Ilmoitukset

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Ti 25.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Punamusta, 25.04.2017 klo 18.20.

 1. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Leskinen pelasi Mutasen paikalla hyökkääjänä. Mutta kun KalPa kerran joutuu tappelemaan Tapparan lisäksi tuomareita vastaan niin alkaa tuo rasitus tuntua.
   
 2. Profaneomen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvää tää jatkoajan otteluseuranta, 31 sivua puhdasta tuomareista kinastelua ja siinä samassa tapparan pelityylin mollaamista. Noh jos ei muuta tekemistä ole niin meneehän se aika noinkin. Pääasia että 1 voiton päässä mestaruudesta, mulle on se ja aivan sama millä pelityylillä se tulee kunhan siihen jokavuosi on teoreettiset mahdollisuudet. Tuomarit vislaa mitä vislaa ja miten ne vislaa määrittää sen miten joukkueet omaa peliään toteuttaa. Jos tuomarit tulisivat vaikka sieltä NHL niin peli varmasti suhteellisen nopeasti muovautuisi sääntöjen vaatimalle tasolle. Tätä ei tapahdu, mutta ei se jokaisessa otteluketjussa kilpaitkemisellä muutu.