Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ti 9.1.2017 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Kartsa, 09.01.2018 klo 17.50.

 1. Lainaus:
  Mitään yleistä häiriötä Viaplayn toimivuudessa tai lähetyksessä ei eilen ollut.

  - Hemmo
   
 2. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Tuohon oli varmaan laskettu yläkatsomojen Väritehtaan vapaalippulaiset. Ihmetellä täytyy miksei kuutiolta näytetä kuin maalit ja enimmäkseen katsojia. Pitäisi olla Viaplay kännyssä, jotta voisi tsekata tilanteita uudestaan.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös tästä tehty pari viikkoa takaperin joku linjaveto kun joku tilanne näytettiin kuutiolla ja vastustajajoukkue heräsi ja rupesi vaatimaan videotarkistuksia ym... harmin paikka!
   
 4. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ymmärtääkseni KHL säännöt estävät ainakin jäähytilanteiden näyttämisen uusintana. Mahdollisten epäselvien Jokerit maalien uusintoja aletaan nykyään pyörittää vasta kun kiekko on uudestaan pelissä, johtuen juurikin tuosta mainitusta uusinnan perusteella tulleesta haastosta ja maalin hylkäämisestä.
  Itsellä peleissä Viaplay käyttössä kännyssä. Lähetys tulee vielä sen verran jälkijunassa, että yleensä ehtii avata sovelluksen ja nähdä epäselvän tilanteen, jolloin ei turhaan syö akkua niin pahasti. Suosittelen.

  Lainaus: