Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Ti 21.2.2017 TsSKA Moskova - Jokerit (GAME 1)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 21.02.2017 klo 11.59.

 1. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Ai niin joo, kun Jokereilla on varaa ottaa pelikieltoriskiä noiden senttereiden kanssa. Niitä, kun on niin pirusti ylimääräisiä.
   
 2. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuskin jokerti pärjää peruspelillä ja perusilmeellä, jotain risekjä on otettava ja joissakin on onnistuttava. Veskari olis kanssa kiva, vaikka hyvinhän toi olun jälkeen ehkä veti. Muuten oli melko mielikuviteetonta räpellystä tänään.
   
 3. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Mutta, että mahdollisesti kahdella sentterilla seuraava peli? Tuskin olis Regin myöskään lähtenyt myllyihin mukaan. Jotain järkeä nyt keskusteluun. Sarjan ensimmäinen peli kuitenkin eikä Jokerit ollut mitenkään merkittävästi jaloissa.
   
 4. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ehkä olisi ollut parempi, jos olisi vaan ottanut pelikieltoa. Jatkoerässä aloitusprosentti pyöreä 0 ja koko pelissäkin luokkaa 30 tältä puolustuspelin erikoismieheltä.