Synergia-areena – helvetin esikartano?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 13.02.2009 klo 23.15.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mukavaa huomata, että en ole yksin tämän musiikkiasian kanssa. On siis muitakin musiikkioppositioon kuuluvia. This is a motherfucking revolution!
   
 2. Ikijää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Soi alkulämpöjen alkaessa. Toimisi kyllä sisääntulossakin mainiosti.
   
 3. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Musiikki on suurimmaksi osaksi ihan täyttä sontaa. RAPi ja tekno ei vaan oikein kuulu urheilutapahtumaan. Läpsyttimet ja hanskat vielä pois ja rehellistä taputtamista askiin.

  edit. Ja sen maalin jälkeisen sukunimen huudatuksen vois jättää Tapparalle, ja niille muille jotka sitä haluaa käyttää. Poistoon JKL:stä kiitos.
   
 4. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, HS & HSB
  Lainaus:
  Yksi parhaita uudistuksia synergialla tuo, toki sitä voisi kehittää ja tehdä sukunimi huudattamisesta esim kolme vaiheisen, nyt loppuu vähän kesken.
   
 5. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Vittu tämä Synergian järkkäreiden toiminta - tai pikemminkin sen puutos - on perseestä. Pitäiskö tehdä jotain että ihmiset oikeasti mahtuisi seisomakatsomoihin hallin käytävien ja noihin kulmiin notkumaan? Sen sijaan käydään hätistelemässä paskan tärkeenä jengiä pois rappusilta. (Kuopiossa muuten seistiin vieraskatsomon vieressä portailla sulassa sovussa järkkäreiden kanssa.) Kuuluttajan "tiivistäkää seisomakatsomossa" 10min ennen pelin alkua auttaa ihan hirveesti.

  Vanha juttu jo vuosien ajan, mutta kylläpä pisti taas vihaksi.

  edit: Mihin osoitteeseen (sähköposti) Jypille voi laittaa palautetta tämmöisistä asioista...? On noi kotisivut paskat.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 09.07
 6. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan toi musiikki tuolla hallissa ihan järkyttävää paskaa, näin telkkarin kauttakin ku kattoo ni rupee vituttaa toi "musiikki" mikä puskee läpi lähetyksistä aina katkoilla.
   
 7. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Mikä on muuten JYPin yleisöennätys? Muistaakseni JyP HT aikoina pitäisi olla paljon suurempi mitä on kapasiteetti ollut hetkeen.
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Mä en kyllä ymmärrä tätä narinaa musiikista. Siellä soi aika lailla laidasta laitaan niitä biisejä, eikä pelkästään kulunutta rokkia. Ei ne muutamat muut kuin perusrokkibiisit voi ahdistaa noin paljon kotikatsomoissa?
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä Kapo00 tietää!
   
 10. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Lokakuun lopulla 1986 ottelussa KalPaa vastaan oli n. 6000 katsojaa, voi olla että oli enemmänkin. Kaikki käytävät ja kaukalon laidat täynnä jengiä, busseja tuli joka puolelta Keski-Suomea, paikkoja oli 5400, mutta paljon oli vapaalippulaisia, junnuja ym. Oli aika ahdasta, erätauolla oli pakko käydä kusella ulkona, kun jonot oli käytävän toiseen päähän.
   
 11. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voi hyvinkin olla että tuossa KalPa ottelussa (5298 katsojaa) oli oikeasti n.6000 katsojaa mutta yleisöennätys se ei ole.
   
 12. Burton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Muistaakseni hallin kapasiteetti oli uutena 5060 ilman niitä puisia välitasanteita. Sitten se oli enimmillään 5368 joka ollut suurin virallinen luku. Myöhemmin sitten laitettiin istumapaikkoja reilusti lisää ja lukema putosi. Lukemat ovat jääneet mieleen kun tuli pikkupoikana kaikki vapaa-aika hippoksella vietettyä ja ne siellä taululla luki :)
   
 13. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Kyllä oli porukkaa Diskoksen liigakarsinnoissakin Kärppiä vastaan 90-luvun lopulla. Olisiko jo silloin virallinen kapasiteetti 4812 mutta oli varmasti pitkälti yli 5000 henkeä.
   
