Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ti 21.2.2017 TsSKA Moskova - Jokerit (GAME 1)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 21.02.2017 klo 11.59.

 1. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Ai niin joo, kun Jokereilla on varaa ottaa pelikieltoriskiä noiden senttereiden kanssa. Niitä, kun on niin pirusti ylimääräisiä.
   
 2. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuskin jokerti pärjää peruspelillä ja perusilmeellä, jotain risekjä on otettava ja joissakin on onnistuttava. Veskari olis kanssa kiva, vaikka hyvinhän toi olun jälkeen ehkä veti. Muuten oli melko mielikuviteetonta räpellystä tänään.
   
 3. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Mutta, että mahdollisesti kahdella sentterilla seuraava peli? Tuskin olis Regin myöskään lähtenyt myllyihin mukaan. Jotain järkeä nyt keskusteluun. Sarjan ensimmäinen peli kuitenkin eikä Jokerit ollut mitenkään merkittävästi jaloissa.
   
 4. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ehkä olisi ollut parempi, jos olisi vaan ottanut pelikieltoa. Jatkoerässä aloitusprosentti pyöreä 0 ja koko pelissäkin luokkaa 30 tältä puolustuspelin erikoismieheltä.