Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ti 25.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Punamusta, 25.04.2017.

 1. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Leskinen pelasi Mutasen paikalla hyökkääjänä. Mutta kun KalPa kerran joutuu tappelemaan Tapparan lisäksi tuomareita vastaan niin alkaa tuo rasitus tuntua.
   
 2. Profaneomen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvää tää jatkoajan otteluseuranta, 31 sivua puhdasta tuomareista kinastelua ja siinä samassa tapparan pelityylin mollaamista. Noh jos ei muuta tekemistä ole niin meneehän se aika noinkin. Pääasia että 1 voiton päässä mestaruudesta, mulle on se ja aivan sama millä pelityylillä se tulee kunhan siihen jokavuosi on teoreettiset mahdollisuudet. Tuomarit vislaa mitä vislaa ja miten ne vislaa määrittää sen miten joukkueet omaa peliään toteuttaa. Jos tuomarit tulisivat vaikka sieltä NHL niin peli varmasti suhteellisen nopeasti muovautuisi sääntöjen vaatimalle tasolle. Tätä ei tapahdu, mutta ei se jokaisessa otteluketjussa kilpaitkemisellä muutu.