Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Noh on Killornilla kuitenkin yhteensä 16 pistettä. Eiköhän tuo sopimus ole hyvä muutaman vuoden sisään kun cap nousee ja pitäisin nyt jo ihan kohtuullisena. Vaikka onkin uransa saanut pelata pääosin hyvien pelaajien vierellä niin ei tuo sopimus mikään huono hinta omasta mielestä ole 0.5ppg pelaajasta joka on vielä playoffeissa ollut parhaimillaan, toki kun kaikille muille on saatu niin naurettavan halvat laput niin kyllähän tuo tuolta esille nousee.

  Jännä myös nähdä mimmoinen soppari Pointille tehdään, Vlad pitäisi saada signattua johonkin 3,5m - 4,5m hintaan noista isoista tehoista huolimatta kun cappiin vapautuu aika maltillisesti tilaa ja vastaavasti Pointin kohdalla pitäisi yrittää vähän maksaa ennakoon palkkaa jos mies halutaan Tampassa pitää, muuten voi palkkapyyntö karata ihan käsistä. Kucherovin uusi sopimus kun astuu voimaan niin pakistosta vapautuu isot kasat rahaa käyttöön ja sitten taas Sergan sopimus kun tulee voimaan niin Callahanin sopimus päättyy (jos täällä edes pelaa?) ja Carlen buyoutin sanktiot katoavat myös samalla, eli ihan hyvin tilaa pitäisi kuitenkin olla. Seuraava kausi kuiteknin pystytään aivan varmasti vetämään samalla rungolla.
   
 2. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Oli kyllä hyvä peli viime yönä, pitkästä aikaa saatiin nopeita vastahyökkäyksiä liukuhihnalta. Tässä on vähän heikomman jakson jälkeen taas toivottavasti alkamassa voittoputki, johon osasyy on varmasti se että Stamkos-Kucherov parivaljakko ollaan hajotettu tasakentällisin ja näin ollaan saatu taas ainakin yks tulosta tekevä ketju.

  Callahan on pisteistä huolimatta pelannut ihan ok viime kauden loukkaantumisen jälkeen, mutta joka pelissä tuntuu hukkaavan muutaman laatupaikan ja sen takia pistesaldo ei oo hirveesti karttunu.. Sanotaanko että ehkä toi Callahanin soppari on silti tällä hetkellä pahempi kuin Killornin, mutta se loppuu onneksi sopivaan aikaan.

  Prospecteista sen verran että Raddysh, Foote, Katchouk ja Howden pääsivät Kanadan u20 leiritykseen ja Hajek on mukana Tsekin u20 leirityksessä, Somppi ois ollu kiva nähdä Suomen jengissä, pelannut kuitenkin ihan hyvin tänä vuonna ja kuitenkin luontanen sentteri.
   
 3. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Joo tuo Callahanin sopimushan on ihan omassa luokassaan ja tuo Killornin sopimus näyttää siihen verrattuna loistavalta. Tämä kuvastaakin hyvin, että Tampalla on pullat aika loistavasti uunissa, kun juuri muuta valitettavaa ei ole. On ollut mukava huomata, että Johnson on alkanut piristymään ketjumuutosten jälkeen ja tuo voikin osoittautua tärkeäksi asiaksi, kun kamppaillaan divisioonan voitosta Toronton kanssa.

  Uskon, että Yzerman ei mene lankaan, vaikka Namestnikov jonkun 60 pistettä tulisikin tekemään, vaan tarjoaa miehelle maltillista sopimusta, juurikin jollain maksimissaan 4-5 miljoonan vuosiansiolla. Vaikka Vlad onkin pelannut oikein mallikkaan alkukauden ja omaa rutkasti potentiaalia, niin ei hän mikään ykkösketjun kaveri ole ja eiköhän se Tampan toimistollakin ymmärretä. Vaikka en kaverista haluaisi luopua, niin kyllähän Vladin voi aika huoletta pistää kilometritehtaalle, jos näyttää siltä, että hän hinnoittelee itsensä ulos.

  Yöllä vastaan asettuu Avalanche ja kyllähän tuosta voitto on kairattava. Budaj on ilmeisesti maalilla ja olisi hänenkin itseluottamuksensa kannalta tärkeää, että matsi hoidettaisiin kunnialla.
   
