Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Ti 25.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Punamusta, 25.04.2017 klo 18.20.

 1. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Leskinen pelasi Mutasen paikalla hyökkääjänä. Mutta kun KalPa kerran joutuu tappelemaan Tapparan lisäksi tuomareita vastaan niin alkaa tuo rasitus tuntua.
   
 2. Profaneomen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvää tää jatkoajan otteluseuranta, 31 sivua puhdasta tuomareista kinastelua ja siinä samassa tapparan pelityylin mollaamista. Noh jos ei muuta tekemistä ole niin meneehän se aika noinkin. Pääasia että 1 voiton päässä mestaruudesta, mulle on se ja aivan sama millä pelityylillä se tulee kunhan siihen jokavuosi on teoreettiset mahdollisuudet. Tuomarit vislaa mitä vislaa ja miten ne vislaa määrittää sen miten joukkueet omaa peliään toteuttaa. Jos tuomarit tulisivat vaikka sieltä NHL niin peli varmasti suhteellisen nopeasti muovautuisi sääntöjen vaatimalle tasolle. Tätä ei tapahdu, mutta ei se jokaisessa otteluketjussa kilpaitkemisellä muutu.