Sekalaisia kysymyksiä NHL-kiekosta

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Sledge Hammer!, 24.11.2009 klo 12.39.

 1. Largo Jäsen

  Ryan Strome tekis mieli sanoa, mutta taisi jäädä TOP-3 ulkopuolelle. Jason Bonsignore on jostain jäänyt kanssa mieleen.
   
 2. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ryan Murray (2012), Alexander Svitov (2001), Dave Chyzowski (1989), Neil Brady (1986), Barry Dean (1975), Don Tannahill (1969). Myönnän, googlasin.
   
 3. Van Taimeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Tässähän ne kaikki onkin. Näistä Murray tulee rikkomaan rajan piakkoin ja Tannahill olis rikkonut 250 pelin rajan jos ei olis lähtenyt WHA:han, sen jälkeen vielä lopetti nuorena ja keskittyi kiinteistönvälitysfirmaansa.

  Svitovillahan armeija sotki uraa aika pahasti, heti draftin jälkeisenä vuotena ei pelannut kuin kymmenkunta peliä.

  Chyzowski, Brady ja Dean olivat kaikki enemmän tai vähemmän heikolla työmoraalilla ja motivaatiolla varustettuja kavereita. High risk, high reward -varauksia, joista jäi sitten luu kouraan. Esim. Neil Brady oli heti ensimmäisellä draftin jälkeisellä NHL-preseason -leirillä syksyllä 1986 karmeassa rapakunnossa ja 10-15 kiloa ylipainoisena.
   
 4. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Noista viidestä nimestä pistää silmään se, ettei kenestäkään yleisesti huudella minään suurena bustina. Kun taas ykkösvalinnat, vaikka selvästi kuitenkin pelaavat jonkinlaisen uran (väh. 250 peliä), voivat helposti saada paskaa niskaan. Vrt. Stefan, Daigle, Lawton mitänäitäon.
   
 5. Cocktus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, HPK
  Kuka mahtaa olla tämä ainoa #5 varaus, joka ei pelannut peliäkään änärissä? Kaatuiko homma loukkaantumiseen vai pysähtyikö kehitys muuten vaan kuin seinään?
   
 6. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Ray Martynuik - 1970 draftista. Maalivahti, joka ei vain mahtunut Montrealin kokoonpanoon. Pelasi sitten vajaan kymmenen kautta muissa Pohjois-Amerikan sarjoissa.
   
 7. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Onko tässä vaiheessa jo varmistunut, että kauden loputtua suomalaispelaaja on SC-voittaja? Eniten kiinnostaa tuo Jokipakan tilanne, joka on pelannut vain pari peliä runkosarjassa Ottawan joukkueessa, mutta yhteensä pelejä on kertynyt runkosarjassa 41 kappaletta.
   
 8. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens
  Lainaus:
  Liigan omilla sivuilla puhutaan, että nuo pelit pitäisi olla juuri Senatorsin riveissä. Eli tuskin saa automaattisesti nimeään voittajien listalle.
   
 9. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Okei, kiitos vastauksesta. Eli vielä saamme suomalaisittain jännittää tuleeko Stanley Cup Suomeen kesällä.
   
 10. Largo Jäsen

  Ja tuskin edes anotaan hänen nimeä cupin kylkeen, vaikka Sens voittaisikin. Aika marginaalipelaaja kuitenkin.
   
 11. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Mut riittää että pelaa finaaleissa yhdenkin pelin niin nimi tulee automaattisesti kannun kylkeen ja virallisiin papereihin. Ja pieni loukkaantumissuma Ottawan puolustukseen niin kaikki on mahdollista. Toki sillä oletuksella että Ottawa on Stanley Cup voittaja.
   
 12. katekismus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Muistelisin, että joskus 2000-luvun alussa Suomessa aamu-uutisten kuvamateriaali yön NHL-kierroksesta oli kummallisen huonolaatuisen näköistä, jotenkin kellertävää ja sumeaa. Mistä tämä johtui?
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Se kuva näytti aika kaamealta. Tai luulen niin. Toki jos se on napattu jostain Canal Plussan fiidistä niin saattoi olla huonoa senkin takia.
   
 14. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Ainakin 90-luvulla johtui NTSC tai PAL formaateista. NTSC:hän oli huonomman resoluution kuva jota käytetään jenkeissä ja tuo muunto PAL kuvaksi huononsi kuvaa.
   
 15. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Milloin viimeksi joukkue, joka on päässyt villikortilla pleijareihin on yltänyt Stanley Cup finaaleihin saakka saatikka voittanut kannua??
   
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eipä kai kertaakaan kun wild card on ollut olemassa vain 3 kautta ennen tätä. 8 paikalta voitti LA 2012 ja se oli ensimmäinen kerta.