Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eiköhän tuo kolmikko ole lähinnä SaPKon A-nuoriin tulossa peliajan perässä, kun ei vastuuta Jukureiden A:n ryhmässä ollut tarjolla.
   
 2. Linnankundi Jäsen

  ok, vilkaisin nuo The Rockin laittamat linkit ja näyttivät pelanneen useamman kauden A-junnujen joukkueessa, josta tein nopean, mutta väärän johtopäätöksen, etteivät sovi enää junnuihin.
   
 3. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  KYllä hyvä valmennus ja ylivoimainen mestismestari vetää aina. Uskoisin näin.
   
 4. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Toimistolla kesälomat painaa päälle, mutta nyt siellä päässä sen verran hereille ja vaikka laiturin nokasta puhelua etelään, koska omaan fantasiarosteriin herra xn paikalle olisi haettavissa Foppa takaisin. Saisivat sitten Monton kanssa tapella kumpi on sentteri ja kumpi laituri. Samalla oven avauksella voisi ottaa puolustukseen Santeri Saaren.

  Sitten aiempaan ihmettelyyn, miksi Talvisalo Gardenissa on vain yksi harkkamatsi, jos ei mahdollisia Suomen Cupin jatkopelejä lasketa. Itselläni on tarjota pari vaihtoehtoa:
  1) @Murkula toikin esiin taloudellisen näkökulman, ja vaikka se kuinka hämmentävältä kuulostaakin, niin harkkapeli vieraissa voi olla taloudellisesti kannattavampi kuin kotona. Esim viime kauden harkkapelien yleisökeskiarvo oli karvan päälle 300 ja minun on vaikea uskoa, että sillä kaikkia ottelutapahtuman järjestämiseen kuuluvia kuluja katetaan. Vieraspeleihin oman maalaisjärjen mukaan ei tule muita menoja kuin jo kotipelissäkin maksettavat palkat ja ruokailu sekä lisäksi bussivuokra.

  2) Talvisalo Gardenissa tehdään pientä remonttia, jonka takia ei edes ole mahdollista järjestää ottelua. En muista uusittiinko jäädytysjärjestelmä tälle kaudelle, jos ei niin se on ainakin tiensä päässä ja parin kauden ajan on välillä jopa naapurikuntien halleja varailtu hätävaraksi, jos jää pettää. Lisäksi mikä itselle olisi toiveissa niin joustokaukalon asennus voi viivästyttää jäälle pääsyä Talvisalossa, koska turvakaukalo ei asetu samoihin kaukalon kiinnikkeisiin, mitkä siinä betonilaatassa on jo valmiina.
   
 5. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  No niin. Talvisalossakin on reenailtu nyt pari viikkoa kahdesti päivässä.
  Parit treenit katsoneena ketjuista on vielä paha sanoa varmaa, mutta tällaiselta on näyttänyt:
  Salo-Lahtela-Elo, Henttonen-Lämsä-Lainio, Hämäläinen-Monto-?, Saramäki-Lantta oli yksi parivaljakko samoin kuin Keskilohko-Huhtasalo. Sitten näitä try out -miehiä ja Piitulainen.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Pakkipuolen pelaava kuusikko taisi juuri mennä uusiksi, kun SaPKo ilmoiti William Mäkisen ensi kauden sopimuksesta.

  SInällään hyvä sopimus, mutta se yksi hyökkääjä vielä puuttuisi, mutta joukkue on nyt valmis TJn mukaan.