 14. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP-HPK-sarjan aikana aloin ensimmäistä kertaa elämässäni, hieman liioiteltuna, fanittamaan Klamydiaa. "Pienen pojan elämää" jäi päähäni soimaan pahemman kerran ja oli pakko googlettaa, mistä mistä biisistä ja bändistä tässä on kyse (huono yleissivistys). Siitä tuli mulle parin viikon ajaksi soittolistan one and only. Tämä biisi soi siis Hämeenlinnan Ritari-Areenalla ja on satavarma, ettei synergialta jää biisit soimaan päähän kuin pahassa. Kuka oikeasti haluaa kuulla Quiet Riottia? Uudempaa energistä musiikkia voisi käyttää, vaikkei Scorpionsista luovuttais.
   
 15. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Tämä on se matsi josta epävirallisesti puhutaan Hippoksen yleisöennätyksenä. Minä väittäisin että 5000 on jopa alakanttiin. Kun luukulta loppui liput, myytiin rahaa vastaan käsiohjelmia, ja kuulopuheen mukaan lopulta otettiin vain rahat ja päästettiin kansalaiset sisään. Tunnelma seisomakatsomossa oli kuin sardiinipurkissa, oma mutu on että hallissa oli varmasti 6000 katsojaa.
   
 16. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jyväskylässä tänään reilu 3800 katsojaa, aika onnetonta kun puhutaan välieristä tai ylipäänsä playoffeista.
   
 17. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Lainaus:
  Jep, totta puhut.

  Eikä oikeastaan voi sanoa että vastustaja ei ole mielenkiintoinen, kun paikallisvastustaja ja rakastettu/vihattu "pikkuveli". Iso työ on vielä JYPin toimistolla tehtävänä.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta Liigahan nuo käytännössä liput myy ja mainostaa ja seurat on vain välittäjänä. Ehkä se tuote ei vain myy itse itseään edes pudotuspeleissä aina. Varmaan myös tässä 6 pelissä isoin ja vaikein osa-alue on tuo aitio ja VIP lippujen myynti, myyntiaikaa on vähän ja pelejä parin päivän välein. Suhteellisen täynnä varmaan muualta hallia oli tämäkin peli.
   
 19. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Lainaus:
  Joo, itsekin olen havainnut tämän saman. Nämä aitiot ja ravintola-pääty vievät vielä katsojia pois sieltä mihin niitä todennäköisesti eniten tulisi, eli seisomaan. Mutta suurin syy lienee kyllä juurikin se että ei yrityksille myydä noita aitioita samalla nopeudella mitä peruspaikkoja.
   
 20. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Tästä piti avautua jo eilen ja muistan että sama oli jo viime kaudella:

  Minusta on täysin käsittämätöntä tyylitajun puutetta, että kun pelikellossa on aikaa joku minuutti ja Lukko hakee kavennusta, niin DJ pistää Final Countdownin soimaan. Tappara-matsissa sitten Live is Life ja Pelicansia vastaan We're gonna win?

  Joo joo, johtuu varmasti siitä että DJ ei välttämättä ole kiekkoihmisiä, vaan vastaa musiikin soittamisesta, mutta kyllä tuo ainakin itselle särähti korvaan pahasti.
   
 21. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Lohi, J:kosken Jyry, Happee, FCV, JIlves
  Viime kaudella ainakin Rumpuryhmä kiersi keräämässä fanikatsomossa "Älä soita"-listan kanssa kappaleita. Johon juurikin kerättiin nuo final countdownit sun muut toisten joukkueiden tunnusbiisit. Listan tarkoitus oli luonnollisesti päätyä Dj:lle.