Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 29.09.2017 klo 21.04.

 1. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Oman joukkueen ollessa lepovuorossa katselin pelin suorana Fanseatilta ja siellä selostajat puhuivat kolmesta bussillisesta SaPKo-kannattajia.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo ottelukoosteessa saman kuulin, mutta pein sitä vitsinä.. nimittäin eihän ilman minkäänlaista markkinointia saada 3 bussillista kasaan porukkaa.. Joensuuhunkaan viikkoa aiemmin ei saatu edes tarpeeksi lähtijöitä, että ois yhden bussillisen saanut.. Hyvää mekkalaa ainakin pitivät imatralla koosteen perusteella siin SaPKon yhden yv:n aikana. Peukku siitä!!
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Jos nyt lähdetään siitä, että hieno voitto Espoosta. Erityisesti miellytti tuo lopun pelaaminen ja kiekkojen blokkaaminen. Pitkiä pätkiä oli hyvää peliä, mutta edelleen se ajoittain leviää.
  Tänään oli niin monta hyvää pelaaja että en parasta nimeä. Heikoin on helppo, kun Pullilla ei onnistunut juuri yhtään mikään, voin olla bähän väärässä mutta näytti että hävisi kaikki 1-1 kamppailutilanteet ja kiekon kanssa suoritukset meni pääsääntöisesti suteen.

  Mutta, kyllähän tuo taas juuri nyt kaksi viimeistä peliä huomioiden näyttää hyvältä, etenkin kun joukkueen ykköstykki vielä viettelee saigoniaan.

  E: eipä ollut erityisen tyytyväisen oloinen Räsänen lehdistötilaisuudessa. Voin vaikka vannoa, että kun puhui 4-1 tilanteessa tehdyista hölmöistä virheistä joita kokenut kaarti tekee, niin siinä kehuttiin samaa pelaajaa kuin minä tuossa edellä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2018 klo 21.02
 4. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tärkeät kolme pistettä Kespoon vieraana mutta jännäksi meinasi mennä lopussa.
  Suurimmaksi osaksi peli oli hyvin SaPKon hallussa ja maalipaikatkin käyttettiin hyvin hyväksi. Muutama nukahdus välillä ja niistä pääsi vastustajakin rokottamaan. Parasta oli kyllä lopun kolmen peräkkäisen alivoiman tappaminen. Hienoa taistelua ja näki että joukkue halusi voittaa. Kultakypäräiseltä Montolta kapteenina hyvää esimerkkiä miten alivoilla laitetaan kroppaa eteen.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  En muista ihan hetkeen nähneeni noin huonoa jääkiekko ottelua. SaPKolla oli jalat jäänyt jonnekkin matkalle ja piste oli oikeastan vain Hermeksen huonouden ansiota. Otteluohjelman on joukkue hyväksynyr, joten sen varjolla olisi turha itkeä, mutta onhan tuo perseestä, kun "vierasjoukkue" saa tulla peliin paeemmin levänneenä ja lyhyemmällä bussimatkalla. Bonuksena Urpolahti päästi helposti 2-1 kavennuksen, koska omasta mielestä ilman maskia viivalta heitto hanskapuolelle pitää ottaa aina kiinni. Arvonnasta tällä kertaa tuli tyhjä arpa, mutta onneksi keväällä noita ei nähdä.
   
 6. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Nyt jos tarkoitat Kestilän rannevetoa, niin ei se ihan mikään heitto viivasta ollut? Maalintekijän maali ja ampui aika hyvän laukauksen parhaalta sektorilta juurikaan kenenkään häiritsemättä. En laittaisi miltään osin Urpolahden piikkiin?

  Koblizekin tasoitus oli 2 vs. 1- hyökkäys, millaisia ei saisi antaa tulla maalin johdossa. Haluton, nyt oli ehken pientä motivaation puutteen tai "kyllä tämä tästä menee omalla painollaan"- asenne mielestäni helposti päästyn 2-0 -johdon jälkeen. Asennepuoleen uskon Räksänkin palavereillaan viittaavan. Se ei ollut eilen ihan kohdallaan. Hiukan tuo "tekevinään töitä" ja "kyllä tämä tästä- asenne" mielestäni näkyi läpi ottelun. Voittolaukauksetkin jäivät jotenkin vaisuiksi.

