Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Su 5.11.2017 Jugra Hanti-Mansijsk - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Giroux, 05.11.2017 klo 11.40.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Hyi helvetti, mikä suicide pass Reginille keskialueelle. Onneksi Jugran äijää kiinnosti enemmän kiekko kuin kapteenin pää.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Plussaa on Zapolski ja kolme pistettä.
   
 3. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Tästä pelistä ei jää jälkipolville muuta kerrottavaa kuin kolme pistettä. Huomionarvoista on se, että Zapolskille jo kauden seitsemäs (7!) nollapeli. Montako se Thomas otti aikanaan kun meillä torjui? Muistelisin, että jotain 15 ainakin? No ihan sinne asti tuskin Ryanille rahkeet riittää, Rämökin tullee torjumaan paljon loppukaudesta.
   
 4. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Hyvä alku vähän tuuditti liikaa. Raskas reissu takana ja se vähän näkyi liikkeessä. Tärkeintä pisteet ja Zapolle jälleen nollat. Nyt ei tarvi hetkeen vieraissa pelailla sillä kahdeksan seuraavaa mukaanluettuna ulkoilmapeli pelataan kotona.

  Lainaus:
  Juurikin tuo 15. Kova oli Thomasin kausi silloin.