Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Suomi-sarjan playoffs 2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Hanson, 19.02.2017 klo 20.14.

 1. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Kertokaapas herrasmiehet onko suomi-sarjan voittaja siis ketterä vai ratkeaako mestari mestis-karsinnassa, eli se kumpi sijoituu paremmin, eli JHT tai ketterä
   
 2. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Suomi-sarjan mestaruus ratkeaa joukkueiden Mestis-karsinnan toisessa ottelussa. En viitsinyt nyt katsoa että kumpi on tuossa pelissä kotijoukkue.
   
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ketterä on tuossa pelissä kotijoukkue.
   
 4. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Lainaus:
  Eli playoffit paras viidestä systeemillä ja grande finale kerrasta poikki... kuullostaa taas järkevältä... kuka otti bronssia?
   
 5. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Veikkaisin Pyry, koska välierissä hävinneistä joukkueista sijoittui paremmin runkosarjassa.
   
 6. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Pronssia ei ottanut/ota kukaan. Noin olin lukevinani, että vain mestaruus/kakkonen ratkotaan.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ok no "henkisiä" pronssimitalisteja oltiin. Eipä sillä väliä, ei toisi minkään sortin lohdutusta.
   
 8. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Mielestäni ei olisi väärin jakaa myös pronssimitaleita. Onhan kolmas sija pitkässä, monta joukkuetta sisältävässä sarjassa hyvä saavutus. Suurin osa pelaajista ei saavuta koskaan minkään sarjan pronssimitalia aikuisten valtakunnallisessa sarjassa.
   
 9. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Ketterän kohdalla ainakin uskoisin mielessä siintävän tuon Mestiksen ja mahdollisen S-Sarjan mestaruuden sitten siinä sivussa..! Sarjanousuhan se pääasia näille karsintaan päässeille on oltava ja ei ennen mitään mitaleita jaettu! II-Divisioonasta noustiin I-Divisioonaan ja sitten siitä Liigaan, missä pelattiin mestaruudesta. Nämä uudet sarjasysteemit tietysti ovat, mitä ovat!

  Nyt pelataan Mestiksen palkintorahoista seuran tulevaisuutta rakentaen/turvaten! S-Sarjassa mielenkiintoista, onko Finaalissa enää panosta sarjanousun suhteen..! En tiedä, miten paljon Imatralla mestaruus "lämmittää", jos nousumahdollisuus olisi jo tyrehtynyt..?!