Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Slovakian pääsarja – Slovenská Extraliga

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Jaws, 06.10.2013 klo 18.22.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Kun internationalhockey.net foorumista lukee, Tipsport Liga 2015/2016 ketjua, Slovakian osiosta, niin siellä on joku postannut 15.2.16, että rahat loppui kesken ja kaksi viimeisintä peliä jäi pelaamatta. Siten automaattinen sulkeminen maan ylimmästä sarjatasolta.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ahaa, ja sitten tietysti pelatut pelit mitätöitiin. Kiitos tiedosta.

  Viime kaudella pelanneista SHK Piestany lopetti niinikään kesän aikana toimintansa, ja sarjaan nousi täksi kaudeksi kaksi uutta joukkuetta, HC Nove Zamky ja HK Liptovsky Mikulas. Jälkimmäinen on pelannut useita kausia pääsarjassa, ensin mainittu on ensimmäistä kertaa näin ylhäällä.