Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


testitesti

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana Arnold, 24.01.2001 klo 19.49.

?

Mikä on paras?

 1. gjjfg

  2 ääntä
  33,3%
 2. zht

  4 ääntä
  66,7%
 3. hsrht

  0 ääntä
  0,0%
 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Kysyisin, että onko täällä porilaisia, joilla on Porin Puhelimen Baana-yhteyttä? Itse olen miettinyt kyseisen yhteyden hankintaa, ja olisi mukava kuulla mielipiteitänne.[addsig]
   
 2. perro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Blaablaa
   
 3. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Hei Arnold! Ajattelin ilmoittaa, että minä en ole porilainen, eikä minulla myöskään ole muutenkaan edes toisen käden tietoa tai mielipidettä Porin Puhelimen Baana-yhteydestä. Joten en osaa sanoa asiasta mitään. Kiitos ja hei!
   
 4. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Huikeeta! Jätkä pääsee nyt Burundiin kokeilemaan Baana-yhteyksien kuuluvuutta @Arnold in kanssa. Onnea uudesta ennätyksestä!
   
 5. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  ADSL-modeemin saattaa löytää jostain "paskimmat kirppislöydöt" -hassuttelusivustolta, mutta Baana-yhteydellä saattaa ruutu.fi kuitenkin hieman pätkiä.
   
 6. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 7. asn2012 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Kokeillaas...
   
 8. asn2012 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ja kokeillaas vielä lainata.