Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ti 24.1.2017 Jokerit - Barys Astana

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana # Seiskakasi, 24.01.2017 klo 13.03.

 1. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Tuomarilinja oli huono, mutta sitten Joensuukin otti niin turhan jäähyn, että ihan turhaan siellä meuhkasi. Pelin tasoitusmaalia edelsi paha virhe: Lauridsen saa kiekon omassa päädyssä, hyökkääjät vaihtaa, pitäisi pelata viivelähtö. Lauridsen nostaakin kiekon punaiselle ja siitä päätyyn. Seuraus? Kiekko vastustajalle, joka pääsee hyökkäämään ja tekemään maalin. Ei noin vain voi pelata voittavaa lätkää. Toivottavasti tilanne käydään läpi kaikkien pakkien kanssa ja viisastutaan, ettei vastaavia hölmöyksiä enää nähdä.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuomareista huolimatta tuo oli itse sössitty peli. Eka erä oli loistava, toka kohtalainen ja vikassa käsijarru päälle ja lahjoittamaan pisteitä pois.

  Tää oli muuten uusi linja, sillä yleensä narrit saa jäähyn kaikesta mahdollisesta, mutta nyt ei vihelletty edes niistä mistä on pakko vastustajalle. Onneksi viholliset eivät käyttäneet tilaisuutta sikailla meidän poikia jäsenkorjaamoon.
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Jälkiviisaasti facekirjoitukseni eliseltä:"Tänään vastassa Barys Astana, jolla alla pari voittoa ja kova ykkösketju. Jokereiden kerroin 1.80 ei nappaa ollenkaan, joten perinteisellä tyylillä X ja kertoimella 4,55 menään. Jos Jokerit jatkaa perinteisellä tyylillä eli huippumatsin jälkeen fleguillaan, niin kakkonenkin (3,35) on täysin mahdollinen. Jokereilla siis alla kaksi voittoa Pietarin SKA:sta ja viisi kertaa turpaan rupusakeilta. Viimeiset hetket heräillä."
  Jokereilla oli mahdollisuus tappaa peli ensimmäisessä erässä ja mennä 4-2 johtoon vikassa, mutta sen (O´Neilin ?) missin jälkeen peli oli tuttuakin tutumpaa kökköä. Eilen oikeasti vitutti pitkästä aikaa hallilta poistuessa, vaikka pelikassa (jo ties monenko ristin ansiosta tällä kaudella) kasvoikin. Mitään Jalosen analyysejä (lue: itkuja) en ole jaksanut edes lukea.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jalosessa on poliitikon vikaa, vastuu pois itseltä.