV.
   
 23. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Puhdas provokaatio. Minusta on hienoa huomata, että itseni lisäksi on muitakin kriittisiä kuluttajia eli tässä tapauksessa eivät kanna rahaansa pelkästään pystyyn kuolleiden idioomien takia sinne, minne kuvittelevat sitä ikuisesti tarkoitetun kannettavan, vaikka tulisi tavaraa suoraan perseeseen vuosikausien ajan koko rahan edestä. Itse en ole vuosiin vastaavasti Jokereiden kausikorttia hankkinut, koska en katso tuotteen olleen niinsanotusti kondiksessa. Tosin yhtä pitkälle en ole mennyt kuin OBR, hankkimaan kausaria naapuriin, mutta sehän ei toisaalta ole ollut tarviskaan kun sinne aina pääsee ilmaiseksi erilaisilla vapareilla muutenkin.
   
 24. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Olipahan vain puhdas ihmetys, mutta onhan näitä hirsoja.

  Sen sijaan miten sinun tekstisi liittyy huomenna pelattavaan otteluun, kysyn ma? Itsehän en ole hjallikselle ropoakaan vienyt, enkä käy siellä edes ilmaislipuilla joita niitäkin on pilvin pimein tarjolla. Siksi en ole pelissä paikalla huomenna, ja tämä liittyi peliin.
   
 25. S Gagnon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
  Lainaus:
  Niin, niitä ilmaislippuja olisi tarvittu eilen...
  Mutta, jännä peli joka on hyvin vaikeasti veikattavissa. Ifk:n rosteri pitäisi periaatteessa olla kuin tehty Areenan isolle jäälle. Ja nähdäänkö Jokereilta uusi signaus?