 4. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jatkoaikavoitto Teppo Winnipegistä 4-3 ja ratkaisijana kukas muu kuin Brayden Point.

  Vasilevskyllä oli vähän huonompi iltama verrattuna normaaliin tekemiseen, mutta silti 2p kovaa joukkuetta vastaan. Illan hienoin suoritus oli kyllä tuo Sergachevin maali, aivan jäätävä suoritus. Kaveri on kyllä hyvää vauhtia seilaamassa kohti Calder ehdokkuutta, 29 pelissä 20 pinnaa nyt kasassa, toki tuo tahti ei todennäköisesti koko kautta kestä, mutta jos tulokaskaudellaan pääsee yli 50p niin se on jo pakille perkuleen kova temppu.
   
 5. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Vastustajat ovat skoutanneet tuon Tampa Bayn 1-yv:n aika läpikotaisin. Kutsherov-Stamkos -poikittaissyöttö pelataan jatkuvasti pois. Välillä on tilanne, jossa Kutsherov voisi laittaa kiekkoa nopeammin liikkeelle, lainata sitä Namestnikoville maalin kulmalle tai käyttää Hedmanilla viivassa. Nyt se menee ajoittain liiaksi hieromiseksi. Ero on selvä 2-yv:hen, joka liikuttelee pelivälinettä hyvällä tahdilla. Samoin kiekon ylöstuonti luonnistuu hyvin. Siellä on useita variaatioita, joilla se tehdään: Ihmettelen edelleen, miksi Killorn jatkaa tuossa 1-yv:ssä. Kauden maalisaldo näyttää lukemaa 3, joista yv:llä on tullut 1(!). Pelannut koko kauden 1-yvssä. Itse kokeilisin Kunitzia tuossa Killornin tilalla.
   
 6. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Olen huomannut täysin saman asian ja esimerkiksi Avalanchea vastaan tuo Kucherov-Stamkos -syöttökuvio katkaistiin varmaan lähemmäs kymmenen kertaa pelin aikana. Tosiaan Killorn on pelannut koko kauden 1-ylivoimassa, lisäksi hän on saanut peliaikaa keskimäärin 15:50 minuuttia ottelua kohden. Tuloksena 3 maalia. Kunitz ei ole pelannut lainkaan ylivoimaa ja hän on pelannut keskimäärin 11:29 minuuttia ottelua kohden. Hänellä tuloksena 5 maalia, joten mielestäni olisi ihan perusteltua kokeilla muutama peli Kunitzia tuossa Killornin roolissa, tuskin hän ainakaan heikommin suoriutuisi.
   
 7. Kuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  "I just didn't think we made it hard enough on Vasilevskiy. He's the best goalie in the League this year, and it's not even close. We put pucks on net, but pretty easy for him." -- Blues goalie Jake Allen

  Kiteyttää hyvin tilanteen (joskin vähän katkeruutta Allenilta ;))

  Suht hyvä peli Tampalta. Kuten ym. voi lukea monet ovat todenneet, että yv. Kuch-Stammer poikittaissyöttely on jo moni joukkue oppinut estämään mutta se kompensoidaan osittain deepillä hyökkäyskalustolla mielestäni aika hyvin,

  Stammerilla viime pelissä vain yksi veto, muistaakseni edellisessä pelissä oli samaa luokkaa, korjatkaa jos olen väärässä. Huolestuttavaa.
  Positiivisena voisi nostaa nuoren Sergachevin joka pelasi muutamaa episodia lukuunottamatta (juuri silloin taisi venyä vaihto tooosi pitkäksi) erittäin hyvän pelin. Rookiemaisuus väistyy tasaista tahtia peli peliltä.

  Seuraavaksi Arizona. Toivottavasti Budaj aloittaa niin Vasy saa vähän huilata hieman helpompia (oletetusti) pelejä.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Ihme kyllä voitto tuli, ei olisi sen ekan erän jälkeen uskonut kun taululla oli tyyliin kaksi laukausta. Siihen nähden yllättävän helpolla se voitto sitten tulikin.