Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tulin tänään sählypeleistä ja vilkaisin Ketterä-SaPKo pelin seurannan. Ennen kuin scrollasin alaspäin niin sanoin itsekseni ääneen "jaa varmaan Vuohtoniemi"
  Tein tämän päätelmän täysin peliä näkemättä niin en nyt ota kantaa menikö hyvin vai huonosti. Tämä mielleyhtymä jäähymäärään ja Vuohtoniemeen huvitti siinä määrin, että päätin jakaa tämän huumorin.
   
 2. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Traumat ovat kohta jo viiden vuoden takaa, mutta silti minun on pakko todeta. Otan osaa. Meillä on selkeästi jaettu kohtalo, mutta osa siitä jatkuu vain sinun kohdallasi, minä päästin siitä jo irti.

  Oli pakko käydä katsomassa. Eihän siellä ollut kuin 16 kpl kakkosia kampituksesta, koukkaamisesta, estämisestä, huitomisesta tai poikittaisesta mailasta. Ville jatkaa tasollaan.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Katsoin tuon pelin ja ei minusta nyt mitenkään vihkoon vihellellyt. Tarkka linja oli tuomioissa ja peruste löytyi jäähyille. Ehkä siellä oli enemmän kurittomuutta harjoituspelin luonteesta johtuen. Varmaan joku olisi osan jättänyt jäähyistä viheltämättä, mutta siinäkin voi sitten miettiä, kumpi olisi toiminut lähempänä sääntökirjaa. Peli sinällään ei kummoinen ollut.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Joo edelleenkään en nähnyt peliä, enkä ota siihen kantaa miten eilinen meni. Olen kuitenkin aina ollut ja tulen olemaan sitä mieltä, että viheltämättä jäänyt rike on aina pienempi paha jääkiekkopelille kuin väärin tai liian heppoisesti vihelletty jäähy. Tätä ajatusta ei varmasti Vuohtoniemen Ville kanssani jaa.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Nyt kun Neste hylkäsi Espoon niin saapa nähdä missä vaiheessa kautta lentää lusikka nurkkaan.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Vapautunutta rahaa Neste voisi käyttää Porvoon Huntersin tukemiseen. Porvoo on iso talousalue Uudellamaalla, joka ei kuitenkaan sulaudu pääkaupunkialueeseen. Pitkäjänteisellä työllä olisi Hunters jopa liigakelpoinen ainakin talousalueen puolesta.
   
 7. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Viralliset fanireissut reissaa tänä vuonna taas ilman lippumaksuja, tiedottaa Mestis.
  Eli virallisille fanireissuille osallistuvat saavat lipun otteluun ilmaiseksi. Käsittääkseni koskee vain virallisia fanikerhoja.
   
 8. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Siellä uusi Kiekko-Laser keissi pulputtaa Espoossa. Puhkeaako kupla jääkiekkoliiton herrojen silmille ennen sarja avausta vai esim. joulutauolla.
  Vahvaa ja vakuttavaa suorittamista, jälleen kerran, onnea Pirkka ja kumppanit.
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tiedoksi mahdollisesti asiasta kiinnostuneille: Marko Tuomainen on tehnyt Haaga-Heliaan amk-opparin Mestiksen kehittämisestä (englanniksi). Pitänee ittekin lukaista jahka ehtii.

  Linkki amk-opinnäytetöiden Theseus-verkkoarkistoon.

  https://www.theseus.fi/handle/10024/125558
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lähinnä sekalainen kommentti jatkoajan jutuista. Melkoinen top flop 3 juttu tuossa. Osuuhan siellä TUTOn hyökkäys ja jotain LeKistä, muuten aika koomista luettavaa, etenkin nuo kommentit pelaajista.
  Ihan yhtenä pointtina, en jaksa olla hämmästymättä miten Sami Jekunen on jollekin vähän nobody pakki kun on takana jo kolme täyttä Mestiskautta, kahdelta edellisestä mestaruus, eikä yhdelläkään kaudella tehotilasto pakkaselle. Ei se ole mikään supermieskään, mutta en nyt keksi montaakaan joukkuetta johon ei mahtuisi.
   
 11. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Todella mystinen otteluohjelma kyllä. Osalla joukkueista 8 peliä, ja osalla vasta 4. Kun kerran 12 joukkuetta on, niin miksei saada kolmea kertaa viikkoon kuuden pelin iltaa? Ruotsissa homma toimii, miksei täällä?
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Kaipa ne ohjelmaa tehdessä laskeskeli, että United ei pelaa alkukautta pitemmälle ja vahinkojen minimoimiseksi sillä on pelejä puolet vähemmän kuin muilla tässä vaiheessa kautta.
   