  Urpolahti oli hyvä.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Juu kyllä se eilen oli niin että Urpolahti torjui
  hyvin enkä minäkään pistäisi noita maaleja veskarin piikkiin.
  Se mikä minua tuossa Urpolahden pelissä eilenkin häiritsi, ettei saa kekkoja kiinni vaikka ne torjusikin räpylällä niin kiekot tulee sieltä useasti ulos.
  Samoin tulee kiekkoja jotka voisi liimata niin torjutaan kulmaan. Se on usein ihan ok mutta eilen monta kertaa kentällä oli jo sekaisin oleva väsynyt viisikko niin silloin peli pitää katkoa kun paikka on.

  Eipä sielllä eilen montaa hyvin pelannutta pelaajaa ollut ja Urpolahti oli yksi niistä. Laamanen,Mäkinen ja Lantta muut ensin mieleen tulevat.

  Kaikenkaikkiaan aika mojova syväkyykkäys koko porukalta sekä täysin paska jääkiekkopeli.

  E: Kuronen oli merkattu kokoonpanoon, mutta sehän ei pelannut vaihtoakaan. Olikohan edes penkillä, ei tullut katsottua. Vaikka Kurostakin tulee ajoittain "kehuttua" niin on se kuitenkin pelaaja joka olisi eilen voinut joukkueen suoritustasoa nostaa.
  Paven ja etenkin Pulli pelaavat tällä hetkellä lähes luokattoman huonoa kiekkoa. Kumpikin onnistuu ajoittain mutta huonoa suorittamista on sata varmasti enemmän kuin hyvää.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2018 klo 18.46
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Toinen peli peräkkäin kun ei sekuntiakaan näyttänyt tai tuntunut siltä että peli voitaisiin voittaa. En jaksa tuota sen enempää kirota, mutta sanotaan nyt että tänään Pulli pelasi taas hyvin. Urpolahti torjui hyvin ja muutama muu tasavarma suorittaja oli kelvollisia. Sitten tuolla on joukossa pelaajia jotka tekevät niin järkyttäviä virheitä että joukkue ei voi voittaa.

  Erikoistilannepelaaminen, huh huh.

  Noo, tänään puuttui Mäkinen, Hämäläinen ja Lainio jotka kaikki ovat joukkueen kärkipelaajia ja se ei voi tietenkään olla näkymättä. Jos ei tuo pelin taso pikaisesti nouse niin SaPKo putoaa vielä kotietupaikaltaan pois.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tänään sitten vaihteeksi TUTOa vastaan hyvä peli, mutta sitä toki helpotti se, että TUTO oli lähes umpisurkea. Tänään vierailta puuttui paljon tärkeitä miehiä mutta olihan SaPKollakin vilttiketjun pakki nelosen laidassa, jossa mutten paikkansa täytti ihan hyvin.
  Silti aika käsittämättömän määrän maalipaikkoja TUTO tänään kotijoukkueelle tarjoili ihan omalla tuuliajolätkällään. SaPKo olisi osatessaan voinut naputella pelin vaikka 8-0 lukemiin mutta ei taasen maalinteko maistunut. Vierailijalla petti vielä sipuli aika täysin niin siinähän se.

  Vaikka peli oli muuten hyvää niin ylivoima on aivan karmeaa. Ainoastaan hetken 4 vs 3 ylivoimalla pari hyvää maaliapaikkaa mutta muutenhan TUTO sai alivoimalla enemmän maalipaikkoja kuin SaPKo ylivoimalla. Ihan katastrofi koko ylivoima ollut jo pari peliä peräkkäin. Pitäisikö seuraavaan laittaa suoritusvarmimmat miehet sitä pelaamaan ettei ainakaan omissa kolise. Sanotaan nyt vaikka Lantta-Lahtela-Monto ja Mäkinen-Laamanen alakertaan joista Laamanen asettuu omalla siniviivalle estämään läpiajot.