Sekalaisia kysymyksiä jääkiekosta

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Tinke-80, 23.09.2006 klo 18.29.

  1. Eikka86 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tappara
    Lainaus:
    Meinasi vallan tulla virhe aluksi kun luin huolimattomasti eli maali hylätään.

    Tuossa sääntökohta,

    Maalia ei hyväksytä, jos kiekko kimpoaa tuomarista suoraan maaliin, vaikka kiekko
    menisikin maaliin kimmoten kenestä tahansa kumman joukkueen kenttäpelaajasta tai
    maalivahdista. Jos kiekko osuu tuomariin ja sen jälkeen pelataan maaliin sääntöjen
    mukaisesti, maali hyväksytään.

    En kanssa muista nähneeni suoraa maalia mutta jokusen kerran olen nähnyt luistimesta kimmokkeen menevän suoraan pelaajan lapaan ja tästä maali on tehty. Tuolloinhan nuo hyväksytään.
     
    Viimeksi muokattu: 19.05.2017 klo 12.01
  2. motamoro Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ässät
    Lainaus:
    Referee Scores a Goal - YouTube

    Tässä tuollainen hylätty "maali" NHL:stä, eikä ollut edes tyhjiin :)
     
  3. TosiFani Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ässät
    Lainaus:
    Näin"pojan" ensimmäisen kerran 90-luvun vaihteessa Tseljabinskin riveissä parikymppisenä, aiheutti kehon rakenteella jo silloin ihmetystä. Sairasti jonkin näköistä aineenvaihduntaan liittyvää sairautta. On nykyään käsittääkseni saman seuran GM