 13. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Otteluohjelmaa laadittaessa on selvästi pyritty välttämään sitä, että joukkue pelasi sekä perjantaina että lauantaina kotonaan. Samalla on pyritty laittelemaan vieraspelejä nippuun jonkun verran. Jos pelattaisiin sekä perjantaina että lauantaina täydet kierrokset, yhtä monta joukkuetta joutuu pelaamaan kaksi koti- tai kaksi vieraspeliä putkeen. Kaivoin otteluohjelmasta neljän joukkueen tuplapelien paikat, mikä vahvistaa käsitystä. Näistä neljästä United ja RoKi pelaavat kerran tuplasti kotona. Tuplavieraspelejä oukkueilla on yhteensä 14. Huomattavaa on, että Keuruun sijainti Keski-Suomessa johtaa siihen, että heillä ei tuplavieraspelejä ole.

  Espoo United
  Espoo/Heinola
  Espoo/Vantaa
  Espoo/Espoo
  Iisalmi/Joensuu
  Vantaa/Espoo
  Rovaniemi/Kokkola
  Espoo/Keuruu
  Turku/Espoo
  Espoo/Lempäälä
  Keuruu/Espoo
  Joensuu/Iisalmi
  Kokkola/Rovaniemi

  RoKi
  Rovaniemi/Iisalmi
  Rovaniemi/Savonlinna
  Turku/Lempäälä
  Kokkola/Rovaniemi
  Espoo/Heinola
  Rovaniemi/Rovaniemi
  Imatra/Savonlinna
  Rovaniemi/Iisalmi
  Espoo/Turku
  Rovaniemi/Joensuu
  Keuruu/Rovaniemi
  Heinola/Imatra
  Keuruu/Lempäälä

  KeuPa HT
  Keuruu/Vantaa
  Keuruu/Heinola
  Iisalmi/Keuruu
  Keuruu/Savonlinna
  Lempäälä/Keuruu
  Keuruu/Imatra
  Keuruu/Espoo
  Vantaa/Keuruu
  Keuruu/Joensuu
  Keuruu/Lempäälä
  Keuruu/Savonlinna

  IPK
  Rovaniemi/Iisalmi
  Turku/Vantaa
  Iisalmi/Joensuu
  Turku/Espoo
  Iisalmi/Keuruu
  Savonlinna/Iisalmi
  Heinola/Lempäälä
  Keuruu/Iisalmi
  Espoo/Vantaa
  Joensuu/Iisalmi
  Keuruu/Iisalmi
  Iisalmi/Heinola
   
 14. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Edelleen otteluohjelmasta asiaa... Ketterä pelaa tällä viikolla NELJÄ ottelua, joista pe-su kolme ottelua putkeen. Onko joku aivopieru vai onko kaikilla samanlainen jossain kohtaa vai mikä ihme?
   
 15. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus: Siis painovirhe? Olis kyllä saanut Pirkka-Poika vähän tarkemmin selvittää. Jos kuitenkin ilmoitettiin, että ohjelma oli hyvissä ajoin myös Ketterän nähtävissä, niin miten se painovirhe on voinut asiaan vaikuttaa? Kyllä minä näen, että virhe on tapahtunut ohjelman suunnittelussa. Vielä kun pelit on lähes järjestään ke pe la, niin en sunnuntaipelejä on niin vähän, etten ymmärrä, miten tota ei ole ohjelman laatija huomannut.

  Sinänsä Pirkka on oikeassa, että Ketterä on ohjelman käynyt läpi ja hyväksynyt kesällä, joten turha tässä nyt on valittaa. Eikä toki taida olla valitettukaan. 50 ottelun runkosarjassa kuitenkin melko pieni asia.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  On kyllä aikamoinen tervetuloa sarjaan viikko Ketterälle. Jos tästä onnistuu raapimaan täydet pisteet niin ei voi muutakun hattua nostaa. Kolmen peliä kolmeen päivään on vaan aika verottava asia, ja voisin tuohon sunnuntaiseen LeKi-Ketterä matsiin laittaa LeKille rahat, etenkin kun LeKi ei edes pelaa lauantaina.

  Hauskinta tässä on se, että vain yksi niistä peleistä on kotona. Kilometrimäärä viikonloppuna pysyy ihan kohtuudessa kuitenkin (558km), tuohon kun olisi sunnuntaille lätkästy Rovaniemen matka, niin siinä sitä vasta oliskin oltu.
   
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Huvittavinta tuossa episodissa on taas kerran Mr.Antilan suunnalta tulevan kommentin sävy:"näin hyvin näitä ohjelmia luetaan".. Eli Pirkka se ottaa välittömästi sinkkiämpäristä sankaotteen ja on valmis kaatamaan satsit muiden niskaan...(mr.täydellisyys)

  Onneksi Ketterällä on aika laaja rinki, joten 100% varmasti kiertoa tapahtuu pelipaikoilla.
   
 19. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK RedWings Barca A.Niemi J.Hakanpää ValleF
  Onko muuten Lempäälän Gardeniin tullut jo lisenssin vaatima videotaulu?
   
 20. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Taitaapi olla Kokkolan kanssa ainoat paikat mistä ei videotaulua löydy.