Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Su 8.10.2017 Avtomobilist Jekaterinburg - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 08.10.2017 klo 10.44.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voittaminen on mukavaa.
   
 2. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pari erää hyvää vieraskiekkoa, kolmas erä ei ihan niin hyvää ja Avtomobilist sai turhan paljon paikkoja, jotka kuitenkin Zapolski hoiti hienosti. Tärkeintä kuitenkin pisteet ja seuraavaksi Traktor ja Lada vieraissa, joista pitäisi kuusi pistettä hoitaa.
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Jokereiden ja Eelin putki jatkuu.
   
 4. meetvursti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Ducks, Jets, Suomalaiset
  Jokerit sivuaa perättäisten voittojen ennätystä? Oliko juuri 04-05 kun vastaava 11 peliä voitettiin putkeen? Miten muistelin että ennätys olisi ollut vieläkin kovempi ja thomas ois napsinut juuri tuolloin tyyliin 6 nollapeliäkin putkeen?
   
 5. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Varmaan jo pientä haastetta koutseilla pitää liiallinen hyvän olon tunne poissa pelaajilta.
   
 6. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  11 voittoa on pisin voittoputki runkosarjassa. Kaudella 2006-2007 tuli 12 voittoa putkeen, mutta näistä 7 tuli pleijareissa. Voittoputki päättyi finaaleissa, joissa tuli Kärpiltä kuokkaan voitoin 0-3.
   
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Näin ennen, mutta mielestäni esim. O'Neillia ei ikinä korjattu syöttäjäksi Tolvasen Severstal -pelin maaliin, vaan tilastoihin syöttäjäksi jäi ainoastaan Pihlström, vaikka O'Neill antoi tuohon vieläpä ykkössyötön.
   
 8. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 9. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Kun kielsit, niin tietenkin kävin katsomassa. Kaikki kielletty on kivaa. Tirsk.
   
 10. Flameberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kurkatessa kävi myös ilmi, että maalilla on pelannut joku Zabolski. Tirsk tirsk. Ja kerta kiellon päälle.