Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Ti 18.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Jehovan Syyttäjä, 18.04.2017 klo 18.06.

 1. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mutta kiekkohan ei ollut KalPalla hallussa, kun Haapalaa koukattiin, joten rike ei vaikuttanut peliin. Eli ihan oikein toimittu tuomarilta.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Mikä muu kuin maali kumoaa siirretyn rangaistuksen?
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  Liigan finaaleissa otteluvalvoja on myös joskus todennut ettei pelejä vihelletä sääntökirjan mukaan.
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ei tähän liity siirretyt rangaistukset mitenkään. Kiekko oli Tapparalla hallussa, kun Haapalaa koukattiin. Silloin ei tilanteesta kuulu tuomita siirrettyä eikä minkään muunkaan laista rangaistusta. Jos kiekko olisi ollut KalPalla rikkeen tapahtuessa, olisi asia toisin.
   
 5. Ruoppaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pääkaupunkiseutu
  Lainaus:
  Onko todellakin näin? Erikoinen tulkinta.