Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eiköhän tuo kolmikko ole lähinnä SaPKon A-nuoriin tulossa peliajan perässä, kun ei vastuuta Jukureiden A:n ryhmässä ollut tarjolla.
   
 2. Linnankundi Jäsen

  ok, vilkaisin nuo The Rockin laittamat linkit ja näyttivät pelanneen useamman kauden A-junnujen joukkueessa, josta tein nopean, mutta väärän johtopäätöksen, etteivät sovi enää junnuihin.
   
 3. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  KYllä hyvä valmennus ja ylivoimainen mestismestari vetää aina. Uskoisin näin.
   
 4. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Toimistolla kesälomat painaa päälle, mutta nyt siellä päässä sen verran hereille ja vaikka laiturin nokasta puhelua etelään, koska omaan fantasiarosteriin herra xn paikalle olisi haettavissa Foppa takaisin. Saisivat sitten Monton kanssa tapella kumpi on sentteri ja kumpi laituri. Samalla oven avauksella voisi ottaa puolustukseen Santeri Saaren.

  Sitten aiempaan ihmettelyyn, miksi Talvisalo Gardenissa on vain yksi harkkamatsi, jos ei mahdollisia Suomen Cupin jatkopelejä lasketa. Itselläni on tarjota pari vaihtoehtoa:
  1) @Murkula toikin esiin taloudellisen näkökulman, ja vaikka se kuinka hämmentävältä kuulostaakin, niin harkkapeli vieraissa voi olla taloudellisesti kannattavampi kuin kotona. Esim viime kauden harkkapelien yleisökeskiarvo oli karvan päälle 300 ja minun on vaikea uskoa, että sillä kaikkia ottelutapahtuman järjestämiseen kuuluvia kuluja katetaan. Vieraspeleihin oman maalaisjärjen mukaan ei tule muita menoja kuin jo kotipelissäkin maksettavat palkat ja ruokailu sekä lisäksi bussivuokra.

  2) Talvisalo Gardenissa tehdään pientä remonttia, jonka takia ei edes ole mahdollista järjestää ottelua. En muista uusittiinko jäädytysjärjestelmä tälle kaudelle, jos ei niin se on ainakin tiensä päässä ja parin kauden ajan on välillä jopa naapurikuntien halleja varailtu hätävaraksi, jos jää pettää. Lisäksi mikä itselle olisi toiveissa niin joustokaukalon asennus voi viivästyttää jäälle pääsyä Talvisalossa, koska turvakaukalo ei asetu samoihin kaukalon kiinnikkeisiin, mitkä siinä betonilaatassa on jo valmiina.