Ilmoitukset
 • Nimimerkit Lätkäfani66 ja palli gunnar huilaavat viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkit peterra ja Teikel huilaavat viikon sääntöjen 9§:n perusteella.
 • Nimimerkki kiekko-ollie huilaa viikon sääntöjen 18§:n perusteella.
 • Nimimerkki Zemgod#28 huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.
 • Nimimerkki kausi huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4 ja 6§:n perusteella. Aiemmat rikkeet samoista syistä vaikuttivat pelikiellon pituuteen.
 • Nimimerkki Taikajim huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4, 5 ja 18 §:n perusteella. Aiempi rikehistoria vaikutti tässäkin tapauksessa.

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Silloin harvoin, kun ketuttaa...

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 25.01.2011 klo 21.03.

 1. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma, Chelsea, Leksand
  Lainaus:
  Kovin myös Virta kehui Lukkoa pelin jälkeisissä haastatteluissa.
   
 2. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  TV:n välityksellä tuomaritoiminta vitutti itseäni loppua kohden muutenkin. Tuo Godlan tapaus oli täysi farssi, kuten myös Saarelan ja Ahosen jäähyt. Lisäksi Lyytinen veti toisessa erässä samassa tilanteessa Sevästä kaksi kertaa kyynärpäällä leukaperiin ja siihen taisi myös loppua Seväsen tämän kauden pelit. Kukaan neljästä tuomarista ei tätä mukamas nähnyt. Lisäksi siinä vaiheessa kun Lukon jäähykiintiö ilmeisesti oli täynnä, niin varmaan 3-4 päivän selvää Lukko jäähyä jätettiin viheltämättä.
   
 3. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joo. En ole mitään vanhoja tilastoja kaivellut, mutta tällä kaudella varsinkin paistoi silmään se että pelien kolmansissa erissä ei jäähyjä annettu enää ollenkaan samaan tahtiin kuin aiempina kausina. Onhan se linja aina kolmanteen erään löystynyt mutta ei mielestäni niin paljon kuin tällä kaudella.

  Ja edelleen mitään tarkistettua faktaa ei minulla ole, mutta muutenkin tuntuu että tällä kaudella näitä pelejä tuli paljon, missä molemmille joukkueille annettiin vain yksi kaksiminuuttinen. Siihenhän tietysti kaikki pyrkivät että mahdollisimman jääyttömästi pelataan, mutta kun ei peli minusta ole yhtään siistimmäksi muuttunut aiempiin kausiin verrattuna. Jännä nähdä millä linjalla play offeissa puhalletaan.

  No tämä nyt tietysti olisi sopinut vaikka Liigan tuomariketjuunkin mutta olkoon nyt tässä.
   
 4. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Tuo rankkari hämmästyttää ja kummastutti ja kummastuttaa edelleenkin. Kirjoitin tämän eilen tuonne otteluseurantaan, lainaus siis omasta viestistäni (mobiililla en saa kuin kopioidun sitaatin):

  Ihmettelin ja siunailin tuota rankkaria, mielestäni päin peetä tuomittu. Kysyin asiaa tamperelaiselta ex-liigapelaajalta (jo yli 50v) ja vastaus oli "Nähdäkseni estää kiekon kulkusuunnan mikä johtaa moiseen tuomioon huolimatta mailan lipeämisestä. Hyvin sääntökirjan hallitsee tuomari."

  Tämä siis vanhan pelurin mielipide, ei välttämättä minun. Liekö tuo jotenkin poissulkeva sille ettei tarvitse tulkita putoaako/lipeääkö vai pudottaako/heittääkö??? No se ei peliä ratkaissut eikä lopputuloksella muutenkaan ollut Lukon kannalta merkitystä. Joka tapauksessa - sääntöjen mukainen tai ei - kova tuomio tuossa tilanteessa.
   
 5. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoot Sinikeltaiset
  En oikein tiedä mihin tämä ajatustyöni oikein pitäisi laittaa, mutta pannaan vaikka tänne:

  Jos KalPa painaa tästä finaaliin niin sitä on 20 vuoden sisään käyneet kaikki Liigajoukkueet (paitsi tietenkin viime vuosien kabinettinostetut) SaiPaa ja Lukkoa lukuunottamatta finaaleissa. Tuohon päälle jo edesmenneet Blues ja Jokerit. Aikamoista suossa tarpomista ilman sen suurempia "tilipäiviä" tämä Lukon kannattaminen, siis.

  Ja ettei kellekään jäänyt epäselväksi niin vitutusta ei aiheuta Kalevan Pallon mahdollinen finaalipaikka vaan se, että Lukko on saatana aivan paska tai ei ainakaan koskaan tarpeeksi hyvä vuodesta toiseen, vuosikymmenestä toiseen.
   
