Ilmoitukset
 • Nimimerkit Lätkäfani66 ja palli gunnar huilaavat viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkit peterra ja Teikel huilaavat viikon sääntöjen 9§:n perusteella.
 • Nimimerkki kiekko-ollie huilaa viikon sääntöjen 18§:n perusteella.
 • Nimimerkki Zemgod#28 huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.
 • Nimimerkki kausi huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4 ja 6§:n perusteella. Aiemmat rikkeet samoista syistä vaikuttivat pelikiellon pituuteen.
 • Nimimerkki Taikajim huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4, 5 ja 18 §:n perusteella. Aiempi rikehistoria vaikutti tässäkin tapauksessa.

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Tero Lehterä – SaiPan uusi päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana FASlapsi, 10.04.2017 klo 11.14.

 1. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Pitää kuitenkin muistaa, että on Lehterällä mestaruus A-junioreiden valmentajana. Ei se nyt ihan paska meriitti mielestäni ole ja kertonee jotain kuitenkin.
   
 2. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Lainaus:
  Ei ole paska meriitti ollenkaan, mutta samalla meriitillä voidaan nostaa Kupiaisen Pasi C-junnujen valmentajan paikalta edustusjoukkueen päävalmentajaksi.
   
 3. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Espoon metsistä Lappeenrannan hulinaan, ei sitten muuta kuin tervetuloa Tertzi.

  Ainakin fressiä esitystä ja kolinalla tultiin sisään, jälkilähetyksenä katsottuna julkkaririlaisuutta, niin nämä kaksi muuta kaveria Teron molemmilla puolilla oli enempi vielä Santasen sapluunasta, aika yrmyä esiintymistä.

  Jännä nähdä miltä muu valmennusporras näyttää jatkossa, ja ketkä on niitä todellisia vahvistuksia, ja millä pakalla uuteen nousuun lähdetään.


  Ps, Keltun mettä on hyvä paikka keskittyä jos alkaa paine ahdistamaan.
   
 4. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Los Angeles Kings, Leijonat, Frölunda
  Tervetuloa Lappeenrantaan Lehterä. Innolla odotetaan tulevaa.

  Valmennustiimi lopullisessa muodossaan on mielenkiintoista nähdä.
   
 5. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ei ihan samasta asiasta puhuta, kaikki kunnia kuitenkin Pasille.
   
 6. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ilveksen puolen tietäjillä kuitenkin vahva näkemys, että Lepaus menee sinne. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että Lehterän kontakteilla nuorten pelaajien kiintiö saadaan kyllä täytettyä.
   
 7. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Saipan facebookista:
  "SaiPa etsii vuokra-asuntoa työntekijälleen.

  Etsinnässä kolmio tai tilava kaksio Lappeenrannasta.
  Kalustettu/kalustamaton, mielellään heti vapaa.

  Asukkaalla on koira.

  Toiveissa olisi, että asunto ei sijaitse aivan keskustassa.

  Yhteydenotot asunnon tiedoilla ja hinnoittelulla:
  jussi.viljakainen@saipa.fi

  #SaiPa"

  Taitaa siellä olla Terolle lukaali hakusessa!
   
 8. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Plussaa on jo se, että uusi valmentaja osaa puhua englantia. Edellinen kaksikkomme Santanen-Viljakainen oli sen tason kielimiehiä, että muut pelaajat joutuivat tulkkaamaan valmentajien aivoituksia ulkkarivahvistuksille. Tuo tarkoittaa, että tuskin kovinkaan syvällisiä kahdenkeskisiäkään keskusteluja valmentajat kävivät ulkkareiden kanssa. Ja tuollainen kyllä voi vaikuttaa sitoutumiseen, yhteishenkeen, yms.
   
 9. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tämä ei nyt Lehterää varsinaisesti koske, mutta kielitaidosta ja esiintymisestä tuli mieleen, että ei olisi pahitteeksi jos hallituksessakin olisi esiintymistaitoisia herroja/rouvia. Aika yrmyn kuvan jättää tuo Tersakin, ei mitenkään supliikkimieheltä vaikuta. Ekiä vertaa tahtomattaan aina Rikuun ja ero paistaa siinäkin viime mainitun eduksi. Kaiholla odottelen päivää, että Markkanen astuisi eturiviin SaiPan mediakasvona. Asiallisena mutta huumoria ymmärtävänä kiekkoammattilaisena.

