Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Sekalaisia kysymyksiä NHL-kiekosta

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Sledge Hammer!, 24.11.2009 klo 12.39.

 1. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
  Lainaus:
  Kaksisuuntaisen sopimuksen periaate varmasti on useimmille täällä tuttu. Ja kun nyt oli nimenomaan vain kyse tuosta takuusummasta, niin en ihan todella tiedä, mitä haluat nyt kertoa.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Samat sanat. Noh ehkä jätetään tämä aihe kun alkaa pyöriä ympyrää. Pulkkiselle kuitenkin tsempit jatkoon.
   
 3. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Miksi aina puhutaan jalkanopeudesta, kun peliä nopeutetaan. Eikö aina kuitenkin pärjää, jos kädet ja pää toimii nopeasti..? En nyt tarkoita esim. Jussi Jokista, vaan yleisesti. Ei esim. Jagr mun mielestä hidasta Flamesia.. Toki sen Ketju mukauttaa peliään, mutta silti.
  Tokikaan Jagr-Cammalleri-Jokinen ketjuja tuskin nähdään nykykiekossa...