Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Tarinaa ja muistoja Sisu Teamista

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 11.07.2014 klo 21.00.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Aiemmin, noin vuosi sitten arvuuttelemieni Sisu Teamin tai Leijonien pelaamat ottelut Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan vuonna 1989 joulukuussa löytyivät ja paljastuivat Sisu Teamin pelaamiksi otteluiksi.

  Laitan tähän päivämäärät ja pelipaikat koska tulos oli näistä otteluista noin vuosi aiemminkin tiedossani, mutta tulokset laitan tähän mukaan toki myös:

  18.12.1989 Sisu Team-Neuvostoliitto B 7-10 (Ottelu pelattiin Savonlinnassa.)

  19.12.1989 Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-7 (Ottelu pelattiin Kuopiossa.)
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1960 osalta B-maajoukkue sai vihdoin ja viimein lisäystä pelaamiinsa otteluihin sinä vuonna ja tavallaan uuden ja ei niin uuden vastustajankin.

  Peruutuksia tuona vuonna Suomen B-maajoukkueella oli tuttuun tapaan ja niin kävi, että Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan peruuntui kokonaisen turnauksen verran otteluja.

  Kuitenkin peruutuksesta hyvitykseksi B-Punakone nähtiin jäällä Suomessa ainakin kaksi kertaa tuon vuoden aikana. Laitan niistä otteluista tiedot tähän viestiin siitä, että missä ne ottelut pelattiin sinä vuonna ja milloin vaikkakin eri lehdissä erikoisesti Suomen B-maajoukkuetta kutsuttiin nk. Kokeilujoukkueeksi jolloin välillä luulin sen olleen Ukkomaajoukkueen eli C-maajoukkueena tunnetun Kehitysjoukkueen edeltäjä tai sama joukkue joka tuolloin oli erittäin uusi, käytti vain eri nimeä ja myös nk. Nuorukaisjoukkueeksi sitä lehdissä kutsuttiin mikä oli erikoista vaikka kokoonpano muuten nimitystä huomioimatta täsmäsi melkein täysin varmasti B-maajoukkueeseen myös sen nk. Perusmiehistön osalta.

  Tässä tulevat ne ottelutiedot ja toivottavasti jonain päivänä aivan kaikki vuoden 1960 B-maajoukkueen pelaamat selkeät pelitiedot löytyisivät vaikkakin itse pelit muutoin eri joukkueita vastaan ovat tiedossani niin ei kuitenkaan esimerkiksi tarkkoja pelipäivämääriä tai pelipaikkoja ja vielä niitäkin vähemmän harmittavasti itse ottelujen tuloksia.

  Kaksi B-maajoukkueen ottelua Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan menivät lopulta siis näin:

  25.2.1960 Suomi B-Neuvostoliitto B 4-6 (Ottelu pelattiin Imatralla.)

  26.2.1960 Suomi B-Neuvostoliitto B 1-3 (Ottelu pelattiin Karhulassa.)