  Toivottavasti toimisto nyt viimeistään tajusi, että lätkämaailmassakin täytyy osata viestiä, oli sitten kyse seurasta tai joukkueesta tahi valmennuksesta. Yrmyily jääköön historiaan tai hoidettakoon viestintä niiden kautta, jotka osaavat.
   
 10. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  ..ja onhan Lehterän ns. markkina-arvo valtava. Uskon tälläisten mediapersoonien tuovan enemmän huomiota juurikin hyvässä.
  Huomio tarkoittaa suoraan tässä tapauksessa myös rahaa sponsorien ja muiden suunnalta.
   
 11. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Petteri Nokelaisessakin voisi varmasti olla potentiaalia, koska on kuitenkin P-Amerikassa viihtynyt pitkään ja kiertäny siellä täällä. Haastatteluissa on ainakin aina jäänyt todella jämäkkä ja hyvin itsensä ilmaiseva persoona. Se lyhyt stintti minkä ehti pelata toissakaudella jätti kaikella tavalla sellaisen fiiliksen, että kaveri osaa liidata. Toki siitä on vielä pitkä matka esim. valmentajuuteen tai PR-töihin, mutta sellainen yleisvaikutelma syntyi, että potentiaalia olisi.

  SaiPan taustajoukoissa sen verran sellaista vanhan koulukunnan osastoa, jotka ei ehkä näe, että sujuvasanainen ja ulospäinsuuntautunut touhu on niin olennaista. Ovat bisnestä tehneet omalla tavallaan ja erilaisena aikakautena. Se alkaa olla Suomessakin vääjäämättä mennettyä historiaa, kun virtaukset tulee ulkopuolelta ja nuorempi polvi on monella tapaa ihan erilaista. Tuossa mielessä juu, SaiPassa pitäisi tuulettua myös kabinettiosasto mahdollisuuksien mukaan.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän tuo tiedosteta, mutta kun tosiaan omalla tavalla on hommat ennenkin tehty, niin ei se muuttuminen välttämättä käy ihan helposti. Ainakaan, että se ei näyttäisi helvetin väkinäiseltä. Ehkäpä Tersan tilalle otetaan Suni joskus tulevaisuudessa noihin tilaisuuksiin.
  Ja Ek tosiaan näytti olevan kaukana tutuista vesistä, ei sopinut yhtään tuonne.
   
 13. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kabinetin tuuletusta haittaa se ettei SaiPan talousalueella ole sellaisia nuoria tai nuorekkaita rahamiehiä/naisia jotka olisivat kiinnostuneita lyömään omaa rahaa saipaan tarpeeksi kiinni,,,,

  Olisi kiva kuulla keitä ne ovat?
   
 14. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei hallituksessa tarvitsekaan olla supliikkimiehiä ja -naisia. Tätä supliikkia varten organisaatioihin on palkattu toimitusjohtaja sekä hänen alaisikseen eri alojen ammattilaisia ja heiltä sitä supliikkia pitää löytyä, ei hallitukselta. Ei hallituksen jäsenten esiintymistaidosta tietysti varsinaista haittaa ole, mutta yritän tässä nyt sanoa että tilanteen haltuun ottaminen esim. näissä lehdistötilaisuuksissa olisi nimen omaan Ekin tehtävä, ja nyt hän ei sitä tee tai hänen ei sitä anneta tehdä. Siispä siellä on äänessä Tersa jonka ulosanti on Stalinin luokkaa.

  Kallioniemen aikaan Tersa pääsi olemaan mukavuusalueellaan eli patsastelemaan taustalla kun toimari teki sitä mistä hänelle maksettiin.
   
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Hallituksen jäsenten tärkein tehtävä on tietysti olla asiaosaajia tai ainakin vilpittömästi kiinnostuneita edustamansa tahon tekemisistä ja edelleen kehittämisestä.

  Maanantain tilaisuudessa ruudun takanakin tuli heti vaivautunut olo. Tersana olisin luonut automaattisesti lyhyen katsauksen menneeseen kauteen, koska kysyttäessä siihen kuitenkin joutui palaamaan, ja pyytänyt jopa joillain sanoilla anteeksi ettei tavoitteisiin päästy. SaiPalla oli kuitenkin alla neljä parempaa kautta ja nyt roikuttiin hirressä puoli kautta. Tarkkaa (henkilö)analyysia tuskin kukaan julkisuuteen toivoi, mutta läheltä seuraavat tietävät ainakin suurin piirtein.

