Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Tapparan fanituotteden kehitysketju

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana pimeydenprinssi, 19.10.2015 klo 19.56.

 1. pimeydenprinssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Toronto Maple Leafs
  Mitä mieltä jengi on tämän hetken fanituotteista? Minkälaisia tuotteita toivoisit?

  Omasta mielestäni tuotteet ovat jämähtäneet menneisyyteen. Viikonloppuna kävin asematunnelin uudessa fanikaupassa jossa oli rinnan Tapparan ja Ilveksen tuotteita ja itkuhan siinä meinasi tulla. Ilveksen tuotteet ovat poikkeuksetta tyylikkäämpiä ja laadukkaamman tuntuisia. Tavara tuntuu olevan halvinta mahdollista bulkkitavaraa johon vaan lyödään seuran logo. Kirkkaan oranssi on myös toki seuran väri mutta aina ei haluaisi kulkea se kirkkain mahdollinen paita päällä, kaipaisi jotain hillitympää.

  Mitä sitten kaipaisin? Less is more, laadukkaita tuotteita simppeleillä kuvilla. Muutama tuote mainitakseni:
  Jokereilla tuntuu olevan homma enemmän kun hyvin hoidettu, heidän tuotteita pitäisi mielellään päällä muuallakin kun hallilla. Jos siis Jokereita kannattaisi...