Ilmoitukset

Nimimerkki Kaltsu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.

Nimimerkki thnninen on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sambody, 24.09.2010 klo 15.06.

 1. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Frölunda Indians
  Hyvän lähdön Pulu sai Arizonassa. Teki heti byyrin ensimmäisessä matsissaan ja näytti maistuvan.

  linkki nhl.comiin
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ja seuraavan pelin istui katsomossa.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderni jääkiekko, HS & HSB
  Lainaus:
  Kuin myös sitä seuraavaan, todennäköisintä edelleen lienee, että Pulu palaa kauden jälkeen hakemaan uutta nostetta Euroopasta.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pulu on saanut reilut mahdollisuudet näyttää kykynsä ylhäällä. Sääli, että ei potentiaalista huolimatta onnistunut. Ainakaan vielä ja veikkaan, että ens vuonna ei tarjota enää mahdollisuutta. Tuu Pulu takas narreihin, pliis.
   
 5. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderni jääkiekko, HS & HSB
  Lainaus:
  Loppukausi Arizonassa mahdollisuus, materiaali niin heikko että todennäköisesti mahdollisuuksia tulosketjussa vielä tulee. Vegas myös mahdollinen paikka ensi kaudeksi, joskin ehkä hieman epätodennäköistä.

  Mielestäni Pulun pitäisi saada seuraavaksi omaa uraansa ajatellen nappionnistuminen jossain huippusarjoista. Jokereissa ja KHLssä en vaan näe tuollaista tapahtuvan ja liiga olisi melkoinen takapakki (monien mielestä pahin mahd. maitojuna)

  Sveitsin NLA tai varsinkin ruotsin SHL ja siellä huippukausi, niin joku NHL'ssä voisi vielä Pulkkiselle antaa mahdollisuuden. Jokereissa joku n. 30p kausi ei omasta mielestä palvele Pulun urakaarta parhaalla tavalla ja enempään en usko Pulkkisen KHLssä ja varsinkaan Jalosen Jokereissa pystyvän.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos Jalonen jatkaa, niin se on karkea ja suuri tyräys sekä toimistolta että omistajilta. Vaikka mentäis takas liigaan, niin en toivo epäonnistuja Jalosen jatkavan.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Täytyy tähän kyllä kysyä et mitähän vittua oikeesti?

  Jos oltais jääty 10p playoff-viivan alapuolelle, niin olisin ehkä varovaisesti ja hyvin konservatiivisesti voinut ottaa osaa tähän keskusteluun.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Noin 20 ohipeliä kertoo lahjomatonta kieltään: Jalosen nykyiset vahvuudet on kommentaattorina. Eikä se pelitapakaan välittynyt katsomoon saakka...
   
 9. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Aika vedenjakajalla Pulkkinen on NHL-uransa suhteen. Jos Coyotesissa ei onnistu nappaamaan paikkaa ylhäältä, niin paluu Eurooppaan on aika "must". Kun alla on neljä kautta Pohjois-Amerikassa, kolme NHL-organisaatiota ja alle 100 NHL-ottelua, tuskin enää uutta sopimusta saa kilpailukykyisin ehdoin.

  Voisi Kurri hyvin soitella Minskin toimistolle ja kysellä hintaa. Tuskin se nyt ainakaan petossyytettä saisi, vaikka tarjoaisi Valavuorelta ostetun T8emu-pipon ja Solanon race worn verkkarit yhdessä Keräsen KHL-oikeuksien kanssa. Ei nimittäin tämä kausi varmasti ole Pulkkisen osakkeita nostanut Minskissäkään, olettaen näiden edes sivusilmällä seuraavan varauksensa urapolkua.