Ilmoitukset

Nimimerkki Ultraorthdoxjew on asetettu viikon pelikieltoon useasta provosoivasta viestistä Helsinki Ice Challenge -ketjussa.

Nimimerkki keskipohja kirjoitti sisällöttömän "Joo"-viestin Sport-osioon, ja muutenkin hänen viestihistoriastaan löytyy paljon sisällöttömiä onelinereita. Koska nimimerkkiä on aiemminkin rangottu samasta syystä, kurinpitolautakunta päätti antaa tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Zodiac vietti sunnuntain kirjoitellen lukuisia offtopic-viestejä Liigan siirtohuhut -ketjuun. Koska kyseinen nimimerkki on ollut hiljattain pelikiellossa ja viestejä oli lukuisia, olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Ti 18.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Jehovan Syyttäjä, 18.04.2017 klo 18.06.

 1. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mutta kiekkohan ei ollut KalPalla hallussa, kun Haapalaa koukattiin, joten rike ei vaikuttanut peliin. Eli ihan oikein toimittu tuomarilta.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Mikä muu kuin maali kumoaa siirretyn rangaistuksen?
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Liigan finaaleissa otteluvalvoja on myös joskus todennut ettei pelejä vihelletä sääntökirjan mukaan.
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ei tähän liity siirretyt rangaistukset mitenkään. Kiekko oli Tapparalla hallussa, kun Haapalaa koukattiin. Silloin ei tilanteesta kuulu tuomita siirrettyä eikä minkään muunkaan laista rangaistusta. Jos kiekko olisi ollut KalPalla rikkeen tapahtuessa, olisi asia toisin.
   
 5. Ruoppaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pääkaupunkiseutu
  Lainaus:
  Onko todellakin näin? Erikoinen tulkinta.