  Hallituksen sisäinen puntarointi johti kuitenkin valmennuksen vaihtoon. Seuraavaksi olisi ollut kiva tietää, mikä on SaiPan visio ja tavoite lähivuosille. Ilman selkeää näkemystä ja strategiaa touhusta uhkaa tulla helposti poukkoilevaa. Tässä ja nyt meininkiä. Kolmanneksi olisi ollut luontevaa todeta, miten Tero Lehterä tuleviin kuvioihin valikoitui. TL kertoi asian omalta kantiltaan, mutta SaiPan osalta päätöksen perusteet jäivät hämäriksi. Kenties ne tulevat esiin uusien sainausten ja pelitavallisten asioiden kautta. Aika näyttää.

  Edit. Se rivien ja sanojen välistä kyllä välittyi selvästi, että tämä "omat pojat" -valmennusprojektin kariutuminen oli kipeä asia. Ymmärrettävästi. Eikä sitä kukaan tietysti toivonut, mutta nyt katseet eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 17.25
 16. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 17. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Miten se nyt taas meni. Kieltäminen tarkoittaa, että...

  No joo. Ehkä Nokelainen ei ole vielä valmis, mutta tiedäpä sitten jokusen vuoden päästä. Ehkä haluaa keskittyä muihin asioihin nyt ja kenties jos ja kun ura loppuu pian, niin haluaa vähän etäisyyttä siihen väliin. Paha sanoa tuohon.

  Voisi tietysti ajatella, että kun Lehterä on noinkin kokematon valmentaja, että olisi hyvä jos siellä aitiossa häärisi kaverina tyyppi tai pari jolla on kertynyt valmennuskokemusta jostain?

  Ajatuksena tietysti Lehterä ja Nokelainen nuorena modernina kaksikkon aja maailmanmestareina vuosimallia -95 ja .-11 olisi tietysti omalla tavallaan herkullinen ja kun molemmat on pelaajina varsin tunnettuja.
   
 18. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kieltämättä näistä SaiPan herroista Ek:sta ja Tersasta jää vähän yrmy kuva. Molemmat herrat tarvitsisivat jotain esiintymistaidon kurssia. Ek:lla ero Kallioniemeen on melkoinen ja ihmettelen ettei toimitusjohtajalla ollut mitään isompaa sanottavaa lehdistötilaisuudessa. Ihmiset on toki luonteeltaan erilaisia mutta kyllä esim. TJ:n hommassa etenkin esiintymistaidot pitäisivät olla hyvät koska homma perustuu paljolti juuri suhde ja asiakastoimintaan. No se siitä mutta kyllä ainakin Ek:lta kaipaisi vähän luontevampaa ja raikkaampaa otetta sekä johtajuutta, nyt vaikuttaa vähän semmoiselta hiljaiselta pyhäkoulupojalta. Asiakkaidenkin edessä tulisi olla vähän puheliaampi ja ystävällisempi kuva, onhan tuo kuitenkin asiakaspalvelua suurimmaksi osaksi.

  Ehkä tulevaisuudessa SaiPan hallituksessa voitaisiin nähdä esim. Jussi Markkanen ja muitakin nykypelaajia. Petteri Nokelainen opiskelee tuotantotaloutta. Siinähän olisi joskus tulevaisuudessa SaiPalle toimitusjohtaja-ehdokas. Ainakin luonne ja otteet näissä studiopeleissä ovat välillä vähän johtajamaisia.
   
 19. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Chicago
  Lainaus:
  Tämä. Ei mitään esittelyä, ei perusteluja, suoraan Tero vaan puhumaan. Muistelen, että joskus luvattiin että kauden jälkeen perataan edellistä kautta, mutta taitaa jäädä näkemättä.

  Mitä enemmän mietin, sitä enemmän ihmettelen että valittiin katsomaton arpa. Olisi varmempi fiilis vaikka Simo Mälkiästä, näyttöjä kuitenkin miesten valmentamisesta.
   
 20. paraspelaaja Jäsen

  Lehterän ulosanti turhan jokseenkin poukkoilevaa tuossa pressissä. Purukumi suussa, ok?

  Pelin valmentaminen miehellä pitäisi olla kunnossa, samoin lajitekniset asiat.

  Sen sijaan johtajuus, arvovalta ja vuorovaikutus epäilyttää. Johtajana pitää ottaa tietty rooli, jonka varaan vuorovaikutus jäsenten kesken perustuu. Lehterän suvulle ominainen huolettoman pellen rooli ei sovi Liigaseuran päävalmentajalle. Juuri tällä hetkellä on varovainen epäilys, ettei Tero Lehterä ole tarpeeksi kokenut ihmisen johtaja. Mutta sulatellaan.