Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Su 8.10.2017 Avtomobilist Jekaterinburg - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 08.10.2017 klo 10.44.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Voittaminen on mukavaa.
   
 2. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pari erää hyvää vieraskiekkoa, kolmas erä ei ihan niin hyvää ja Avtomobilist sai turhan paljon paikkoja, jotka kuitenkin Zapolski hoiti hienosti. Tärkeintä kuitenkin pisteet ja seuraavaksi Traktor ja Lada vieraissa, joista pitäisi kuusi pistettä hoitaa.
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Jokereiden ja Eelin putki jatkuu.
   
 4. meetvursti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Ducks, Jets, Suomalaiset
  Jokerit sivuaa perättäisten voittojen ennätystä? Oliko juuri 04-05 kun vastaava 11 peliä voitettiin putkeen? Miten muistelin että ennätys olisi ollut vieläkin kovempi ja thomas ois napsinut juuri tuolloin tyyliin 6 nollapeliäkin putkeen?
   
 5. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Varmaan jo pientä haastetta koutseilla pitää liiallinen hyvän olon tunne poissa pelaajilta.
   
 6. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  11 voittoa on pisin voittoputki runkosarjassa. Kaudella 2006-2007 tuli 12 voittoa putkeen, mutta näistä 7 tuli pleijareissa. Voittoputki päättyi finaaleissa, joissa tuli Kärpiltä kuokkaan voitoin 0-3.
   
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Näin ennen, mutta mielestäni esim. O'Neillia ei ikinä korjattu syöttäjäksi Tolvasen Severstal -pelin maaliin, vaan tilastoihin syöttäjäksi jäi ainoastaan Pihlström, vaikka O'Neill antoi tuohon vieläpä ykkössyötön.
   
 8. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 9. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Kun kielsit, niin tietenkin kävin katsomassa. Kaikki kielletty on kivaa. Tirsk.
   
 10. Flameberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kurkatessa kävi myös ilmi, että maalilla on pelannut joku Zabolski. Tirsk tirsk. Ja kerta kiellon päälle.