Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Slovakian pääsarja – Slovenská Extraliga

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Jaws, 06.10.2013.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Kun internationalhockey.net foorumista lukee, Tipsport Liga 2015/2016 ketjua, Slovakian osiosta, niin siellä on joku postannut 15.2.16, että rahat loppui kesken ja kaksi viimeisintä peliä jäi pelaamatta. Siten automaattinen sulkeminen maan ylimmästä sarjatasolta.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ahaa, ja sitten tietysti pelatut pelit mitätöitiin. Kiitos tiedosta.

  Viime kaudella pelanneista SHK Piestany lopetti niinikään kesän aikana toimintansa, ja sarjaan nousi täksi kaudeksi kaksi uutta joukkuetta, HC Nove Zamky ja HK Liptovsky Mikulas. Jälkimmäinen on pelannut useita kausia pääsarjassa, ensin mainittu on ensimmäistä kertaa näin ylhäällä.