Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Sekalaisia kysymyksiä Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 26.01.2005 klo 09.45.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Ehkä tuossa on mietitty sitä, jos joku suomisarja tai 2. div joukkue tekee ihmeen niin heidän on helpompi viikon varoitusajalla saada pelaajille vapaapäivä perjantaiksi, jotta sen takia ei nähdä vajaita kokoonpanoja tai jopa luovutuksia, kun työasioiden takia ei a¨saada pelaajia kentälle.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Älkää nyt palstaveljet järkyttykö, mutta meillä Espoossa näyttää pahalle. Ihan v***n pahalle. Onko jollakulla tietoa, täytyykö kauden aloittaneen joukkueen pelata kausi loppuun samalla nimellä/logolla vai saako nimeä/logoa vaihtaa kesken kaiken jos nyt omistuspohja sattuisi muuttumaan totaalisesti? Eipä sillä, etteikö aloitus isolla B-kirjaimella kesken kauden kelpaisi, vaikka pisteet lähtisivät uudelleen nollasta...
   
 3. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Kunhan tänään myydään makkaraa / lihapiirakkaa niin kaikki on hyvin.
   
 4. Lieminen Jäsen

  Nyt kun ruvettiin, niin onko siellä Espoossa paikan päällä vielä pahemman näköistä kuin media kertoo? Pelaako palvelut hallilla vai onko jo lautanippu oven vieressä?
   
 5. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ihan normaali meno palvelujen puolesta. Väkeä nyt toki hävinnyt, mutta Espoon sisäiset noin kaksikymmentä boikottia huomioiden ei ihme.
   
 6. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Lukko, Toverit, VG-62, KaaPo
  Lainaus:
  Fanseatin kuvan perusteella Espoon jäästä puuttui Olvin ja Mestiksen logot, jotka ovat käsittääkseni pakollisia ja joiden puuttumisesta seuraa ankara sakotus
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Saattaapi olla tilanne semmoinen, että ei paljon liitolta tulleet sakot hetkauta.
   
 8. pertteli Jäsen

  Onkohan kenelläkään tietoa, mitä mestis-seurat nykyään pystyvät maksamaan palkkaa tärkeimmille pelaajille?
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Nollatason vastaus, että ei ole, mutta veikkaan että on aika isoja eroja seurojen välillä. Muistan että joskus kuulin Savonlinnassa varsin luotettavalta taholta, että reilulla kympillä saa kevät kaudeksi ihan valmiin pelimiehien eli tuosta oikoisin että sellainen 2-2,5ke/kk voisi olla.

  Mutta niinkuin sanoin, tämä on nollatason vastaus ja pelkkää arvailua.
   
 10. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  No nyt ei enää tarvitse huolestua siellä Espoon ulkopuolellakaan tästä asiasta sillä jäähän maalattu Olvi tägit ainakin somekuvien perusteella. Lähde siis Ilari Näckelin instagram.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Juu, logot on sinne tulleet ja tässä vielä se kuva siitä.
   

  Liitetyt tiedostot:

 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Siellä varmaan odotettiin että saadaan Finlandia trophy alta pois koska niillä oli omat jäämainokset. Normaalistihan halleissa on vakikäyttäjän mainokset aina ja yksittäisten tilaisuuksien mainokset tehdään niiden päälle jäätä paksuntamalla. Taitoluistelu on kuitenkin niin herkkä laji, että parin sentin lisä jään paksuudessa vaikuttaa sen laatuun paljon. Jäästä tulee pinnaltaan liian pehmeä. Eli ei ollut järkeä laittaa Mestiksen mainoksia yhden pelin takia. Eiköhän siihen ollut joku poikkeuslupa. Ei tainnut olla Mestiksen mainoksia viime keudella Tampereellakaan. Mitenhän oli Jyväskylän laita?
   
 13. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Tikkurilassa pelattavassa K-Vantaa - RoKi ottelussa on pienen pieni häivähdys "Stadin derbyä". Kuinka niin ? No, kaukalossa ovat silloin Jokereiden farmi (K-V) ja HIFK:n farmi (RoKi). Pientä lisämielenkiintoa tuo se, että rovaniemeläisten riveissä ovat HIFK:n toipilaat Mika Partanen ja uutena myös Jerry Ahtola.

  PS. tuli väärälle palstalle, oli tarkoitus laittaa tämä "Sekalaisia kommentteja Mestiksestä".
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2017 klo 15.11
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Paljonko muilla Mestis-paikkakunnilla seurat joutuvat pulittamaan jäävuoroistaan? Peliitoille vaikeuksia tuottaa Heinolan kaupunki, joka alkaa periä rahana hallin käyttömaksuja 25 000€ per kausi.