Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Synergia-areena – helvetin esikartano?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana RuuhkaTukka, 13.02.2009.

 1. Ikikerho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Noniin, tullaas nyt vähän kommentoimaan kun ensimmäistä kertaa kävin synergia areenassa lauantaina. Posia siitä, että parkkipaikat on suhteellisen isot, hyvin saatiin auto parkkiin vaikka tulimme parkkipaikalle noin 30min ennen pelin alkua. Halli on sinällään ihan hyvä, vaikka ei hirveästi väkeä mahdu niin se on silti rakennettu niin tiiviisti että kyllä tunnelma oli loistava läpi ottelun. Vieraskatsomo oli aika ahdas, paljoa enempää sinne ei mahdu kuin mitä oli lauantaina. Niin ja perkeleen iso tolppa suoraan siinä vieraskatsomon edessä, vähän joutui kuikuilemaan aina sillon tällön. Muuten jonot niin baareissa kuin muissakin kioskeissa oli suhteellisen pienet ja nopeaa palvelua sai, siitä myös plussaa. Niin ja teidän maalilaulu saattoi pistää vituttamaan parissa kohtaan. Onnittelut ottelusarjan voitosta, otetaan ensi keväänä uudestaan!
   
 2. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Mahtavaa kuulla, että kaikesta omintakeisuudestaan huolimatta Synergialta löytyi positiivisiakin asioita!
  Tuo on täsmälleen se kuva, mikä itselläkin paikallisesta ladosta tulee mieleen.

  Ei muuta kuin lämpimästi tervetuloa uudelleen tulevina kausina kuuntelemaan oijjoijjoita tolpan takaa :)
   
 3. dee_snyder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JJK
  Ihan hauska idea tuo kolmannen erän arvonta kun voitin kausikortin :D joutuuko sitä taas alkaa käymään peleissä?
   
 4. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuo tolppa on helvetin kirous ollut aina ihan näin kotijoukkueen kannattajillekkin, ne nimittäin löytyvät myös kotijoukkueen seisomakatsomosta molemmin puolin :D Jo kersana sieltä takaa joutui kuikuilemaan, että mitä helvettiä kentällä tapahtuu. En tiedä sitten mikä päähänpisto on jollain aikanaan ollut, kun on miettinyt että hei, nämä tälläiset tolpat on helvetin hyvä idea.

  Onneksi saadaan todennäköisesti uusi halli 5v päästä
   
 5. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Jo pikkupoikana ajattelin, että kuka saatana on ollut niin tyhmä, että on halunnut tolpan tähän. Tiedä sitten mitä se kertoo arkkitehdistä, kun pikkulapsienkin mielestä tämän tuotos ei vain toimi.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Sitä ainakin ettei arkkitehti tiennyt suunnittelevansa jäähallia.
   
 7. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Onnittelut! Tuohon tolppakeskusteluun haluan lisätä, että aikoinaan kun halli oli täpösen täynnä, niin sinne kulmakatsomoon tolppien taakse pääsi varmasti :) Se olikin lähes ainoa mahdollinen paikka katsoa edes jotenkuten peliä, koska kulmissa käytävän tasolla oli ihmisiä roikkumassa kaiteista ja toisten reppuselässä yms. Nykyään on sentään tilaa päästä ihan kohtuullisille paikoille. On myöskin kauhea ikävä sitä isoa seisomakatsomoa! Tunnelma oli aina kuuma ja meluisa. Nykyisten aitioiden paikalla yläkäytävällä tuli myös seurattua eräskin peli, loistavat katselupaikat.
   
 8. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chian pensselit, Paten haiven ja Sashan GF
  Soiko Synergialla vielä kotijoukkueen sisääntullessa Cowboys From Hell?
   
 9. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No ei kai enää. Sopisi kyllä hyvin! Mutta onhan siitä jo aikaa vierähtänyt.
   
 10. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chian pensselit, Paten haiven ja Sashan GF
  Lainaus:
  Mikä siellä menee nykyään?
   
 11. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
 12. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Paras allekirjoitus ikinä oli juuri tähän sisääntulobiisiin viitaten seuraavanlainen: "Mielestäni Cowboys From Hell kuvastaa tätä nykyistä joukkuetta paljon paremmin kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot". Legendaarinen lausahdus!
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 14. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Juu tämäpä se on eikä tuo minun linkkaama.


  Muistattekos, oliko pari kautta sitten sisääntulomusiikkina Sabatonin Ghost Division vai muistanko nyt aivan väärin?
   
