Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tulin tänään sählypeleistä ja vilkaisin Ketterä-SaPKo pelin seurannan. Ennen kuin scrollasin alaspäin niin sanoin itsekseni ääneen "jaa varmaan Vuohtoniemi"
  Tein tämän päätelmän täysin peliä näkemättä niin en nyt ota kantaa menikö hyvin vai huonosti. Tämä mielleyhtymä jäähymäärään ja Vuohtoniemeen huvitti siinä määrin, että päätin jakaa tämän huumorin.
   
 2. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Traumat ovat kohta jo viiden vuoden takaa, mutta silti minun on pakko todeta. Otan osaa. Meillä on selkeästi jaettu kohtalo, mutta osa siitä jatkuu vain sinun kohdallasi, minä päästin siitä jo irti.

  Oli pakko käydä katsomassa. Eihän siellä ollut kuin 16 kpl kakkosia kampituksesta, koukkaamisesta, estämisestä, huitomisesta tai poikittaisesta mailasta. Ville jatkaa tasollaan.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Katsoin tuon pelin ja ei minusta nyt mitenkään vihkoon vihellellyt. Tarkka linja oli tuomioissa ja peruste löytyi jäähyille. Ehkä siellä oli enemmän kurittomuutta harjoituspelin luonteesta johtuen. Varmaan joku olisi osan jättänyt jäähyistä viheltämättä, mutta siinäkin voi sitten miettiä, kumpi olisi toiminut lähempänä sääntökirjaa. Peli sinällään ei kummoinen ollut.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Joo edelleenkään en nähnyt peliä, enkä ota siihen kantaa miten eilinen meni. Olen kuitenkin aina ollut ja tulen olemaan sitä mieltä, että viheltämättä jäänyt rike on aina pienempi paha jääkiekkopelille kuin väärin tai liian heppoisesti vihelletty jäähy. Tätä ajatusta ei varmasti Vuohtoniemen Ville kanssani jaa.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Nyt kun Neste hylkäsi Espoon niin saapa nähdä missä vaiheessa kautta lentää lusikka nurkkaan.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Vapautunutta rahaa Neste voisi käyttää Porvoon Huntersin tukemiseen. Porvoo on iso talousalue Uudellamaalla, joka ei kuitenkaan sulaudu pääkaupunkialueeseen. Pitkäjänteisellä työllä olisi Hunters jopa liigakelpoinen ainakin talousalueen puolesta.
   
 7. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Viralliset fanireissut reissaa tänä vuonna taas ilman lippumaksuja, tiedottaa Mestis.
  Eli virallisille fanireissuille osallistuvat saavat lipun otteluun ilmaiseksi. Käsittääkseni koskee vain virallisia fanikerhoja.
   
 8. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Siellä uusi Kiekko-Laser keissi pulputtaa Espoossa. Puhkeaako kupla jääkiekkoliiton herrojen silmille ennen sarja avausta vai esim. joulutauolla.
  Vahvaa ja vakuttavaa suorittamista, jälleen kerran, onnea Pirkka ja kumppanit.
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tiedoksi mahdollisesti asiasta kiinnostuneille: Marko Tuomainen on tehnyt Haaga-Heliaan amk-opparin Mestiksen kehittämisestä (englanniksi). Pitänee ittekin lukaista jahka ehtii.

  Linkki amk-opinnäytetöiden Theseus-verkkoarkistoon.

  https://www.theseus.fi/handle/10024/125558