  edit. Ei pitäisi kahvitauolla hirveässä kiireessä kirjoitella ajatuksissaan, kun Oskari Siikihän tuli lainalle, joten se hyökkääjän ruutu tuli täytettyä. Tosin sen verran annan itselleni armoa virheestä, että haaveilin omasta sopimuspelaajasta enkä lainasta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2017 klo 13.43
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Ja eikös Siikin laina ollut vain syyskuun mittainen eli minusta kuulosti ihan saikkulaisten paikkaajalta harjoituskaudella. Tai näin tiedotti TPS, SaPKo ei.
  Pakisto on muuten hyvä, mikäli kaikki suorittavat ennakoidun mukaisesti ja siinä on nyt useampi laatumies kuin yleensä, ts. kestää loukkaantumisia paremmin.
  Marva,Kuronen,Pulli,Paven,Mäkinen,Laamanen. Siinä on normaali pelaava kuusikko Ruuskanen seiska ja Väinölä roraatiossa. Ruuskanen voi ottaa tuolta kuuden joukosta jonkun paikan mutta helpoa se ei ole muutoin kuin loukkaantumisen vuoksi. Tosin voi hyvin olla, että Räpsä peluuttaa otteluita 7 puolustajalla.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Korjaan itse itseäni kun ei sitä kukaan muu tehnyt. Kirjoitin vähän vajain tiedoin ja sanoisin nyt, että Ruuskanen kuuluu pelaavaan pakistoon. Tänään Ketterää vastaan eniten hankaluuksia oli pienillä oikea käsi alhaalla pelaavilla puolustajilla ja Väinölä ei ole ihan muiden tasolla, vaikka ihan kelvollisesti pelasi.
  Muuten ei tuollaisen pelisuorituksen perusteella osaa sanoa yhtään mitään mistään. Ei ainakaan mitään muuta kuin sen, että joukkue on hyvä. Tänään se vaan pelannut hyvin.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Jaksan uskoa että ilman pahaa loukkaantumiskierrettä tms. ei SaPKo tule paljon runkosarjaotteluita häviämään.
  Häviää tietysti pelejä mutta en usko että kahta tai useampaa peräkkäistä peliä tulee häviämään yli 3 kertaa kauden aikana.
  Joukkueessa on niin hyvä pakisto että pelataan voittavaa kiekkoa.
  Itse en ole vielä nähnyt kuin kaksi peliä ja ne ovat olleet totutusti aika heikkotasoisia syysneppailuja, mutta joukkueen laatu paistaa selvästi silmiin.
  Hyvä huomioida, että näissä peleissä ei ole vielä pari joukkueen kovaa tekijää esiintynyt, eli Rasmus Hämäläinen ja Teemu Lämsä. Lämsästä viime talvena kirjoittelin sitä sun tätä joka tosin silloin piti paikkansakin, mutta nyt odotan ihan joukkueen kärkipelaajaa.
  Tulosvastuu jakautuu todella isolle porukalle ja Rässy saa noista pelaajista kasattua varmasti mieleisensä vahvat ketjut.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2017 klo 13.15
 10. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jukurit, Warkis
  Lämsästä kirjoitettiin vain sitä, mitä näimme. Eihän Lämsä tasollaan pelannut, mutta loukkaantumiset ovat olleet nuoren miehen riesana koko uran alun. Terveenä pysyessään varmasti tulevaisuuden Liigasentteri ja tuleva kausi toivottavasti se läpilyöntikausi. Toivon näin jo ihan Lämsän itsensä puolesta. Uran jatkon kannalta nyt olisi tärkeää pystyä pelaamaan tasapainoinen, ehjä kausi.

  Ruuskasesta olen samaa mieltä. Kuuluu ehdottomasti pelaavaan kuusikkoon. Isokokoiseksi taitava ja avaa peliä hyvin. Antaa helpot ja nopeat avaukset, eikä liikekään ole huono.

  Tällä kaudella joukkueesta ei välttämättä löydy yli 20:nen maalin miehiä, mutta 10-15 maalin potentiaalisia hyökkääjiä on paljon. Ehken nyt ei ole varsinaista tehokenttää, vaan vastuu todella jakautuu tasaisemmin. SaPKo saa kasaan neljä ratkaisuihin pystyvää ketjua, ylivoimaviisikkoihin on paljon eri vaihtoehtoja ja puolustus on todella hyvä. Välttämättä "puhdasta maalintekijää" ei tarvita. Kyllä tuosta hyökkäyksestä löytyy maalintekotaitoa ja puolustajat tukevat hyvin sitäkin osastoa.

  Hyvältä näyttää!
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Laamanen-Mäkinen pari pitää hajoittaa nopeasti ennen kuin Mäkisellä leviää pälli. Katsoin jo IPK pelissä kun pakkikaverin peli ei miellytä. Sitä ei tarvitsisi tietysti ihan noin selvästi näyttää, että katsomoonkin näkee, mutta kyllähän tuo Laamanen tänään sekoili ihan aikamiehen lailla.
  Pullin ja Pavenin kiekollinen peli on epävarmaa ja puolustuspeli vielä epävarmempaa.
  Kausi on vielä alussa ja onhan tuo aika selvä homma, ettei kiekot napsu lavasta lapaan tässä vaiheessa, mutta paljon pitää parantua monen pelaajan otteet ja niin ne tietysti paranevatkin.
  Hyvä alku sarjaan pitäisi saada, niin homma lähtee rullaamaan kevyemmin.