Ilmoitukset

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Nimimerkin Ishmael henkilökohtaisuus toista kirjoittajaa kohtaan HIFK-osiossa palkitaan viikon lomalla.

Nimimerkki Emu1 kasvatti TPS:n yleisömääriä viestillä, jonka sanoma on Tämä!. Tällä palstalla tuollaisesta tuotoksesta saa viikon pelikiellon 4§:n perusteella.

Ti 21.2.2017 TsSKA Moskova - Jokerit (GAME 1)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 21.02.2017 klo 11.59.

 1. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Ai niin joo, kun Jokereilla on varaa ottaa pelikieltoriskiä noiden senttereiden kanssa. Niitä, kun on niin pirusti ylimääräisiä.
   
 2. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuskin jokerti pärjää peruspelillä ja perusilmeellä, jotain risekjä on otettava ja joissakin on onnistuttava. Veskari olis kanssa kiva, vaikka hyvinhän toi olun jälkeen ehkä veti. Muuten oli melko mielikuviteetonta räpellystä tänään.
   
 3. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Mutta, että mahdollisesti kahdella sentterilla seuraava peli? Tuskin olis Regin myöskään lähtenyt myllyihin mukaan. Jotain järkeä nyt keskusteluun. Sarjan ensimmäinen peli kuitenkin eikä Jokerit ollut mitenkään merkittävästi jaloissa.
   
 4. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ehkä olisi ollut parempi, jos olisi vaan ottanut pelikieltoa. Jatkoerässä aloitusprosentti pyöreä 0 ja koko pelissäkin luokkaa 30 tältä puolustuspelin erikoismieheltä.