Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Tampereen KOOVEE 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana SM1968, 10.04.2017 klo 11.34.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  KOOVEE on facebook-sivujensa uutisen mukaan lähtenyt perinteiseen tapaan kasaamaan joukkuettaan valmennuksesta tekemällä jatkosopimuksen myös viime kauden kakkosluotsina ja joukkueenjohtajana toimineen Mikko Mannisen kanssa.

  Jatkuvuus näkyy olevan usean Suomi-sarjajoukkueen kohdalla päivän sana ja mikäpä sitä jatkuvuutta on rakentaessa osaavien toimijoiden ja pelaajanipun tukemana.
   
 3. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 4. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Hilden ja Mika Niemi Pyrystä Kooveeseen! Kaksi Pyryn parasta miestä! Koovee hyppää kerralla sarjan suosikkien joukkoon, kun Palanto ja Ville Lehtonen saavat kunnon ketjukaverit.
   
 5. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Vielä kun Haka 2:n sisäilmaongelmakin on mennyttä kauraa, on Kilpureilla ensi kaudella saumat.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ovat kyllä molemmat jäätävän kovia kaappauksia ja tuohon kun isketään vielä ylivoimalla vierelle tosiaankin muuan Jimi Palanto, niin voi tulla aika monella suomisarjapelaajalla kakki housuun kyseistä trioa vastaan omaa maalia suojatessa.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  En tätä nyt mistään ala tarkistamaan mutta taisi viime kaudella Pyryllä ja Kooveella olla sarjan parhaat ylivoimat. Pyryllä osaston Hilden, Niemi, Heikkinen jne jne ansiosta ja Kooveella Palanto oli suurin syömähammas. Varmasti tulee olemaan tappava kenttä Kooveella tämä, jos/kun heidät yhteen laitetaan.
  Eri asia on millaisella sykkeellä Hilden ja Niemi enää jaksavat tätä hommaa jatkaa. Onko vähän enemmän elämästä omistettu nyt muulle elämälle jääkiekon kustannuksella, en tiedä. Pitkät urat kuitenkin molemmilla takana ja vuotta vanhempia herrat taas kuitenkin ovat. Mutta toki yhä erinomaisia pelaajia tähän sarjaan ja mistä sitä tietäisi, vaikka iskisivätkin yhtä kovat tehot kuin parina viime kautena.
  Mielelläni olisin nähnyt heidän Pyryssä jatkavan, mutta tämä on näköjään menossa olevan joukkueen nuorentamisen hinta.

  Mielenkiintoiset paikalliset tulee olemaan, kun ainakin paperilla molempien kokoonpano on ihan top 5 materiaalia. Ja nämä siirrot varmasti tuovat lisäsähköä niihin kohtaamisiin.

  Aiheesta toiseen, tietääkö joku, mikä on "Koovee-legendojen" Mikko Sulosen ja Janne Anttilan tilanne. Kummallakaan ei vielä ole sopimusta ensi kaudeksi. Jouni Aalto ja Petteri Friman ovat myös vielä ilman seuraa.
   
 8. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Sulo yleensä näihin aikohin ilmoittaa jatkostaan eli jatkaa.

  Toivoisin taas kerran kuten joka syksy että Koovee EI tekisi farmisopimusta Lekin kanssa. Ei ole mitään järkeä peluuttaa Lekin miehiä kun heitä ei ratkaisupeleissä nähdä. Tätä logiikkaa en ole koskaan tajunnut. Viime vuonnakin ratkaisupeleissä pelasi 2 a-junioria eka pelinsä kooveessa. Hyviä miehiä molemmat kun oisivat saaneet pelata koko kauden.