Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Slovakia Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 16.08.2017 klo 20.24.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Bulls, Uruguay
  Kuten vetoo aiemmin Pyeonchang 2018 -ketjussa mainitsi, niin Craig Ramsay on nimetty Slovakian maajoukkueen valmentajaksi. Sopimus on pituudeltaan kaksi vuotta. Myös GM:n tontilla vaihtui mies kun Miroslav Satan nimettiin tehtävään. Kummastakin nimityksestä olen enemmän kuin iloinen - pitkästä aikaa Slovakian kiekkoilussa tapahtuu jotain positiivista.

  Alla pelaajia, joista Slovakian olympiajoukkue muodostunee:

  Maalivahdit

  Jaroslav Janus (Slovan Bratislava)
  Julius Hudacek (Severstal Tsherepovets)
  Marek Ciliak (Kometa Brno)
  Branislav Konrad (HC Olomouc)
  Jan Laco (Pirati Chomutov)
  Denis Godla (KalPa)
  Peter Hamerlik (HC Ocelari Trinec)
  Patrik Rybar (HK Hradec Kralove)

  Puolustajat

  Adam Janosik (Liberec)
  Oldrich Kotvan (Mlada Boleslav)
  Juraj Valach (Pirati Chomutov)
  Peter Ceresnak (Plzen)
  Ivan Baranka (Vitkovice)
  Juraj Mikus (Sparta Praha)
  Martin Gernat (ei seuraa tällä hetkellä)
  Mislav Rosandic (Hradek Kralove)
  Michal Cajkovsky (Avtomobilist Jekaterinburg)
  Andrej Meszaros (Slovan Bratislava)
  Marek Daloga (Kunlun)
  Ivan Svarny (Slovan Bratislava)
  Michal Sersen (Slovan Bratislava)
  Martin Stajnoch (Jugra)
  Dominik Granak (Hradec Kralove)

  Hyökkääjät

  Marek Viedensky (Slovan Bratislava) Seuraavat pelaajat edustavat myös Slovania:
  Andrej Stastny
  Pavol Skalicky
  Tomas Hrnka
  Juraj Mikus
  Michal Hlinka
  Tomas Hrnka
  Martin Bakos (Liberec)
  Mario Bliznak (Liberec)
  Marcel Hascak (Kometa Brno)
  Tomas Marcinko (Ocelari Trinec)
  Vladimir Dravecky (Ocelari Trinec)
  Rastislav Dej (Vitkovice)
  Marek Zagrapan (Zlin)
  Tomas Zigo (Hradec Kralove)
  Jan Sykora (Pardubice)
  Radoslav Tybor (Vitkovice)
  Radovan Pulis (Dukla Jihlava)
  Libor Hudacek (Örebro)
  Adam Ruzicka (Sarnia Sting, OHL)

  Jokunen varteenotettava nimi jäi varmasti uupumaan, mutta eiköhän tuossa ole suurin osa mahdollisista olympiakandidaateista.
   
 2. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Bulls, Uruguay
  Slovakia voitti Yhdysvallat Deutschland Cupin avausottelussa luvuin 2-1. Craig Ramsayn alaisuudessa Slovakia ei ole tainnut vielä kertaakaan päästää Ramsayn alaisuudessa yli kahta maalia. Voitto on hienoinen yllätys, kun Slovakia on turnauksessa melko kokemattomalla ryhmällä liikkeellä ja Yhdysvalloilla oli taasen ainakin paperilla laadukas joukkue jalkeilla.
   
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Bulls, Uruguay
  Saksan Slovakia kaatoi lukemin 3-0, mutta tänään tuli takkiin Venäjän B-joukkueelta lukemin 2-4. Joka tapauksessa erittäin hyvä turnaus Slovakialta.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Yhden varteenotettavan nimen voi lisätä tuohon avausviestin listaan. Yksi maan lahjakkaimpia hyökkääjiä eli Martin Reway purki taannoin NHL-sopimuksensa Montrealin kanssa ja pelaa loppukauden Slovanissa. Rewaylla on ollut vakavia ongelmia terveytensä kanssa viime vuosina, mutta tästä nyt ehkä syksy alle, niin varmasti ainakin taistelee paikasta olympiajoukkueessa.
   
 5. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Lainaus:
  Martin Reway on varmuudella ulkona olympiajoukkuekaavailuista, kertoo GM Miroslav Satan. Yritän selvittää tarkemmmin, mistä on kyse.

  * * * * *

  Jos mietitään tarkemmin Slovakian olympiajoukkueen kokoonpanoa, niin kylmä tosiasia on se, että Euroopan sarjoissa kiekkoilevia laatupelaajia on erittäin vähän. Ne on laskettavissa oikeastaan yhden käden sormin: maalivahti Julius Hudacek (Tsherepovets, KHL), puolustaja Andrej Meszaros (Slovan Bratislava, KHL) sekä hyökkääjät Libor Hudacek (Örebro, SWE), Michel Miklik (JYP, FIN) ja Marek Viedensky (Slovan Bratislava, KHL). Täytyy pohtia hieman tarkemmin Pyeongchangiin tyrkyllä olevaa pelaajajoukkoa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 23.59