Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Tappelut NHL:ssä kaudella 2017-2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 29.09.2017.

 1. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Chris Thorburn vs Antoine Roussel Mar 3, 2018 - YouTube

  Tämä on jo melkein pari viikkoa vanha tappelu, mutta laitetaan silti tännekin. Chris Thorburn heittää koodit romukoppaan kun vastassa on vähintäänkin yhtä vähän koodeista perustava, NHL:n tämän hetken ykkösagitaattori Dallasin Antoine Roussel. Melkein voisi sanoa että Throburn hermostuu.
   
 3. MeeVee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Micheal ei Michael :-) Kaverista muistuu itselle parhaiten mieleen tappelu tai tappeluyritys Islanders paidassa Penguinsin veskarin Brent Johnsonin kanssa
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings