Ilmoitukset

Nimimerkki Ultraorthdoxjew on asetettu viikon pelikieltoon useasta provosoivasta viestistä Helsinki Ice Challenge -ketjussa.

Nimimerkki keskipohja kirjoitti sisällöttömän "Joo"-viestin Sport-osioon, ja muutenkin hänen viestihistoriastaan löytyy paljon sisällöttömiä onelinereita. Koska nimimerkkiä on aiemminkin rangottu samasta syystä, kurinpitolautakunta päätti antaa tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Zodiac vietti sunnuntain kirjoitellen lukuisia offtopic-viestejä Liigan siirtohuhut -ketjuun. Koska kyseinen nimimerkki on ollut hiljattain pelikiellossa ja viestejä oli lukuisia, olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

testitesti

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana Arnold, 24.01.2001 klo 19.49.

?

Mikä on paras?

 1. gjjfg

  2 ääntä
  33,3%
 2. zht

  4 ääntä
  66,7%
 3. hsrht

  0 ääntä
  0,0%
 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Kysyisin, että onko täällä porilaisia, joilla on Porin Puhelimen Baana-yhteyttä? Itse olen miettinyt kyseisen yhteyden hankintaa, ja olisi mukava kuulla mielipiteitänne.[addsig]
   
 2. perro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Blaablaa
   
 3. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Hei Arnold! Ajattelin ilmoittaa, että minä en ole porilainen, eikä minulla myöskään ole muutenkaan edes toisen käden tietoa tai mielipidettä Porin Puhelimen Baana-yhteydestä. Joten en osaa sanoa asiasta mitään. Kiitos ja hei!
   
 4. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Huikeeta! Jätkä pääsee nyt Burundiin kokeilemaan Baana-yhteyksien kuuluvuutta @Arnold in kanssa. Onnea uudesta ennätyksestä!
   
 5. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  ADSL-modeemin saattaa löytää jostain "paskimmat kirppislöydöt" -hassuttelusivustolta, mutta Baana-yhteydellä saattaa ruutu.fi kuitenkin hieman pätkiä.
   
 6. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 7. asn2012 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Kokeillaas...
   
 8. asn2012 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ja kokeillaas vielä lainata.