 15. Blackened Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Penguins
  Ite käyn tosi harvoin hallilla (keskimäärin ehkä kaksi peliä kaudessa) katsomassa. Tällä kaudella kävin joulukuussa ja HPK-sarjassa yhden pelin katsomassa. Tosi paljon mennyt eteenpäin tuo ottelutapahtuma viime aikoina. Varmaan pitäisi käydä useammin, että osaisi yksilöidä asioita tarkemmin. Kuitenkin yleistunnelma oli parempi. Aikaisempina vuosina hallilla ollut semmonen "ihan ok" tunnelma. Hallilta lähtiessä miettinyt, että olihan täällä ihan kiva käydä mutta näkeehän noi pelit televisiostakin. Muutamat viime kerrat taas ollut sellanen fiilis, että "täällähän on hyvä tunnelma" ja kotia lähtiessä miettinyt, että pitäisköhän täällä alkaa käydä useamminkin. Kokonaisuutena siis toi tapahtuma on mennyt tosi paljon parempaan suuntaan. Tästä varmaan Akulle iso peukku.

  Musiikista en nyt sen enempää jaksa jauhaa, mutta itse tykkään noista musiikkivalinnoista. On siellä joukossa biisejä mitkä on ehkä vähän yllättäviä valintoja lätkäpeliin, mutta toisaalta se on ihan hauskaa että välissä soi joku vähän erilainen biisi.
   
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Runkosarjassa soitettiin todella paljon yökerhopoppia, joka ei kuulu mielestäni mitenkään lätkäotteluihin. Mikäli halutaan rockin rinnalle jotain nopeampaa musiikkia ja nuorisoa vetävää, niin silloin mielestäni rockin rinnalle EDMää ja tätä olikin HPK- sarjan soittolista pääosin rockia ja EDMää.

  EDM on nopeaa, mutta sopii yllättävänkin hyvin kiekkomatsejen musiikiksi, joku yökerhopoppi on taas aivan käsittämättömän hirveää kuunneltavaa jääkiekko-otteluissa.

  Plussat kuitenkin HPK- sarjan musavalinnoille ja tuota rataa saisi jatkuakin, niin kyllä minä tuolla linjalla pisteet DJlle annan. EDM ja Rock kombinaatiolla saadaan yleisö mukaan ja tapahtumat sidottua musiikkiin. Jollain madafakin darran soittamisella tai muulla yökerhopopilla tuo ei onnistu.
   
 17. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vttu nitä paskaa musiikkia teidän hallisanne soi! Alkaa menemään hermo ihan televisionkin välityksellä tuohon naurettavaan sontaan mikä siellä soi. Vai onko siellä tänään joku teemailta, sillä eihän se oikeasti voi tuollaista olla,eihän?
   
 18. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Volat pois jos ei natsaa, ei kukaan pakota kuuntelemaan.
   
 19. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Allekirjoitan sen että kokonaisuutena ottelutapahtuma on mennyt eteenpäin mutta onhan ne musiikit nyt ihan perseestä.
   
 20. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo, kyllä, tai itseasiassa ei mun tarvii edes katsella pelejä Jypiskylästä. Kunhan nyt sanoin,että paskimmat popit, mitä hallista olen kuullut.
   
 21. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  No joo, mielipiteitähän ne on.
   
 22. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tästä kyllä täysin samaa mieltä. Aivan järkyttävää paskaa ollut musiikkivalinnat viime aikojen peleissä. Sellaista jumuputusta että kotisohvallakin tulee huono olo. Mutta tääkin on varmaan sitä meidän kuuluisaa etiäpäin menoa.
   
 23. Lavalin Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Aamen, järkyttävää jumputusta niin hallilla kuin kotisohvaltakin seuratessa.
   
 24. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Se on vain musiikkia ja lähinnä taustamölyä. Sitten, kun hallilla soi muukin punkrock kuin Offspringin hirvein biisi ikinä voin sanoa, että DJ on onnistunut työssään. (Rise Againsttiä ei lasketa punkrockiksi)
   
 25. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voin kertoa että EDM-jytkettä yms riittää myös Kuopiossa, ainakin tänään. Makuasioita sano koira ku pallejansa nuoli. Mulle on melkein ihan sama mitä hallissa toi, oi jospa vaan saataisiin Synergiallekin kunnon tunnelmaa kirkkomeiningin sijaan. Ehkä sit uudessa hallissa.