 6. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  @-RTK-
  On Kalpa ollut Lukon jälkeen finaaleissa silloin 90 luvun alussa. Eli en minä ajattele tuota Kalpan mahdollista finaalipaikkaa minään alleviivauksena Lukon paskuudelle. Paskuus on ja pysyy. Saipalta se finaali puuttuu mutta sehän ei ole yrittänytkään vielä kun pari vuosikymmentä.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin, KalPan edellisestä finaalipaikasta on aikaa 26 vuotta ja Lukolla siitä on 29 vuotta. Eli ensi vuonna kympit pamahtaa. Pari kertaa sentään ollaan oltu "lähellä", tässä viime vuosina, mutta joo, ei se vaan enää oikein riitä. Tavalla tai toisella Lukko on onnistunut nämä mahdollisuutensa hukkaamaan, milloin syyksi on saatu jonkun kärkipelaajan (Vahalahti, Lehto) loukkaantuminen, valmentajan paskuus ja seurajohdon säästökuuri siirtorajalla. Saa sitten nähdä, miten monta hukattua mahdollisuutta vielä tulee, vai osataanko joku niistä joskus käyttää. Muualla pääsääntöisesti finaalipaikat ja mestaruudet ovat tulleet pitkäjänteisellä työllä, poislukien TPS:n mestaruus 2010 ja Ässien finaalipaikka 2006, jolloin lotto-kupongit osuivat.
   
 8. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  No mutta miettikääpä sitten tilannetta: mestarivalmentaja saapuu Lukkoon. Tietää jo ennen kauden alkua miten käy.
   
 9. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Lukolla on käynyt myös huonoa tuuria. 90-luvulla välierät kaatuivat Lehdon ja Riihijärven loukkaantumisiin ja tällä vuosikymmennellä vastassa on joka kerta ollut Tappara ja kausina, jolloin Kärpillä on mennyt lujaa. Vahalahden kaatumista unohtamatta. Siinä ei ole mitään vikaa, että menestyminen edellyttää myös tuuria, mutta toivoisin Lukonkin joskus saavan siitä osansa, aivan niin kuin HPK sai 2006 ja Ässät 2013. Ehkä seuraava annos tuuria jaetaan 2020, joten siihen kevääseen pitää panostaa tavallista enemmän.
   
 10. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät &Etä-Jokerit
  Lainaus:
  Nimimerkki #16 tuossa yllä oli paremmin jäljillä esimerkkeineen. Kyllä Ässien finaalipaikka vuodelta 2006 on huomattavasti parempi esimerkki, mestaruuksia ei tuurilla voiteta. Pitkäjänteisyyttä se vaatii, ja sitä Raumalta on puuttunut. Kärsimättömyys johtaa siihen, että suunnitelmaa muutetaan vauhdissa ja palataan alkupisteeseen.
   
 11. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Muistin ensin, että se oli HPK, joka voitti välierissä Kärpät. No, se sama (Bäckströmin) loukkaantuminen auttoi Kerhoa voittamaan mestaruuden. Aivan niin kuin Ässät sai osansa tuurista neljä vuotta sitten siinä muodossa, että Tapparalta loukkaantuivat Barkov ja Connolly. Se on totta, että pitkäjänteisemmällä työllä Lukko olisi ehkä ollut finaalissa myös kevään -88 jälkeen, mutta myös tuuri on puuttunut.

  Erilaisella tuurilla Tapparalla olisi tältä vuosikymmeneltä voitettuna kolme tai ehkä jopa neljä perättäistä mestaruutta. Jos 2014 ja 2015 kiekko olisi pomppinut eri tavalla, olisiko Lauri Marjamäki nyt maajoukkueen päävalmentaja? Se on selvää, ettei pelkällä tuurilla voiteta, mutta ei sen merkitystä pidä myöskään vähätellä. Lukon finaalipaikasta on aikaa niin pitkä aika, että eiköhän sitä tuuriakaan kohta ole taas jaossa. Toivottavasti kaikki muut osa-alueet ovat silloin kunnossa, että se voidaan hyödyntää.
   
 12. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-rannikon joukkueet
  Lainaus:
  Mikä sen pitkäjänteisyyden mittari on? En jaksa muistaa kuka toimittaja juuri kirjoitteli, että Dufvan aikana Lukko oppi pitkäjänteisyyttä, kun sai jatkaa niin kauan. Unohtaen autuaasti, että Urama veti 3,5 kautta sitä ennen. Valmentajat eivät hiljan ole Lukossa helposti kenkää saaneet. Parannetavaa toki on, mutta tuota pitkäjänteisyyden puuttumista mietin, millä mittarilla sitä mitataan?
   
 13. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät &Etä-Jokerit
  Lainaus:
  Ihan samalla tavalla pelaajaliikennekin on ollut aika levotonta. Kehitykselle ei ole ollut aikaa, vaan pitäisi löytää heti pelisysteemissä hyvin suoriutuvat pelaajat. Tällainen mutu-tuntuma ainakin minulla on?
   
 14. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Riihijärvi pelasi kyllä 1994-95 ja 1995-96 kaikki pudotuspelit. Sekoitatko mahdollisesti RiihiJussin ja Saarelan kanssa 2-ketjun keskellä pelanneeseen Lönnbergiin, joka loukkaantui ennen kevään -95 välieriä?